Ikke helt min dag i dag..

Mildt sagt.. Dagen har stort sett blitt brukt på sykehuset..
Hadde gym i dag, og skulle spille fotball. Det gikk ganske åpenbart ikke så bra. På banen er "tribunen" ganske nærme, og der er det et metallskap som ble brukt til ballska tidligere. Der klarte jeg å smelle hånda mi, så hardt at jeg ikke kunne bevege noen av fingrene mine. Lillefingeren og ringefingeren hadde og har jeg enorme smerter i. Var heller ikke snakk om å kunne bevege å håndleddet eller underarmen. Hadde pent sagt jævlig vondt. Så jeg ble sendt på legevakta for å sjekke om det eventuelt var noen brudd-skader. 
Alle legene som så hånda mi trodde noe var brukket. Mye pga de enorme smertene jeg hadde. Og siden de trodde det var brudd, fikk jeg smertestillende sprøyte. Jeg hater sprøyter. Først da begynte jeg å gråte. 
Etter at den begynte å virke bittelitt, ble såret på hånda renset - AU! Det var også veldig lite digg..

Etterhvert var det tid for røntgen. Det var vel egentlig det værste av alt. Siden hele armen fra albuen og ned var umulig å bevege på fra min side måtte legen gjøre det for meg. Fy faen så vondt det gjorde! Jeg gråt og gråt.
Etter 100 år med tortur (les: 15 minutter) skulle en annan lege se på bildene. Hun kom ut til meg i gangen og så nesten sjokkert og overrasket ut. "Det er faktisk ingen brudd eller noen skader å se..!" Hånda var heldigvis bare veldig forslått. 
Jeg ble veldig overrasket og vanvittig lettet på samme tid. Alle trodde jo at det var brudd.. 
Så etter tre-fire timer på sykehuset kunne jeg dra hjem. Fikk med en resept på noen tabletter  jeg ikke husker navnet på nå, som skal deme smertene.. Foreløpig har ikke den ene jeg fikk med fra sykehuset hatt noen effekt, og det er en stund siden jeg tok den..

Men siden jeg må skrive med én hånd, runder jeg av nuh. Tenkte jeg bare skulle oppdatere litt om hva som skjedde i dag - er en del som har spurt meg.


- Silje

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits