Jeg tror jeg var litt for optimistisk i dag.

Når jeg stod opp i dag, var hodepinen helt borte. Det første jeg tenkte var "faen, den kommer tilbake når jeg hoster.." Men guess what! Jeg har hosta som en 80 år gammel mann med kols i dag, og det har ikke vært anntydning til skallebank!

Så med optimisten i baklomma reiste jeg på skolen. Jeg skulle jo ha tentamen i samfunnsøkonomi, så jeg måtte prøve. I'm one lucky bastard! Yes? .... No! 
Så jeg kastet meg på skolebussen og ante fred og ingen fare. Kjøpte meg litt frokost i kantina og løp skolen rundt for å finne en bok, siden min lå igjen på kjøkkenbordet. Etter å ha lånt en på biblioteket, var jeg klar! .... Så klar man overhodet kan bli for en samfunnsøkonomitentamen iallefall.. 

Prøva var i gang, folkens! Den var vanskelig! Nei, vent - nå underdriver jeg.. Den var sick vanskelig! Underdrivelse igjen, men dere skjønner poenget..  
Jeg gjorde den første oppgaven. Oppgave 1 av 11, så klarte jeg ikke mer. Siden jeg nesten ikke har spist på to dager, ble jeg kvalm av tebriksen fra kantina. I tillegg ble jeg svimmel, og klarte ikke å jobbe mer. Jeg leverte den ene oppgaven med en liten beskjed under om at jeg er syk, og at jeg vil prøve å ta den igjen når jeg har blitt frisk. Og så gikk jeg.. Halv ti, på en heldagsprøve, og jeg leverer! Jeg er flink! 

Jeg måtte reise til legen så jeg kunne få en legeerklæring på at jeg måtte reise pga. sykdom. Etter halvannen - to timer slap jeg inn.. Jeg kom inn til halve eldresenteret og noen andre i alle aldre, og endte opp med å sitte igjen alene.
Jeg tror det er første gangen jeg har smilt når legen har kommet for å rope meg inn.. O_o 

En legeerklæring rikere, og mamma noen penger fattigere, endte jeg opp her nå. Skal egentlig brette klær, men Kongen av Queens går jo på TV! Halloooo, jeg bretter ikke klær da! *fjortisfaktor ftw!*

Dette innlegget ble langt og kjedelig, så jeg skal gi meg her. Vi snakkaaaaas!


- Silje

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits