Hva er vitsen med å være i et forhold hvis.....

.. man ikke tør å tenke fremover og satse litt? 

Det er mange som reagerer på at jeg og Roy tenker veldig langt fremover sammen. Vi er jo tross alt bare 17 år, og det kan jo kanskje, muligens hende at det blir slutt en gang..! 
Når folk sier noe slikt svarer jeg som regel alltid det samme:
Hvorfor skal vi i det heletatt være kjærester hvis vi ikke tør å se fremover og planlegge frem i tid? 
Hvorfor skal vi i det heletatt være kjærester hvis vi skal gå å regne med at det blir slutt?
 
Hvorfor skal vi i det heletatt være kjærester hvis vi ikke har tro på at det kommer til å funke? 

Ja, jeg er helt klar over at det kan hende at det blir slutt en eller annen gang i fremtiden. Men jeg vet at det ikke kommer til å skje med det første. Forholdet til meg og Roy går foreløpig bare én vei, og det er fremover. 
Forholdet vårt kunne ikke gått bedre enn det gjør nå, og helt ærlig (advarsel; kljisjé-alarm!) så blir jeg bare mer og mer forelsket hver dag, hver gang jeg ser han og hver gang han holder rundt meg. Du forstår? 

Vi har sagt "Jeg elsker deg" til hverandre fra vi hadde vært sammen i halvannen måned. For tidlig? Kanskje. Men se på oss nå. Alle ser at begge har det bedre med hverandre. Alle har påpekt at jeg har blitt ett nytt menneske etter at jeg ble sammen med Roy. Jeg har blitt lykkelig, og livet mitt har snudd veldig. Hvorfor skal dette liksom endre seg? 

Roy elsker meg, og jeg elsker han.
Vi stoler 110% på hverandre, og jeg kunne tatt en kule for han. Lett.
Hva er da galt med å se fremover?

Jeg flytter til han om 7 uker. Når sommerferien begynner flytter jeg. Jeg skal bo hos han og familien hans i sommer, og så flytter vi to sammen dit han kommer inn på skole. Etter det, flytter vi tilbake til Rødberg for at jeg skal gå på skole, og så flytter vi igjen fordi jeg skal gå på en annen skole. Langt frem i tid? Ja, kanskje. Men hvorfor ikke? Vi satser og tar sjanser. Er det ikke det man skal i ett forhold?  

Jeg hadde reagert hvis to 14åringer hadde gjort det samme som oss, men siden vi faktisk snart er myndige begge to, så blir dette mer riktig. Det er iallefall det jeg føler.  


For alltid - det er lenge det. Men jeg har tro på det. Jeg satser på det. Jeg håper på det. 


- Silje


11 kommentarer

Madelena

27.apr.2011 kl.15:58

helt enig med deg, man burde ikke være redd for å planlegge ting fordi det kan bli slutt en gang

Tonje

27.apr.2011 kl.15:59

Bare ha dine meninger om det, det er jo ingen som er dere og vet hvordan forholdet deres er! :.-) Dere så vertfall veldig søte ut da :)
Skulle ønske jeg også hadde en kjæreste!

Marthe Langstrand

27.apr.2011 kl.16:00

Kjenner meg helt igjen i følelsen av å blir mer og mer forelsket for hver dag som går. Jeg og kjæresten er derimot en sånn type menneske som tar ting som det kommer, og vi har vel egentlig ikke tenkt lenger enn til sommerferien. Men jeg synes det er flott at dere lager planer, alder er ingen hindring for kjærligheten. Lykke til! <3

The face

27.apr.2011 kl.16:04

Man burde slettes ikke være redd. Jeg fant min kjære da jeg var 15. Han var 24 (fylte 25 måneden etter) å folk skakket på hodet, og rynket på nesa når de hørte aldersforskjellen.. men. 6 år etter er vi enda sammen. Eget hus, 2 hunder, katt og en baby på vei. Kjærlighet er tidløst, anbefaler og leve i nuet.

Nina & Silje, en blogg med smil

27.apr.2011 kl.16:07

Enig med deg ja :)

kjempefin blogg, kos deg videre i dag! :)

Anne Marthe

27.apr.2011 kl.16:15

så lenge du elsker han så holder det i masse vis. du er heldig som har funnet en du liker, og dere er sammen fordi dere trives sammen, ikke fordi dere går rundt å tenker på at det blir slutt en dag :p

~Anni~

27.apr.2011 kl.16:16

Jeg hadde reagert hvis dere IKKE hadde lagt planer! Jeg ser for meg at dere to sitter på gamlehjem sammen, så <3 Jeg tenker slik at hvis man ikke lager planer, så har personene ingen tanke om å tilbringe tiden sammen. Så lev lykkelig henta mi <3 du fortjener det så jævlig mye, og når Roy gjør det så glad som han gjør så får dere til helvete og lage en MASSE planer :D Loveyou, henta mi <3

cesilie Granaune Matberg

27.apr.2011 kl.16:22

såå enig med deg!

Toya-Elisabeth

27.apr.2011 kl.16:52

Du er utrolig flink til å skrive Silje. Du får godt frem alle meninger og alt som er. Du har også utrolig rett i alt du skriver, det er bra å se framover, for hvorfor være sammen om man ikke har troa på at ting vil gå deres vei?

Håper det alltid vil være dere, dere er søte!

Toya-Elisabeth

Karoline

27.apr.2011 kl.17:09

Er helt enig med deg der! En del av poenget med et forhold er jo å håpe på å leve sammen resten av livet. Er selv 16 og sammen med en på 18 , har vært sammen i et halvt år og har ingen problem med å se framover. Gjør det som får dere lykkelige :)

Masse lykke til videre med forholdet , håper det varer lenge og lengre enn lenge! :)

neamillyging

01.mai.2011 kl.21:45

Enig med deg, der.

Og bra skrevet :)

Skriv en ny kommentar

hits