Bloggere som inspirerer

Bloggere som inspirerer meg: Charlotte.

Charlotte er ei jente som har inspirert meg fra første gangen jeg fant bloggen hennes for lenge siden.
Bloggen hennes handler mest om tiden etter en ulykke hun var i for snart to år siden, som nesten kostet henne livet. Hun kjørte på scooteren sin og ante fred og ingen fare, før hun kom til rundkjøringen som kom til å endre livet hennes totalt. Hun møtte en varebil som ikke fulgte vikeplikten, så hun ble truffet. Flaks og vanvittig mye styrke reddet henne. Hun var millimeter fra døden, men nektet å ta farvel i en så ung alder.
Hun legger ikke skjul på problemene som ulykken forårsaket, og forteller det flere ganger.
Nå ser det ut som at ting endelig begynner å gå bedre for henne, to år etter ulykken. Det er faktisk to år i morgen, 7. oktober, om jeg ikke husker helt feil..

Hun har fått seg kjæreste, Thomas, som støtter henne gjennom tykt og tynt. Han støtter henne når hun trenger det, og er der for henne hele tiden, selv om de ikke bor nærme hverandre. Jeg synes det er så fantastisk å lese om. Det rører meg.

Hun har også fantastiske støttekontakter
. Daniel og Marius, som du sikkert har hørt om, er med henne hver onsdag så hun kan tenke på litt annet enn ulykken og alle detaljer rundt den. Det er så flott!
I tillegg til Thomas, Daniel og Marius, så har hun Christine. De er sammen i stallen annen hver lørdag, så Charlotte kan ri, slappe av og ha det moro.

Charlotte er en blogger jeg har blitt glad i. Jeg kjenner henne ikke, selv om det føles sånn. Hun virker som en utrolig fantastisk person, glad og livlig. Jeg kjenner jeg blir stolt av henne når hun skriver så stolt over ting hun får til. Ting som andre tar som en selvfølge, må Charlotte jobbe hardt for. Når hun skrev innlegget om bussturen alene som gikk så bra, ble jeg kjempe glad! Jeg ble stolt og glad på hennes vegne!

Bloggen hennes er en virkelig tankevekker. Jeg har lært at ting som jeg vanligvis tar for gitt, er det folk som må streve for å få til. Jeg har lært at alt kan skje alle, selv om det virker helt uvirkelig. Charlotte er et levende bevis for det.

Og Charlotte, siden jeg vet at du kommer til å lese dette, vil jeg bare si dette til deg:
Selv om alt virker svart noen dager, så er det alltid noen som bryr seg om deg og er der for deg hvis du trenger det. Du er ei helt fantastisk jente, og jeg er glad i deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Jeg vet at det høres sært ut, men siden jeg har skrevet det til deg tidligere, så tenker jeg at det ikke er så farlig. Du er så flott, kjære du. Du er ei jeg skulle ønske jeg kunne blitt bedre kjent med. Ei jeg vil møte en dag.
Og selv om jeg ikke kjenner deg, så er det bare å si i fra hvis du trenger en "litt utenfor" å snakke med. Jeg er her.
Se så nydelig hun er!

Bloggen til Charlotte, er en blogg jeg virkelig vil anbefale alle å lese. Den er følelsesladd, sterk, og fantastisk!


- Silje
BILDER: Jeg har fått lov av Charlotte til å låne bilder av henne.

Bloggere som inspirerer meg (info)

I en liten stund fremover nå, kommer jeg til å skrive innlegg om bloggere som inspirerer meg. Det vil komme ett innlegg per blogger, og foreløpig er jeg usikker på hvor mange det vil bli skrevet om.
Etterhvert vil det komme knapper under headeren (når designet kommer på plass) hvor du kan finne disse innleggene samlet.

♥ Hvilke bloggere inspirerer deg?


- Silje


hits