august 2010

Snart blir det endringer i designet!

Jeg har fikset sammen en ny header, så jeg skal snart lage et design som passer!

Headeren er en fikset gratisheader som jeg fant hos Silje Lien.
Orginalen ser slik ut:


Som du ser, så har jeg endret en del på den selv, men siden orginalen er Silje sin, så må jeg beholde signaturen hennes. Fair nok!

♥ Tycks?


- Silje

Goodbye is the hardest part.

Er det noe jeg hater med avstandsforhold, så er det "hadet" delen.. Jeg har jo vært med Roy hver eneste helg siden vi ble sammen, og like vel blir jeg like lei meg hver gang vi må si hadet..
Jeg hater det virkelig.
Får bare håpe at ting går som planlagt nå, så blir forhåpentligvis ikke dette noe problem lengre. Kan gå mer inn på detaljer når saken eventuelt er klar..

Jeg sitter her med klump i halsen når jeg skriver dette, for jeg kjenner at jeg savner han allerede, selv om han så og si nettopp reiste herfra.. Jeg hater virkelig hadet.. Haterhaterhaterhater!!

Trine tok bilde av oss for en liten stund siden.


Men nok syting!

Hvordan har du det, for tiden? =)


- Silje

Å unskylde seg til leserne sine... (Glainnlegg!)

Det er noe jeg ikke gjør, og ikke kommer til å begynne med heller. Virkelig.. Å unskylde at man har et liv utenom bloggen - hva er poenget? Jeg føler at det blir for dumt at folk har meldeplikt for hvert steg dem tar utenfor bloggen, og jeg synes det blir enda dummere når man unnskylder for det. Hvis man har faste lesere på bloggen, så holder de seg trofaste om du er uten bloggen i noen dager...

Men jeg kan jo oppdatere litt om hva som skjer for tiden.
Jeg kan begynne med at livet mitt kunne ikke vært bedre for tiden! Seriøst, jeg har det så fantastisk bra, jeg smiler hele tiden, jeg er konstant glad, og jeg tror at ting vil fortsette å være bra i lang tid fremover! ♥

Hvorfor har jeg det så bra?
Jo, jeg kan fortelle det også, jeg!
♥ Roy er verdens beste kjæreste!
♥ René er verdens beste onkel!
♥ Mamma og pappa er supre!
♥ Jeg har ikke kranglet med noen i klassen! (Virkelig, det er nytt!)
♥ Ting har endelig begynt å gå min vei!


Jeg er så fantastisk glad, og jeg vil dele det med resten av verden! Jeg vil bare hoppe, hyle og skrike, jeg vil klemme alle jeg ser, for å spre gleden jeg føler inni meg, jeg vil fortelle alle hvor mye jeg elsker kjæresten min - selv om alle vet det, får jeg aldri sagt det nok. Jeg vil synge, danse og herje for å få ut all energien jeg har i kroppen, den tar jo aldri slutt!

Hvis noen av mine gamle lesere fra xCookiex bloggen leser denne og, så forstår de at dette er en stor forandring fra slik livet mitt var før! Jeg tror endelig at det kapittelet av livet mitt er over! Takk for at du er min, Roy! Du hjelper meg så masse, bare ved å være der, ved å være deg selv, og ved å smile! Du er verdens beste!


- Silje

Musikk!

Tenkte jeg kunne legge ut noe av musikken det går mest i hos meg for tiden.
Jeg hører mest på musikk som jeg kan synge til, i et håp om at jeg kan trene opp sangstemmen igjen. Hehe.

Miley Cyrus - The Climb.


Miley Cyrus - I Miss You.


Miley Cyrus - Butterfly, Fly Away.


Green Day - 21 Guns.


The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel.


3 Doors Down - Here Without You.

Det er noen av sangene jeg hører på for tiden, iallefall.

♥ Hva slags musikk hører du på for tiden?
♥ Hva synes du om listen?


- Silje

Snart helg!

Jaja, jeg vet at det bare er Tirsdag nå, men jeg liker å tenke at det snart er helg, så jeg kommer meg gjennom uka. Det er liksom... motivasjonen til å gå på skolen. Snart helg, snart mulighet til å se Roy igjen!

Så så flott skyggeskjegg jeg fikk av dataen! Wuhuuu, trøtt på morran? Aaaaldri hørt om!


 - Silje

"Du ser så glad ut!"

Den har jeg fått høre så mange ganger i løpet av de siste to månedene! Alle sier at jeg ser glad og lykkelig ut, og at det stråler av meg. Jeg får hele tiden høre at Roy og jeg er utrolig søte sammen, og at folk er glade på mine vegne.
Jeg blir så glad av å høre slikt! ♥

Jeg merker det selv, at jeg er ikke så deprimert og nedfor som det jeg var tidligere, selv om en del fortsatt sitter igjen. Jeg kjenner at jeg er lykkelig, at jeg smiler oftere enn før, og jeg har fortsatt de nyforelskede følelsen! Jeg er så glad!

Jeg har verdens beste kjæreste, verdens beste venner, og verdens beste familie. Er det rart at jeg er glad? I tillegg så er familien til Roy helt fantastiske! Jeg er så glad i dem alle sammen! Kan ikke beskrives med ord!

Eneste som hindrer 100% lykke hos meg nå, er skolen. Jeg vil slutte, men gjør det ikke for å slippe bråk. Men jeg skal holde ut iallefall frem til jul.. Jeg har jo takket ja til stipend..

Men virkelig - så glad som jeg er nå, kan jeg ikke huske at jeg noen gang har vært! Jeg er så glad, glad, glad, glad, glad!


- Silje

For en fantastisk helg!

Jeg har hatt det så utrolig bra, denne helgen! Rett og slett helt fantastisk! ♥
Jeg har slappet av og bare storkosa meg på hyttetur sammen med Roy, det har vært så herlig!
Det er ikke annet å si om denne helgen enn fantastisk!
Jeg elsker deg, Roy Joachim Svensson! ♥


- Silje

Header til den andre bloggen min.

Må bare legge den ut her.


Laget den på 5 minutter, er bare midlertidig, til jeg begynner på bloggen igjen. Da lager jeg kanskje noe som ser fint ut.

♥Hva synes du?

- Silje

Jeg ser virkelig frem til en deilig helg, nå!

Det er ingen hemmelighet at de siste dagene ikke har vært så lette for meg.. Jeg har tenkt veldig masse på skolesituasjonen min nå, og jeg var helt sikker på å slutte. Det vil si; jeg var helt sikker på å slutte, frem til i går kveld. Jeg hadde tenkt å snakke med rådgiveren på skolen i dag angående saken, men så ble det krangling med noen, som gjorde at jeg ikke gidder. Hvis det er så forbaska viktig at jeg går på skolen, så greit. Jeg kommer til å angre, for jeg vet at det ikke kommer til å gå, men siden det ble så klikk på det i går, så blir jeg. Foreløpig...


Etter denne uken her, ser jeg virkelig frem til en helg sammen med verdens beste gutt! Vi skal på hytta til familien, bare jeg og han! Det skal bli så utrolig deilig å komme vekk fra alle andre, og bare slappe av, vi to! ♥
Jeg gleder meg til å møte han igjen, selv om det "bare" er 5 dager siden sist gang.
Jeg savner deg masse, Roy. Gleder meg til å se deg igjen! ♥


- Silje

Another sleepless night.

Jeg forstår ikke hvorfor, men så fort skolen begynner, så blir nettene lange og søvnløse. Jeg kan plutselig våkne kl. 02, og ikke få sove igjen på noen timer, for å så gjenta det samme etter 20 minutter i nesten-drømmeland.
I tillegg til at jeg allerede er negativ til skolen, hjelper det ikke å komme dit, trøtt som en sokk. Agree?

Akkurat nå, har jeg bare lyst å velte meg over, og legge hodet på pute, for og så lukke øynene noen timer til. Dét hadde vært deilig!

Jeg er veldig flink til å sovne forran cammen... Dette er sommeren for to år siden.

Roy begynner også på skolen i dag.  Ikke heeeelt den linja han ville gå, men krysser fingrene på at det går bra! ♥


- Silje

Jeg angrer på at jeg ikke tok et friår.

Jeg vurderte å ta et friår fra skolen. Selv om jeg vet at det ikke hadde blitt friår, men slutte for godt på skolen.
Etter to dager på skolen, har jeg allerede skjønt at jeg burde heller latt være, prøvd å skaffe meg en jobb, for å så komme meg vekk fra Rjukan. Jeg skjønner at Språk, samfunsfag og økonomi (tror jeg det er), faktisk kommer til å bli for vanskelig, og Realfag er ikke et alternativ. Ikke HS, eller noen av de andre yrkesfagene heller.

Jeg har store vanskeligheter med å følge med i timene, det har jeg hatt siden ungdomsskolen, sosialøkonomi intereserer meg der solen aldri skinner, tysk har aldri vært interesant, matte klarer jeg ikke uansett hvor hardt jeg prøver (jeg klarer ikke e gang minus, hvis jeg må låne), og skolen generelt er jeg dønn lei av. Kanskje jeg forklarer hvorfor i et senere innlegg..

Jeg føler meg ikke lenger trygg på klassen min, selv om nesten hele klasse er helt fantastisk. Jeg har selvtillit lik null, zero, nada, niks - noe som er med på å ødelegge skolegangen for meg, jeg liker veldig lite å snakke forran folka, fordi jeg konstant føler at jeg driter meg ut, og at jeg failer. Jeg innser jo nå at å søke på skolen var en fantastisk stor tabbe..

Og nå kommer sikkert en eller annen smartass til å fortelle meg dette: Med den instillingen der, er det ikke rart det går til helvette... Eller noe lignende. Hvis du er den smartassen, så dropp det. Du bare driter deg ut.

Jeg er klar over at dette innlegget ble forferdelig negativt, men det er sånn jeg føler det nå..- Silje

 

Jeg er så klar for skolen!

Eller bare nei. Så klart, jeg gleder meg til det sosiale, men jeg gleder meg ikke til skole, og utegym føste skoledag.

Jeg våknet på den nest beste måten i verden. Roy ringte meg ca. ti på syv, for å vekke meg, snakke med meg, og ønske meg lykke til i dag. Han hadde ikke tid til å snakke så lenge, men de 3 minuttene og 39 sekundene betydde masse for meg. Jeg husker bare tiden fordi mobilskjermen hengte seg opp.. Haha!

Ellers så er jeg ganske fornøyd. Jeg har funnet hva jeg skal ha på meg, og sminken i dag ble perfekt! Jeg vet ikke hvor mye det har å si for andre jenter som eventuelt leser dette, men hvis jeg klarer slikt så tidlig, så pleier ikke dagen å bli så værst. Haha.  Jeg er litt rar noen ganger..

Ikke helt våken, men.

Og jeg må bare klage; en giga sommerfugl har kommet seg inn på rommet mitt, og ikke ut igjen! Den er dritskummel! Den er virkelig stor, og den angriper meg nå og da! Jeg holder på å dø! Christ..

♥ Klar for skolen?
♥ Hva synes du om sommerfugler?


- Silje

Jeg er veldig glad i å redigere bilder!

Jeg legger ut noen bilder. Si hva du mener?
♥ Hvilket bilde likte du best?

- Silje

Vi har kjørt Roy hjem + bilder av det nye håret!

Jeg kom nettopp hjem fra Rødberg, etter at pappa kjørte Roy hjem. Jeg må bare si at jeg virkelig hater, med fet og kursiv skrift med understrek, avstand. Jeg hater å si hadet, og jeg hater at jeg ikke får ha Roy her hele tiden.
Hver gang jeg reiser fra han, eller han reiser fra meg, begynner jeg å gråte, fordi jeg ikke vil si hadet. Jeg gråter ikke forran han, da. Jeg skulle ønske han var nær meg hele tiden!

Begge ser loka ut på bildet, men det er en del av sjarmen! Vi er søte sammen uansett, og ingen kan si noe i mot ♥

OG FORRESTEN! Bare fordi jeg skal motbevise pappa, skal jeg sykle fra Rjukan til Rødberg en gang. Det er ca. halvannen time med bil, og det er nesten bare oppoverbakker hele veien.
Pappa tror ikke at jeg klarer det, (og jeg har mine tvil selv), så jeg SKAL klare det, bare på trass. Haha.


Jeg elsker deg, gutten min. ♥

♥ Har du noen gang gjort noe slikt bare på trass?
♥ Hva synes du om håret?

- Silje

Nå farger vi hår!

Det ble litt endring i planene, det ble ikke bare håret til Roy som farges! Nå sitter begge her med svartfarge i håret. Roy skal skylle ut fargen om 5 minutter, mens Silje skal skylle den ut om ca. 20-30.. Heldigvis klør det ikke så heftig som det pleier!

Silje er frisøren i dag, så litt grising ble det. Fiiine kjøkkenet! Haha.

Bilde kommer senere! =D


- Roy & Silje

Farging av hår senere i dag!

På impuls fant vi ut at senere i dag, skal vi farge håret til Roy! Det blir moro! Han er jo blond, og i morgen blir det svart! Høhø! ♥

Måtte bare dele dette med dere! Bilder kommer i morgen! =)


- Silje

2 måneder i går!

I går hadde vi vært sammen i to måneder. ♥
Vi har vært med hverandre hele uken, så vi har jo fått 'feiret' det sånn, og det har vært kjempe koselig! Roy har sovet hos meg siden Mandagen, og han blir mest sansynlig her til søndagen. Deilig!

Vi har vært veldig mye sammen med René og Trine (onkelen min og dama hans), og vi har hatt det kjempe moro :) Roy og René har blitt ganske gode venner, så Roy er nok godkjent av han. Haha.
Råning, spising og film har det vel gått mest i, men vi har storkosa oss!

Vi har ikke blogget noe særlig mens vi har vært sammen, men det er fordi vi har annet å gjøre enn å sitte på pcen. =)

Kødde på cam er moro det og! Haha! Og nei, det er IKKE et sugemerke på halsen til Roy! Det er sort leppestift!

Skulle egentlig poste et innlegg å går, men det glemte vi. Surrehuer? Neeeeeida, lover!

- Roy og Silje

Vi skal ha en konkurranse!

Vi tenkte at vi skulle ha en konkurranse her på bloggen, hvor du kan vinne et armbånd fra Miss Sixty! Armbåndet har blitt brukt før, fordi det var Silje sitt før. Grunnen til at det ikke blir brukt her lengre, er at hun fikk det av x'en, og det er et hat-forhold mellom dem nå. Så i stede for å kaste det fine armbåndet, kan vi gi det til en heldig person.

Det du må gjøre for å delta er følgende;
Syng Your guardian angel - The red jumpsuit apparatus, spill det inn og legg det ut på bloggen din eller send oss det på mail. Du trenger ikke synge hele sangen, men minimum halvannet minutt!
Legg ut denne teksten + bildene, og link til konkurransen!

Når konkurransen er avsluttet, vil vi finne de tre beste, legge dem ut her (med link til deg, såklart), så kan folk stemme frem den beste.

Konkurransen varer i en til to uker, alt ettersom hvor mange bidrag vi får!

Her er premien;


Håper det blir iallefall noe deltakelse! ♥

Slenger med sangen + lyrics i samme slengen.


Hvis noen lurer på hvorfor vi har valgt akkuratt denne sangen, så er det fordi det er "vår" sang, hvis dere skjønner. Hehe.


- Roy og Silje

Roy Joachim.

Jeg heter Roy Joachim, er født 10. Desember 1993, og er fra Rødberg, Buskerud.

Jeg går på videregående, og har søkt på barne -og ungdomsarbeider, og har lyst til å jobbe med noe innenfor det.
For tiden jobber jeg i bakeriet til familien, og trives med det.

Bortsett fra dette, så er jeg bilinteressert, og kjører bilcross.
Jeg er også, som de fleste andre gutter, glad i å spille tv-spill og lignende.

Hvis du lurer på noe mer, finner du meg på disse stedene:
Nettby @ Roy666.
Facebook @ Roy Joachim Svensson.


- Roy

Minner om spørsmålsrunden!

Trykk på bildet for å komme til spørsmålsrunden!


- Roy og Silje

Jeg føler meg sporty!

Jeg og Linn døgnet i natt. Vi har sett på fem filmer, og kosa oss!
Det er veldig skjeldent at vi i det heletatt gjør noe sammen, og det er først nå jeg har innsett hvor mye jeg har savnet det.
Rundt kl. 5 i dag, fant vi ut at vi ville ut å jogge, så vi så ferdig filmene og kl. halv 8, dro vi ut. Vi jogget i ca. en time, og det var utrolig digg!
Rett etter joggeturen tok jeg meg en lang kald dusj. Gud så deilig!

Nå sitter jeg her med Cornflakes uten sukker eller noe annet tilbehør og koser meg. Etterpå skal jeg sette over en klesvask eller fem, og rydde rommet! Er jeg ikke flink? =D

Usminket, full av energi og glad!

♥ Liker du å jogge på morgenen?
♥ Pleier du å bruke masse tid med søsknene dine?


- Silje

Filmkveld med lillesøster!

Vi har nettopp sett Bruder i krig, og nå skal vi se Click. Senere på menyen står Lovlig Blond, 1 og 2, etter de, er det Miss Undercover som står for tur.

Det er lenge siden vi har hatt en skikkelig søsterkveld, og jeg innser nå hvor mye jeg har savnet det. Jeg har rett og slett verdens beste lillesøster! ♥

Et forferdlig bilde vi nettopp tok med cammen. Vi skylder på.... at Linn er blond! ♥

♥ Har du søsken?


- Silje

Shit, det er jo faktisk liv på Rjukan! Hvem skulle trodd det..

Det er det ikke ofte man finner. Vanligvis finner du de samme rånerene som kjører opp og ned med så fucka biler at når de spiller med bas, høres det ut som at bilen faller fra hverandre. Du pleier å se de samme folkene sitte utenfor Mix, og de samme folkene på puben, og den samme gjengen ved Robertos.

Men i dag var det visst nye mennesker her! Jeg hadde glemt at det var sånn sykkel-løp her, så det var jo folk her fra overalt! Jeg har sett svenske biler, danske biler, biler fra sveits og mange andre. Wuhuu, mennesker!

Selv om det var folk her, så var det egentlig ikke så spennende heller.. Men jeg var ute med Paulyn og Heidi, så jeg klager ikke! Har savnet dem masse i ferien!

Jentene mine! <3

<3

Paulyn lo så hun grein! Haha.

Haha Heidi!

♥ Er det mye liv der du bor?


- Silje

Silje Merete.

Ja, så var det å skrive om meg, da..
Og bare så det er sagt, jeg er dårlig til dette!
 
Jeg heter Silje Merete, og er fra Rjukan i Tinn, Telemark. Jeg ble født 13. November 1993 på Rjukan sykehus.
Jeg går på videregående skole, og skal begynne i andre klasse på studiespesialisering.
Jeg er virkelig skolelei, og ser frem til å bli ferdig med skolen!

Hår og sminke er noe jeg virkelig har interesse for. Jeg hater å føle meg A4, så jeg gjør gjerne litt "crazy" ting med både sminke og hår. Jeg har farget håret mitt siden jeg var... 7, tror jeg.
Og på den tiden, så har jeg hatt litt forskjellige farger. Jeg har vært blond, brunnette og svarthåret. Jeg har hatt mange forskjellige rødfarger, alt fra rødbrun til ekstremt rød. Jeg har også hatt rosa! Savner det veldig!

Jeg elsker å danse, jeg elsker å synge og jeg elsker å tegne. Bare synd at jeg ikke er flink til noen av delene.
Jeg har verdens beste venner, og verdens beste familie. I tillegg til det, så har jeg verdens beste kjæreste!

Jeg har blitt mobbet i 7 år, og såklart har det gjort sitt med meg. Jeg er redd for nye mennesker, men så fort jeg blir kjent med dem, blir jeg vanvittig fort glad i dem.

Jeg er med i AUF. Ikke fordi jeg mener at jeg er en super politiker, eller fordi jeg synes at politikk er det kuleste jeg kan gjøre. Men fordi jeg er lei av alle som sitter på ræva og klager på alt som er galt her i samfunnet, men ikke gidder å gjøre en dritt med det selv. Hvis du ikke har en interesse av å prøve å få til noe, så ikke klag over at ting ikke er som du vil, heller. 
Jeg er leder i Aust-Telemark AUF, og leder for Tinn AUF.

Mer enn dette tror jeg ikke det er å si, foreløpig. Om det er noe du lurer på, så kan du kontakte meg på disse sidene:
Nettby @ xCookiex
Facebook @ Silje Svartedauen Fjellbu
Formspring @ SiljeMerete
Skybyen @ xCookiex


- Silje

Hva vil du lese om?

Det har vært lite aktivitet på bloggen fra vår side i dag. Likevell har vi hatt 56 forskjellige innom, og 106 sidevisninger.
Dere aner ikke hvor moro det er å se at dere er interessert i bloggen vår!
Men hva vil dere egentlig lese om når dere kikker innom? Hvis dere gir noen tips om det, kan vi prøve å gjøre så bloggen blir mer spennende for akkurat deg! (les; ikke mote).

Haha, fake a smile!

Og jeg må skryte av meg selv nå! I dag har jeg satt opp en stasjonær data på rommet mitt helt selv! I tillegg har jeg fikset to høytalere og en liten bass som ikke funket tidligere! Ikke at jeg vet hvordan jeg klarte dét... Så nå har jeg skikkelig lyd på rommet mitt!

♥ Har du bærbar eller stasjonær pc? Eller kanskje begge deler?


- Silje

Vi kjører i gang med spørsmålsrunde!

Det har blitt en enorm vekst med spørsmålsrunder her på blogg.no nå, så vi tenkte at vi kunne slenge oss på, vi og!


- Roy & Silje

Jeg har fått gaver av mamma, pappa og Linn!

Mens jeg var på Utøya med AUF, var mamma, pappa og lillesøstra mi i Nordnorge. Jeg hadde vanvittig lyst til å være med, men det kræsjet med Utøya, desverre.
Men iallefall, her er det jeg fikk:

Jeg elsker den! Den passer meg så perfekt!

Haha, Elg.. intern xD
Jeg fikk også elgedrit. Nei, jeg kødder ikke! Jeg fikk det, fordi jeg ikke liker elger. Haha! <3

Også har jeg fått trappetroll av Janita! =D

Lovelovelove!


- Silje

Gleder du deg til skolen? Det gjør jeg.

Iallefall litt. Jo nærmere skolen vi kommer, jo mindre gleder jeg meg. For jeg er en person som egentlig ikke har så stort utbytte av skolen. Jeg har virkelig vansker for å følge med over lengre perioder, og jeg klarer ikke se på skolen som noe kjempe positivt, etter å ikke hatt det så alt for bra på barne og ungdomsskolen. Mobbing og slikt.

Men jeg kjenner jeg gleder meg til å møte venner igjen, siden jeg faktisk ikke har sett noen av dem i løpet av ferien. Har kanskje møtt noen av vennene én gang eller noe..
Jeg gleder meg til å få litt rutine i hverdagen, og jeg gleder meg tilogmed til å se lærerne igjen!
Eneste som er drit med lærerne nå, er at jeg ikke kommer til å ha den gamle kontaktlærern min lenger. Seriøst, du finner ikke bedre lærer enn han noe sted!

Og siden jeg allerede har skrevet et innlegg om dette på den andre bloggen min, så føler jeg at det blir for mye gjentakelse å skrive masse om det her og. Slenger heller ved et par bilder fra 1. klasse på vgs!


Paulyn! <3

Jannicke!

Den usminkede sannhet.. Savner håret, da!

Åååh, savn!

Anne Marte! <3

Omg, det bildet hadde jeg glemt! Savn!

Vi smisket aldri med Jarle! Jeg looooover!

Robin, Anne Marte og Paulyn <3

♥ Gleder du deg til skolen?
♥ Hva gleder du deg mest til?
♥ Pleier du å ha med kamera på skolen noen ganger?

- Silje

Jeg elsker denne sangen!

For en ganske god stund siden, sendte Roy meg en YouTube link. Han sa det var en sang jeg måtte høre, og at det var en sang som fikk han til å tenke på meg. Sangen heter Your guardian angel og er sunget av The Red Jumpsuit Apparatus. Den er kjempe fin, så jeg vil dele den me dere!♥ Hva synes du om sangen?


- Silje

da har jenta mi reist hjem :(<3

da sitter jeg her avlene igjen etter de beste 2 uke jeg har hatt^^,
silje kom hit på mandag den 12 juli, etter og ha vert på auf leir leeeeeeenge savna hu bare littt lissom.
meste parten av tiden hu har vert her har vi sovi lenge og surra runt på Rødberg.
jeg kjørte bicross helgen den 23-25 (smådølfestivalen) hadde akurat kjøpt meg ny bil ( wv golf 1). så det skulle bli morro tenkte jeg men så første hitte jeg skulle kjøre så døde bilen bare ut, vi fant ikke probleme med det første så hele den første dagen gikk ikke bilen ordentlig:( kjipt!. men dagen etter lørdagen så begynte vi og finne problemer og vi fikk bilen til og gå bedre, men det var ett problem vi ikke fikk ordna var at bilen ikke fikk nokk bensin derme dødde bilen av litt i alle oppover bakker :P så det ble ikke no plass man kan juble av akurat :P men det var morro for det da. :D:D


vi skrur ikke jeg lover :P

etter helegn måtte jeg begynne og jebbe for det ble masse og gjøre i bakerie ( bakerie til pappa) så jeg syns synn på silje som våkna opp til at jeg kom fra jobb og gikk og la meg : ( men etter og ha jobba fra 3 på natta til kl 12 så blir man trøtt:( så silje har sitti og sett på meg sove masssssse! stakkar deg <3 så var vi til kongsberg på tirsdag den 3 som det står om litt lenger ned på bloggen.^^

det var trist og måtte gå ifra silje på Rukan i sta gå av gåre og bare se deg stå der og se på det er det er trist hadde bare mest lyst til og løpe bort og løfte deg opp og bare bære deg bort til bilen igjen og ta deg med hjem ^^<33 elsker deg masse jenta mi masse!!! <33


værdens søteste jente :D:D:D syns i verfal jeg <33 elsker deg silje <33

men nå må jeg sove skal opp om  noen få tilmer :P så blogges.

♥ er det noen du savner masse?
♥ kjører du bilcross ?
♥ har du no jobb i så fall begynner du tidlig ?

-Roy

Hvem er DU?

På de fire dagene vi har hatt blogg, så har vi hatt over 400 sidevisninger! Så jeg lurer enkelt og greit på en ting.
Hvem er DU? 


- Silje

Jeg reiser hjem i dag.. : (

Jeg skal hjem i dag. Etter to og en halv uke hos Roy, må jeg tilbake til det hullet jeg kommer fra. Wtf, dét ble feil.. Jeg skal hjem til Rjukan i dag, dét hullet. Jeg gleder meg ikke akkurat, for da vet jeg at jeg ikke kommer til å se han så mye som jeg vil. Jeg hater avstand..

Du er så herlig, gutten min! ♥

Han kommer heldigvis oppover til meg til uka, da. Da skal jeg høre om han kan sove hos meg til en forandring. Hint hint, mamma!


- Silje

Bilder fra gårsdagen!

I går reiste vi og Jan Fredrik (lillebroren til Roy) til Kongsberg for å handle, spise mat og dra på kino.
Handling ble det en del av! Men ikke på min, Siljes, regning. Haha! Jeg var blakk, og Roy hadde med seg litt for mye penger. Moro!

Vi tok bussen fra Rødberg halv ett.


Jan Fredrik, mens vi venter på bussen.

Ohohooo, skummel! Haha, eller ikke? x)

Først stakk vi innom Juvelen, fordi Roy skulle se på tommelringer. Han kikket, og fant noe han likte. Ut fra Juvelen, hadde han med seg en tommelring og et kjede.

Uklart bilde, men det er ca. mellom 1/2 cm, og 75mm en plass. Kostet rundt 1799,-
Tommelringen har vi ingen bilder av.

Etter det gikk vi og surret rundt på senteret og kikket i en del butikker bare for å loke. Vi fant ut at der var det kjedelig, og ikke så veldig mye spennende, så vi stakk ut derfra, og heller ned på Premium (klesbutikk). Den butikken var vi så mye inn og ut av, og handlet en del der, så vi ble jo nesten bestevenner med butikkdama. Haha.
Siden skoene mine er ødelagte, og har hull herfra til evigheten, så bestemte Roy seg for at han skulle kjøpe sko til meg. Etter mye 'diskusjon' om at jeg ikke trenger nye sko (fra min side), så gikk vi ut derfra, og jeg var ett par DC sko rikere.. De har jeg ikke bilde av, tror jeg.
Etter å ha gått inn og ut derfra 1000 ganger, endte vi opp med 2 capser, sko til meg, boxere og belte. Jeg tror ikke det var noe mer..

Det var sånn 2 for 1 type ting, så jeg fikk den med det hvite merket på, og Roy har volcom capsen. Husker ikke prisen.

Etter en del handling, så dro vi på peppes. Utrolig digg!

Jeg drakk ikke opp brusen min fort, jeg looover! Haha, dette var før maten kom. Soloen er min, Villaen er Jan Fredrik sin.

<3

Jan Fredrik.

Very nice...

Deeper love, tror jeg faktisk denne pizzaen heter.. Haha! Digg var den iallefall!

Etter å ha spist, og tatt masse bilder på peppes, dro vi bort på kinoen. Vi skulle se trollmannens lærergutt. Roy og Jan Fredrik likte filmen veldig godt, men jeg synes den var litt.. kjedelig. Det var ikke helt min type film. Jeg begynte å like den mot slutten..


Etter kinoen ventet vi en halvtime på at faren til Roy og Jan Fredrik skulle komme å hente oss. Da blei det tatt fler bilder, gitt.

Hvorfor ser jeg alltid loka ut på sånne bilder? Ellers hadde bildet vært veldig fint!

Yo!

Hahaha!

...

Jeg var ikke hyper!

Jeg looooover!

Høhø, I like it!

♥ Har du sett filmen?
♥ Liker du pizza?


- Silje

Jeg har det så jævla bra!

Her sitter jeg, lys våken, glad, og rastløs. Roy reiste på jobb i bakeriet ca. kl. 03:50, og jeg har vært våken siden det.
Jeg hører på musikk, loker på facebook og nettby, og blogger. Jeg har allerede skrevet et innlegg på den andre bloggen min, så jeg tenkte at jeg kunne jo begynne på denne bloggen også. Selv om dette innlegget blir jævlig sugent..


Taylor Swift - Our Song.

Jeg har vært hos Roy i to uker, nå. Jeg reiste hit rett etter at jeg kom hjem fra Utøya, faktisk. Jeg har hatt det så utrolig bra, her! (Og siden jeg er veldig lat nå, så kopierer jeg noe av det jeg skrev på den andre bloggen min. Hadde sikkert skrevet noe av det samme her nå, uansett! *smile*)
' Jeg har hatt det så fantastisk bra her i de to ukene jeg har vært her! Roy er verdens beste kjæreste, og familien hans er så fantastisk som den kan bli! Foreldrene hans er kjempe hyggelige, og veldig koselige. Småsøsknene hans er også kjempe snåle. Lillesøstra hans er til å dø for - hun er så herlig at hun skulle fått pris for det! Hehe.
Jeg kunne skrevet så mye bra om Roy, og om familien hans, men det over forklarer vel det meste. Jeg har blitt så glad i dem! Og jeg har bare blitt enda mer forelsket i kjæresten min (om det er mulig). Jeg går rundt og føler meg nyforelsket hele tiden, og det er så deilig! *hjerte*
Er det mulig å ha det bedre enn dette? '

Mens jeg har vært her, så har vi gjort litt av hvert. Jeg har sett Roy kjøre bilcross på Smådøl, vi har spist middag/frokost på imingfjell (eller noe sånt), spist gode vafler på hytta til familien til Roy, jeg har sett bakeriet og hvordan de jobber der, vi har vært med Vegard og Kathrine, og så har vi bare loka rundt ellers. Mesteparten av dagene har bestått av å sove til langt på dagen, for å så gå ut litt, være med folka og sitte på rommet å ha film-maraton. Utrolig koselig!

Jeg kan jo forsåvidt slenge med noen bilder fra Smådøl, siden det er det eneste vi har bilder fra.

Bilen til Roy. Vi fikk ikke malt den ferdig før løpene, dessverre. Den gule stripen skulle blitt mørkeblå.

OG SOM VANLIG, SÅ KLIKKER BILDEOPPLASTEREN TIL BLOGG.NO. KANSKJE PÅ TIDE Å FIKSE DETTE?!

♥ Har du kjæreste?
♥ Liker du bilcross?

- Silje

Ny header.

Jeg må bare legge den ut her, så jeg får den i rett størrelse.

♥ Hva synes du om den?

- Silje.

Hvem er vi?

Vi kan jo begynne med å fortelle hvem vi er.

Navn
Roy Joachim.
Født
10. Desember 1993.
Kommer fra
Rødberg, Buskerud.
Bosted nå:
Rødberg, Buskerud.
Interesser
Bilcross, synge, Silje :D såklart.
Sivilstatus
Sammen med Silje <3
Utdannelse
Skal gå barne og ungdomsarbeider på vgs.
Jobb:
Baker.Navn
Silje Merete.
Født
13. November 1993.
Kommer fra
Rjukan, Telemark.
Bosted nå:
Rjukan, Telemark.
Interesser
Dans, hår, sminke, synge, tegne og skrive historier. Og selvsagt være med Roy. <3
Sivilstatus
Sammen med verdens beste!
Utdannelse
Skal begynne på 2. året med studiespesialisering.
Jobb:
Ingen.

Dette var bare en kort beskrivelse av hvem vi er, for å få en begynnelse på bloggen. Det vil komme knapper under headeren med om oss, og bedre beskrivelser og litt mer forklaring senere.


- Roy & Silje

hits