Tips til hvordan du kan få et avstandsforhold til å funke.

Tenkte jeg kunne skrive litt om dette, for jeg har vel strengt talt masse erfaringer med avstandsforhold. Jeg ble inspirert til dette, fordi jeg har lest en del blogger med folk som har gjort det slutt fordi avstanden ikke funket.

1. Kommunikasjon
I et avstandsforhold så er kommunikasjon veldig viktig. Bruk mobilen / hustelefonen flittig, snakk på facebook, msn og meldinger så ofte dere kan. Prat om enkle småting som hva som har skjedd i løpet av dagen, fortell hverandre hvor mye dere betyr for hverandre, og le sammen. Gråt om det trengs.
Send også koselige natta og god morgen meldinger. Det er alltid kjempe koselig å få!
Uten kommunikasjon vil ikke forholdet funke i lengden.

2. Besøk hverandre
Ikke utsett besøk til hverandre hvis avstanden er stor. Ta buss, bli kjørt, bli hentet. Utnytt helger og ferier godt. Hvis dere besøker hverandre ofte, vil ikke avstanden virke så stor, og ukene går fortere hvis dere besøker hverandre jevnlig i helgene.
Finn på noe morsomt når dere er hos hverandre. Vær gjerne med andre venner samtidig, så folk blir kjent med hverandre.

3. Fysisk kontakt
Når dere er sammen med hverandre er fysisk kontakt viktig. Ikke nødvendigvis i form av sex, men klemmer, kosing, kyssing og holde hverandre i hendene vil gjøre at dere føler dere nærmere hverandre. Så klart er ikke kyssing og klemming og alt det der superviktig, men det spiller en stor rolle i forholdet deres. La kjæresten din vite hvor mye han/hun betyr for deg.

4. Vær ærlige og trofaste.
Hvis dere ikke er ærlige med hverandre, er ikke forholdet noe å satse på. Ærlighet og trofasthet er utrolig viktig. Snakk sammen om det er noe som plager en av dere. Si i fra til kjæresten din hvis han / hun gjør noe som plager deg. Hvis vedkommende virkelig bryr seg om deg, så vil ikke dette ha noen stor betydning for forholdet, og personen kan prøve å endre på det.
Trofasthet burde jeg ikke trenge å understreke viktigheten av. Ikke gå bak ryggen på kjæresten din, ikke hold på med andre, og ikke gjør noe du vet at kjæresten din missliker. Er du ikke trofast mot kjæresten din, er ikke forholdet verdt å holde fast ved.

Ellers så har jeg ikke flere tips i ermet. Har dere ?

- Silje

 


6 kommentarer

Charlotte

09.nov.2010 kl.13:14

Enig i alle sammen :) Jeg og T bor i så langt fra hverandre da, bare snakk om at kommunene vi bor i er naboer xD

Paulyn - Tanker og Ord

09.nov.2010 kl.17:05

Er enig i det du har skrevet. Jeg og Devis bor veeldig langt fra hverandre. så det blir jo litt vanskelig å gjøre enkelte tingene. Men det blir jo så klrt mye bedre når vi møtes igjen :) Men i hvertfall, jeg er enig i det du har skrevet!

Charlotte Augustson

09.nov.2010 kl.17:44

Enig c: Heldigvis går kjæresten min på samme skole som meg xD <3

Julie

09.nov.2010 kl.20:32

Bra tips ;)

carolinesandelin

09.nov.2010 kl.20:41

jeg vet hvordan det er ass... kjæresten min er engelsk og bor i england. jeg hater det! men skal flytte dit asap!

Lenejeanette

09.nov.2010 kl.21:07

Helt enig i de punktene du hadde der :)

Skriv en ny kommentar

hits