Drømmer.. En verden jeg missliker mer og mer.

Jeg missliker å drømme. Alt er så realistisk frem til jeg åpner øynene. Og noen drømmer gjør vondt der og da, og så er de limt fast i hodet mitt når jeg våkner. Sånn som idag..

Jeg drømte to drømmer i natt..
Først var jeg sammen med eksen min igjen. Jeg hadde visst fortalt han at jeg var gravid, så han klikket på meg. Etterhvert prøvde han å gjøre det godt igjen, men jeg tror jeg hadde gjort det slutt med han da.. Han ga seg ikke, fortsatte å kysse meg og slikt, selv om jeg var veldig avvisende.. Og han fortsatte og fortsatte, og vi kranglet mer og mer. Mye skriking og hyling.. Husker ikke stort mer..

I den andre drømmen ble jeg sammen med en jeg missliker sterkt i virkligheten. Vi ble sammen mens jeg var sammen med Roy.
Jeg husker at jeg ikke likte det selv, og jeg tenkte at hver gang jeg satt i armkroken hans, så var det ikke det samme som å sitte med Roy, for han "nye typen" bare var skinn og bein omtrent, og like høy (les; lav) som meg. Jeg trivdes ikke.
Og plutselig kom det ei jente inn (eller ut) til oss og sa noe sånt som "Ting er ikke alltid som man skulle tro, og det er ikke lett å holde det man lover." Og så kom Roy inn rett etter henne.
Jeg knakk sammen, begynte å gråte, og dro Roy med meg vekk fra de folkene jeg var med.
"Unnskyld! Jeg mente det ikke, og det skal aldri skje igjen!" Jeg stod der foran Roy og gråt så tårene striet nedover ansiktet mitt. Han bare stod der rett opp og ned, og viste egentlig ingen andre følelser enn irritasjon. Han gjorde ingenting, og sa ingenting. Når jeg klemte han gjorde han ingenting, han bare stod der rett opp og ned mens jeg sa unnskyld minst tusen ganger...
Men jeg tror vi ordnet opp, for det neste jeg husker er at vi gikk sammen hånd i hånd og var som de turtelduene vi pleier å være, og han andre "kjæresten" var vekk, og ikke lenger ett tema..

Jeg har ikke lyst til å drømme mer. Det er bare teit, og jeg sitter igjen med så rare følelser etter slikt.. 
Blæh. 

5 kommentarer

Pettrolina

30.jun.2011 kl.10:17

offa :\ håper de blir bedre da:)

ashw

30.jun.2011 kl.16:26

Ikke artig med sånna drømmer!

..Hvem var de to som du drømte om? xD

23.jul.2011 kl.19:56

R.I.P <3

Jeg kondolerer for kjæresten din ! Silje som er savnet på Utøya !

Paulyn - Tanker og Ord.

25.jul.2011 kl.01:19

Til annonym; Den kommentaren syntes jeg var unnödvendig. Silje er savnet, ikke död. Ja, vi maa kanskje se sannheten i öyene snart. Men inntil de finner henne lever vi enda i haap at hun er i live.

27.jul.2011 kl.18:39

Hun er død ! Det kom på nyhetene ! :(

Jeg kondolerer ! :-)

Skriv en ny kommentar

hits