Om fremtid og litt sånt.

Jeg elsker å snakke med Roy om fremtiden. Det er noe vi gjør støtt og stadig, og jeg blir utrolig glad hver gang vi gjør det. Vi har en del planer fremover, og jeg tenkte at jeg vil skrive litt om dette.

Til sommeren så flytter jeg til Rødberg, og da skal jeg bo sammen med Roy og den fantastiske familien hans. Jeg skal jobbe i kafeteriaen de har her, slik at det blir litt penger i lommeboka, og Roy skal jobbe i bakeriet.
Etter sommeren flytter vi forhåpentligvis sammen til kongsberg, fordi han har søkt på skole der. Vi er begge veldig innstilt på Kongsberg, men det er også en mulighet for at det blir Ål eller Lier. Hvis han ikke kommer inn på noen av stedene blir det et friår på han også, fordi han vil gå barne og ungdomsarbeider.
Blir det slik, ender vi nok opp på Rødberg frem til neste skoleår, og så søker han opp igjen neste skoleår.

Vi har planlagt ett til to år frem i tid allerede. Mange tenker sikkert at det er veldig dumt å planlegge så langt frem i tid når vi bare er 17 år fordi det kan jo hende at det blir slutt.
Vi tenker ikke i den banen der. Hva er poenget med et forhold hvis man skal gå å forvente at det blir slutt? Da er det ikke noe vits i å være kjærester, tenker jeg.
Vi har forresten vært sammen i 9 måneder idag! ♥

Vi har ikke bare tenkt at vi skal flytte sammen. Vi har også begynt å tenke på hvordan vi skal gjøre ting når vi bor alene. Budsjett og alt det kjedelige som følger med å bo uten foreldre. Vi er ganske smarte, skjønner dere!

Ellers så har vi en del andre planer fremover også, men jeg tror at vi kan vente med å dele de til den tiden kommer.

Hva synes du om å planlegge slikt?
Har du og kjæresten din fremtidsplaner?- Silje

3 kommentarer

Charlotte Marie Huser

13.mar.2011 kl.01:32

Jeg ELSKER det! Hater å leve i nuet, der har jeg bare vondt overalt. Så derfor planlegger jeg istedenfor.

Jess, jeg og Thomas har planer! :D Jeg skal kjøpe meg en bolig ett sted, og bo der alene i kanskje en-to måneder, for å finne ut av hva jeg får til alene. Deretter flytter Thomas inn(det gjør han nok egentlig mer eller mindre fra dag en), og så skal vi skaffe oss voffer :D

Planlegging <3

aShW

13.mar.2011 kl.21:17

hvis jeg flytter til Skien, blir det mest sansynlig til at jeg Flytter ut, og bor for meg selv. Hvis det skjer, så kommer man vel og il å spørre ungen igjen om han vil flytte inn. (Han har jo sagt at han vil når man har spurt teoretisk før.

Og det skal bli gull :D <3

Christine Sand

16.mar.2011 kl.14:09

Har du lyst til å sette ny Guinness rekord i telefonkonversasjon?

Har du en venn, kjæreste, bestemor, bror, far eller mor som du aldri slipper opp for samtaleevner med? Da er kanskje du og din partner de rette til å sette ny Guinnes rekord i telefonkonversasjon.

Dato for hendelsen er 8. April fra kl. 08.00, det vil foregå sentralt i Oslo.

Rekorden per dags dato er på 24 timer. Har dere konkurranseinstinktet og snakketøyet i orden sender dere en mail, med kontaktdetaljer, litt informasjon og bilder til:

casting@sheriffcompany.no

Vi tar kontakt for en uforpliktende samtale.

Skriv en ny kommentar

hits