Ta vare på det du har, ingenting varer evig.

Vi tar alt for mye for gitt. Venner, familie, kjæreste. Det er så lett å ikke tenke over det når man først har det, og det er egentlig veldig synd. Når du har en familie som er glad i deg, ta vare på dem, vis at du bryr deg om de og. Når du har venner som bryr seg om deg, vis dem at du bryr deg. Har du en kjæreste som er glad i deg, eller elsker deg, vis han eller henne kjærlighet.

Ikke gå å legg deg rett etter en krangel. Fiks opp med vedkommende, gi hverandre en klem og ikke bær nag. Plutselig en dag så kan du våkne og finne ut at personen ikke er her lenger. Tenk på det siste du sier før dere skiller lag. Du vil ikke at det skal være drittslenging.
Hvis det siste du sa var "Jævla idiot", kommer du ikke til å tilgi deg selv hvis du aldri får se han eller henne igjen. Det er garantert. Uansett hvem det er.

Vis at du bryr deg. Vis at du kan ta vare på de rundt deg. Det vil få deg til å føle deg bedre, og den andre parten vil føle seg ønsket og elsket. Det vil gjøre alt mye bedre.

Å ta ting for gitt er en stygg uvane vi mennesker har. Vi forventer å ha en familie som elsker oss, vi forventer å ha venner som er der for oss når vi trenger dem, og vi forventer at kjæresten skal fortelle oss at vi er nydelige på våre værste dager.
Vi må forstå at det ikke er en selvfølge. Vi må forstå at hvis vi skal ha alt dette, så må vi gjøre noe for det. Vi må vise folk at vi bryr oss. Gjør vi ikke det, kan vi ikke forvente noen ting tilbake, slik alt for mange gjør.

http://luckyforwhat.tumblr.com/page/3

Vi kan rett og slett ikke forvente noen ting. Det er ikke slik verden fungerer. Vil du ha respekt så må du gi respekt. Vil du ha kjærlighet så må du gi kjærlighet. Vil du ha venner så må du være en venn.
Det er ikke værre enn det, og det er ikke vanskelig.

- Silje

3 kommentarer

juhuuuu <3

15.jun.2011 kl.09:33

<3

Linda Helen

15.jun.2011 kl.13:46

Utrolig sant det der altså Silje. Veldig godt skrevet

kawaiicupcakes :3

15.jun.2011 kl.14:39

sant :'c

Har jeg lov å kidnappe? Skal skrive at du har copyrighten. n_n

Skriv en ny kommentar

hits