september 2010

Husker dere spørsmålsrunden?

Den har vi glemt bort. Så vi tar den på nytt!
Så hvis du lurer på noe, så spørr i vei!


- Roy & Silje

Åh, jeg blir så provosert!

Vi har en lærer som klager over dårlig muntlig aktivitet, så han startet en diskusjon med klassen. Greit nok det.
Men når han faen ikke lar folk som rekker opp hånda i timen få snakke, eller fullføre det de sier, så burde han heller bare holde kjeft.
Seriøst. Slikt provoserer meg. I tillegg til å ikke la folk snakke ferdig, endrer han tema 15 ganger før han lar noen snakke!
Christ!

Har du en slik lærer på skolen din?


- Silje

Det er mitt valg. (meninger om ditt og datt)

Du kan ikke styre min fremtid.
Det er mitt valg.
Du kan ikke bestemme hva jeg skal gjøre.
Det er mitt valg.
Du kan ikke velge min skolegang.
Det er mitt valg.

Folk som skal bestemme alt, irriterer meg. Enten det er venner, bekjente, lærere eller familie.
Jeg mener at selv om man er under atten år, så burde man få bestemme viktige ting selv. Ikke alt, men det meste.
Jeg er sikker på at ungdommen i dag har nok vett i topplokket til å ta større avgjørelser alene. Jeg mener at man også skal få lære av sine egne feil, og ikke alle andres.

De voksne ville nok blitt overrasket over det som går gjennom hodene til ungdommen nå til dags. Jeg tviler sterkt på at all ungdommen bare bryr seg om fri fra skolen, sex, dop og faenskap. Ungdommen er fornuftige de og. Det er det ingen tvil om.
Jeg er selv daglig vitne og deltaker i virktigere diskusjoner blandt annen ungdom. Jeg er politisk engasjert sammen med andre ungdommer, i tillegg så kommer det opp debatter i fritiden på skolen også. Vi diskuterer alt mulig. Alt i fra dop, politikk, skole, familie, rettigheter, rasisme og ja, you name it. Vi har veldig sterke meninger.
Det er mange situasjoner der jeg mener at ungdommen er smartere enn de voksne. Dette mener jeg fordi ungdommen har en mye bedre evne til å se ting fra flere sider.
Jeg føler at de voksne heller ser på en ting og har en litt mer "jeg er voksen og vet dette bedre enn deg"-holdning. De kommer støtt og stadig med at de har mer erfaring enn oss unge, og at de vet best.
De var jo tross alt i samme situasjonen som vi er i nå, da de var unge.

Jeg tror ikke de voksne faktisk skjønner hvor mye samfunnet har forandret seg siden den tid. Jeg vil våge å påstå at det meste er anderledes, og at ungdommen i dag har en større evne til å klare seg selv, i en større grad enn for noen år siden.

Det jeg egentlig vil frem til med dette, er at de voksne burde stole litt mer på ungdommen. De burde stole litt mer på at vi klarer å ta egne valg, uten at de må blande seg inn i alt. De må forstå at vi som unge voksne klarer å gjøre ting rett. Og hvis vi gjør en feil eller fem - da lærer vi av det. Vi må få lære av våre egne feil, ikke av feilene de gjorde da de var unge.

♥ Hva mener du?


- Silje


ja da sitter jeg her da og tenker på jenta mi <33

ja nå sitter jeg har og bare tenker på jent ami silje <33 du er værdens beste <33 jenta mi kom i går hu fikk plutserlig lov til og komme denne helgen alike vel dt var jeg veldig gla for :D   i går nor silje kom gikk vi inn så kom  sessa ( lille søstra mi )  ned trappa og skulle si hei ^^ så satt vi litt i stua og sappet av. etter vert gikk vi på butikken kjøpte løvstek, pomfri og berne saus jeg skulle steke løvsteken mens jan frederik fiksa pomfri og så lagde silje berne.^^ etter mat satt sessa, silje og jeg og spilte litt og så skulle sessa pynte kake som vi fikk av mamma før de reiste. var nedo og hentet kaka og så var det fram med bringe bær :D det ble ett hjerte av bringe bære oppå kaka ^^ det var bare en dom ting med den kaka at det ikke var noen som syntes den smakte no gått :p men men vi spiste i verfal pynten :P i dag har jeg og silje bare slappi av egentlig ^^ var ute og møtte noen kompiser av meg en liten tur men ellers har vi bare slappet av. så etter vert utover dagen fikk silje tlf fra mor si om at de var på vei til rødberg. så vi gikk inn og satte på en film og ventet på at de skulle kommme, men det tokk veldig lang tid så vi nesten begynte og lure på om de hadde kjørt seg bort men de hadde bare stoppa på hotelle og spist:P så kom de bort for og hente silje så vi fikk sakt hade så reiste de :( savner deg silje masse <33 så etter de hadde reist gikk jeg opp på romme igjen og så gerdig filem så sitter jeg her da og tenker på at jeg elsker jenta mi masse og skriver dette ^^ men nå har jeg ikke mer og skrive trur jeg så da får vi skrives ^^ <3 en ting til


elsker deg over alt silje du er alt for meg jenta mi <33


-Roy :D

Kan noen finne en seng til meg? (Og litt om jobb.)

Jeg er trøtt, og sosiologi og sosialantropoligi (eller noe sånt), gjør det ikke bedre.
Vi sitter her og øver til prøve, på datamaskiner. Vi loker rundt på siden til boka og gjør repitisjon.
Jeg kommer til å faile hardt på den prøva, så jeg har egentlig gitt opp.

Jeg skal faktisk på NAV i dag! Bare sånn fra en ting til en annen, liksom.
Jeg er så desperat etter jobb nå, at jeg skal høre der.. Jeg har jobbet der før, som støttekontakt, men NAV surra no jævlig, så det varte ikke så lenge. Jeg sa opp.
Men jeg skal altså gi dem en ny sjanse.


- Silje


Roy er helt klart verdens beste kjæreste!

Virkelig! Han støtter meg virkelig gjennom alt! Det er helt fantastisk!
Uten å gå inn på detaljer, så vil jeg si at denne gangen overgår han det meste og litt til. Jeg vet at han har veldig lite lyst, men skjønner at denne tingen er vanvittig viktig for meg, så han sier at det er greit. Det betyr virkelig mye for meg!

Roy Joachim Svensson, jeg elsker deg! Virkelig. Jeg kunne aldri i verden hatt noen som er bedre enn deg! Du er rett og slett et fantastisk menneske! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. (Ja, folkens. Kjisjé, men sant) ♥
Ingen ord eller handling kan fortelle eller beskrive hvor mye du betyr for meg, gutten min! Er det noen som virkelig støtter meg gjennom alt, så er det deg. Jeg skjønner ikke hvordan du klarer det, men det betyr ubeskrivelig masse for meg! Åååh, du er så herlig!

(Jeg vet at bildet ble dårlig redigert, men det er første gang jeg prøver ordentlig)


- Silje

Gjesteinnlegg // Kunsten kommer innenifra


Hvis du har noe på hjertet, enten du har blogg eller ikke, er det bare å sende en mail til xCookiex@live.no med det du har på hjertet! Det kan handle om hva du vil, enten du har en bestevenn/venninne du vil gi litt ekstra oppmerksomhet til, eller noen andre temaer du brenner for å skrive om! Du vet hva du kan gjøre hvis du har noe du vil ha frem til andre bloggere! Legg ved bilde og annet du vil at teksten skal inneholde, så blir det publisert her så fort som mulig!


Dagens tredje innlegg kommer fra www.blackqueenofpein.blogg.no .

jg har vokst opp i et hjem vor jg har blit oversett og ignorert av mine egne foreldre, og blit tat for gitt. da jg bejynte på skolen fant lærerene ut at jg hade dysleksi, og jg ble med en gang et let mobeoffer for resten av klassen. fordi at jg ike hade noen å snake med begynte jeg å utrykke megsel igjenom poesi. igjennom dete opnådde jeg en kontakt med min indre sjel - jeg danet et vakkert bånd med sinet mitt og godtok megsel for den jeg er. jg vile at andre også skule føle dene vakre sensasjonen. defor bestemte jg meg for å dele poesien min med resten av klsassen. men på grun av dysleksien lo ale i klassen av diktene mine og lærerene nektet å ta meg seriøst.
for at poesien min skule bli godtatt, og "rikti", sa lærerene at jg måtte få noen til å rette på gramatikken i diktene mine. det var ike ordentlig skrivekunst om dt ike var skrevet rikti fortalte di meg. jg ble veldig såret, men jg gjorde som di ba meg og jg begynte å skrive dikt me reteprogram og få lærerene til å se over det før det var ferdig. men språke ble så flatt. mine metaforer mistet gnisten sin, og språket var ike lenger ifra hjertet mitt. det hele føltes så mekanisk.
var dt slik det skule være? var det bedre "kunst" nå som det var "riktig"? for nå føltes diktene falske og kalde. nei. det kune ike være slik det skule være. jg har troen på at kunsten er å utryke sgselv. kunsten komer innenifra, fra sjelen. nå som kunsten min ble regulert og pyntett på av andre var det ike lenger min stemme. tenk om noen hade sagt til picasso at "stop, slik skal det ike være. menesker ser ike slik ut. du skal tegne dem rikti". hadde dt blit bedre kunst?
jg bestemte meg for å stå for mitt, og jg valgte å publisere diktene mine på nettet upolert. nå var språket rett fra mit jerte og ordene bar min sjel. jg fik forel
idag vil jeg påstå at min historie er på vei til å bli en suksesshistorie. i tileg til at jeg jelper mine over 300 lesere kome i kontakt me sin indre sjel og publiserer diktene mine på netet, lages det nå en film om livet mitt av elever jeg aldri har møtt før.
så min meldign til deg, enten du skriver poesi, maler, synger eler ønsker å bli astronaut - ike la noen fortele deg at det er umulig. ingentign er umulig når man følger sine drømmer! husk - kunsten komer inennifra! ike la di rundt deg sete sine rammer på vem du er.
følg sjelens drøm!
- BlaCkQUEENofPEIN     www.blackqueenofpein.blogg.no

Gjesteinnlegg // Gruppepress.


Hvis du har noe på hjertet, enten du har blogg eller ikke, er det bare å sende en mail til xCookiex@live.no med det du har på hjertet! Det kan handle om hva du vil, enten du har en bestevenn/venninne du vil gi litt ekstra oppmerksomhet til, eller noen andre temaer du brenner for å skrive om! Du vet hva du kan gjøre hvis du har noe du vil ha frem til andre bloggere! Legg ved bilde og annet du vil at teksten skal inneholde, så blir det publisert her så fort som mulig!


Dagens andre innlegg kommer fra Maren Flø fra www.maren00.blogg.no .

Alle mennesker kan i større eller mindre grad bli påvirket av gruppepress. Noe som ikke er 
positivt på noen som helst måte. Og jeg har veldig lyst til å fortelle om egne hendelser.
Jeg har blitt utsatt for gruppepress. Jeg husker ikke hvor gammel , men jeg husker veldig

godt situasjonen. Det var den tiden der alt handlet om merkeklær, og ja. Ting er ikke så mye
bedre nå når det kommer til å merkepress. Men det går bedre. Jeg ble da utsatt for merkepress.
Og da handlet ALT om at jeg skulle ha de dyreste klærne og de beste merkene. Det spilte ingen som
helst rolle hvilken farge eller hvor stygge de egentlig ser ut. Men det var bare det at det var DET spesielle
merket. Og det var viktig. Så jeg ble tvunget til å bruke flere 1000 kroner på klær jeg egentlig ikke likte.
Jeg følte meg egentlig ukomfortabel, og jeg følte meg utilpass. Men jeg måtte allikevel gjøre det,
jeg skulle ikke skille meg ut. Jeg skulle være like kul som alle andre. Det var ingen som sa til meg at jeg var
nødt til å gå med merkeklær. Men da alle står rundt deg og gir deg de stygge blikkene så er ikke ting så veldig
enkelt. Jeg har også blitt utsatt for røyk - snus press og alkoholpress. Og i den alderen av 14 som jeg er i nå
så er det normalt. Du begynner å henge med feil folk, som du egentlig veit ikke er bra for deg. Og du begynner
å røyke, drikke og snuse fordi det er utrolig kult. Etterhvert så blir man avhengig og klarer ikke å stoppe.
Og jeg sliter med sånne ting enda, jeg klarer forsatt ikke å si nei. Så værså snill alle sammen, si NEI ! 
Ikke ende opp som alle mennesker som sliter skikkelig med sånne greier. Dette er virkelig noe jeg brenner for
å få frem. Og jeg er nødt til å få frem dette teamet. For det er ikke noe bra i det hele tatt. Gruppepress og
sexpress og alle andre forhold for press. Jeg vil virkelig gjerne at dere holde dere unna noe sånt. Og hvis
du som leser dette er noen som driver med press, gi F ! 

www.maren00.blogg.no @ maren flø

Gjesteinnlegg // Topplisten er ikke alt!


Hvis du har noe på hjertet, enten du har blogg eller ikke, er det bare å sende en mail til xCookiex@live.no med det du har på hjertet! Det kan handle om hva du vil, enten du har en bestevenn/venninne du vil gi litt ekstra oppmerksomhet til, eller noen andre temaer du brenner for å skrive om! Du vet hva du kan gjøre hvis du har noe du vil ha frem til andre bloggere! Legg ved bilde og annet du vil at teksten skal inneholde, så blir det publisert her så fort som mulig!


Dagens første innlegg kommer fra Cecilie fra mistfallen.blogg.no.

God dag bloggere! Cecilie fra mistfallen.blogg.no som kommer med et viktig budskap!
Nei, i grunnen ikke. Egentlig kan du selv bestemme hva du synes er viktig eller ikke, men jeg skal fortelle litt om noe jeg engasjerer meg for.
Jeg engasjerer meg i bunn og grunn for deg. Akkurat deg.
Nå spør du sikkert deg selv; "Hva i all verden mener hun med dét? Er hun tett i pappen or what?" Ja, det er jeg ganske sikkert, men nå skal du høre hva det er jeg faktisk babler om.
Jeg er en blogger og jeg vet hvordan du har det. Du gjør ditt beste for å skrive riktig, skrive spennende, skrive daglig - også får du nøkken salte meg ta ingen kommentarer! Hva er greia med det? Hvor mange ganger må du skifte klær og pose, for at folk skal bli fornøyd? Hvor mange penger må du bruke på bloggshouts før statistikken hever seg litt til? Det har jeg ikke noe svar på, men det jeg vet er at du fortjener en kommentar. Du fortjener en leser til! Du vil HA en leser til! Du vil nå frem til mennesker og få sagt det du mener.
Si meg en ting, hvorfor blogger du? Blogger du for din egen del, andres del, ingens del? Vil du bli kjendis, vil du bli hatet eller vil du rett og slett bare bli lagt merke til?
Husk én ting, kjære bloggere. Lesertall er IKKE alt. Topplista er ingen fasit på hvordan akkurat du skal være. Vær original! Vær vågal! Vær annerledes!
Legg ned kameraet. Drit i dagens outfit. Ikke kast bort mer penger på bloggshouts med mindre du er rik og ensom og ikke har venner.
Gjør en annen blogger glad i dag! Skriv en trivelig kommentar på bloggen til noen! Tenk på noe annet enn statistikk for en gangs skyld!
Og hvis du føler deg aldri så lite ekstrem, så kan du jo løfte ræva opp av sofaen og ta en tur ut?
Husk også på at jeg svarer alle med en eller flere kommentarer! Har du en interessant blogg? Stikk innom hos meg og reklamer for den da vel! Jeg bryr meg! Jeg kan bli din faste leser :)
That's all from me. Om du er interessert i tegning, musikk og noe litt annerledes så kan du godt stikke innom bloggen min en tur!
- C e c i l i e

Det kommer 3 gjesteinnlegg i løpet av dagen!

Tenkte jeg skulle informere dere. Så hold dere oppdatert!


- Silje


Vil du ha et gjesteinnlegg på bloggen vår?

Jeg synes at gjesteinnlegg på andres blogger er en veldig fin måte å spre et budskap på. Det er i tillegg litt gratis reklame for sin egen blogg, hvis man ikke velger å være anonym - og hvem vil vel ikke reklamere for sin egen blogg?

Så hvis du har noe på hjertet, enten du har blogg eller ikke, er det bare å sende en mail til xCookiex@live.no med den teksten du vil ha! Det kan handle om hva du vil, enten du har en bestevenn/venninne du vil gi litt ekstra oppmerksomhet til, eller noen andre temaer du brenner for å skrive om! Du vet hva du kan gjøre hvis du har noe du vil ha frem til andre bloggere! Legg ved bilde og annet du vil at teksten skal inneholde, så blir det publisert her så fort som mulig!


- Roy & Silje

Da er saker og ting bestemt!

Det har endelig blitt litt enighet her nå. Delvis.
Jeg skal slutte på skolen, men må finne meg en jobb først. Og  jeg må helst finne meg en jobb innen første Oktober.

Så nå er jeg endelig delvis fornøyd! =)
Tenkte jeg bare skulle oppdatere folket litt!


- Silje

Tur til helberghytta.

I dag skal klassen min på tur. Jeg gletet meg, helt frem til jeg innså hvor langt det er dit vi skal. Jeg er ikke glad i lange gåturer, spesielt med tanke på at knæra mine slår seg vrange hele tiden..


Helberghytta på vinteren..


Og på sommeren..

Jeg ser jo såklart frem til det sosiale, da! Men virkelig, trenger vi å gå en sånn tur bare for å grille pølser? Jaja, skal ikke ta sorgene på forskudd..

Mulig det kommer bilder fra turen litt senere.

Hva synes du om fjellturer?
♥ Eller bare turer generelt?


- Silje

Prinsessa mi!

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om prinsessa mi. (Hun skal faktisk lære meg å bli en like flott prinsesse som henne en dag!) Ei jente som betyr veldig masse for meg, selv om jeg ser henne veldig skjeldent. Hu er så lita og søt, og smilet hennes smitter over på meg med en gang!
Jeg møtte henne første gangen jeg skulle til Rødberg.
Hun var veldig stille og sjenert i begynnelsen, der hun satt i bilsetet sitt med noen leker. Det gikk veldig fort over når hun fant ut at jeg ikke var så farlig som hun trodde. Munnen gikk i ett sett; "Siljee, se nååå!" Hun gliste hele tiden. Jeg kjente jeg ble glad med en gang. Jeg ble så glad i henne.

Ja, jeg snakker om lillesøstera til Roy. Vera Elise, du er herlig!
Jeg vet at hun ikke kan lese dette, hun er bare fem og et halvt år. Dette er hun veldig nøye på! Hun er ikke fem år, men fem og et halvt! Veeeldig viktig å få med seg, skjønner dere.

Jeg har blitt så glad i henne, og om jeg ikke tar helt feil, så hater ikke hun meg heller akkurat. Hehe.
Klemmer her og klemmer der, hun sparer ikke på dem. Herje og leke vil hun hele tiden, og hun har energi som om hun skulle gått på udødlige duracell-batterier. Jeg digger den jenta!

Det lange, røde håret hennes er så flott, de store øynene er til å drukne i, og smilet hennes er så fantastisk å se på! Jeg er å glad i henne!

Modell-leire er hun også veldig glad i. Jeg satt på kjøkkenet med henne og lagde masse modell-leire ting. Jeg lærte henne blandt annet å lage hjerter. Det var så koselig!
Det endte til og med opp med at jeg fikk det første hjertet hun hadde laget. Stort og fargerikt!
Jeg skal få kjøpt meg en ramme som jeg kan legge det i og henge det opp på veggen! ♥

Vera Elise, du er så herlig! Jeg kjenner jeg blir så glad når jeg skriver dette, for tanken på smilet hennes og alle de rare idéene hennes gjør meg så glad! Herlig!

Jeg skulle gjerne lagt ut et bilde av henne, men jeg vet ikke om jeg får lov av foreldrene hennes.


- Silje

Dødsstraff - engelsk tekst, min mening.

Jeg er ikke ferdig med teksten enda, men jeg tenkte jeg kunne dele den her. Delvis også fordi jeg vil jobbe litt med den hjemme.

"Death penalty is one of the most idiotic things I know. I can?t seem to find anything good or positive about that kind of "punishment".

When you use death penalty as a punishment, you don't punish the person who is judged to death penalty. You punish the people around this man or woman. You punish family, friends and other peoples who have a connection to him or her.

And when it is in the law that killing other persons is not legal, why is it allowed to kill people as a punishment then?!
And the person that is responsible for the death penalty is also a murderer, it does not matter if he or she has the law to protect him or her. A life is a life, if you take away a person?s life, you are a murderer to.
Nobody in the whole world has the right to decide if a person gets to live or not. No one! Not one single judge has the right to decide such a thing. What makes this judge so "big" that he or she has the right to decide? I don't understand what gives anyone the right to choose if a person gets to live or not.

And death penalty is not even a good punishment after all. The prisoner gets away with the crime too easy. If a person has done a serious crime, they have to get a ?real? punishment, like prison with hard work and not much food for a lifetime. Not death penalty. Not ever.
Like I said earlier; if you use death penalty as a punishment, you only punish the person's family and friends. Because there will always be someone who wants to have a connection with the prisoner. "

Din mening?

 


- Silje


 

 

 

 

Tanker.

Jeg sitter stille i sengen. Jeg bare lytter og nyter stillheten.
Jeg hører en bil som står og går på tomgang utenfor, og det knitrer i tastaturet. Det går i en dør nede i ny og ned også.
Rommet mitt er mørkt, men lyset fra laptoppen er nok til at jeg kan se rundt meg.
Tankene flyr rundt i hodet mitt, positivt og negativt. Jeg tenker på skolen, jeg tenker på Roy, jeg tenker på Synnøve og jeg tenker på bloggen. Jeg vet ikke hvorfor. Alle tankene går om hverandre, og jeg får ikke sortert dem. Det er bare masse kaos.
Tastaturet knitrer fortsatt masse. Mer og mer, ettersom henda bare flyr over tastaturet av seg selv. Jeg skriver ned alt jeg tenker, uten at jeg tenker over det selv. Logiskt? Nei.

Roy, jeg elsker deg, du er hele verden for meg, og jeg håper du aldri glemmer det! Du er den eneste jeg noen sinne har sagt "alltid" til, og ment det. Du forstår i hvilken sammenheng meg mener.
Synnøve, jeg er så glad jeg har deg! Du er alltid her for meg uansett hva som skjer, og det setter jeg veldig stor pris på! Tusen takk for at du holder ut med meg!
Jeg er lei av skolen. Jeg skal snakke med en mann fra PPT i morgen kl. 10. Jeg gruer meg. Det kommer sikkert ikke noe nytt og fornuftig ut av samtalen uansett.. Men jeg får bare se hva som skjer.
Jeg er lei av denne bloggen. Jeg har ikke noen inspirasjon til å skrive noe særlig. Derfor kommer det innlegg som dette. Ikke spessielt bra, og ikke spessielt spennende å lese.
En bil kjørte nettopp forbi utenfor. Det hørtes ut som en av rånerne. De er irriterende. Men samtidig får de meg til å føle meg trygg når jeg går ute. Jeg er litt sær.
Jeg er lei av å skrive nå. Jeg dobbeltskjekker heller  ikke det jeg har skrevet nå, så det er sikkert masse skrivefeil her, og veldig lite inspirerende å lese uansett.


- Silje

DESIGNET ENDRES!

Dette er mye finere enn det forrige jeg lagde. Dette er et gratisdesign fra http://siljelien.blogg.no/ .

Skal fikse resten når jeg kommer hjem.


- Silje

Jeg tar meg selv i å lete etter deg på natten..

Det har skjedd to-tre ganger nå. Jeg våkner av at jeg sier navnet ditt og vandrer rundt. I natt våknet jeg rett forran trappa, mens jeg nærmest ropte "Roooy, hvor er du?". Jeg synes at dette er litt skummelt. Tenk om det en dag går virkelig galt?

Jeg var visst delvis slik på skirva og, når jeg var dårlig. Lå i sengen, tok hånda rundt om kring, fant en pute, klemte på den for å så dytte den unna siden det ikke var deg. Det samme gjorde jeg med dyna..

Jeg vil virkelig ha deg her hele tiden, gutten min. Og jeg merker at det er tydelig når jeg våkner på natta fordi jeg leter etter deg..!

Jeg elsker deg!


- Silje

I dag kommer Roy!

Nå sitter jeg her og venter på René.
Først skolen, så rydde litt hos René, og så kommer Roy og Vegard! =D
Gleder meg kjempe masse! Jeg har sagt ja til å være med på Skirva, en kristen konfirmantleir.. Jeg angrer litt, siden jeg ikke er kristen what so ever.. Men jeg får vært med Roy, så jeg overlever. =)


Snakker man oversminket, eller?


- Silje

Oversminket!

Men jeg liker det! Bilderrrr!


Bildene er fucka siden jeg måtte bruke cammen som vanlig.. Gleder meg til jeg har råd til speilrefleks!


- Silje


Dødsstraff - for eller i mot?

Jeg har tenkt litt på dette i dag, fordi noen av jentene i klassen begynte å diskutere dødsstraff.. Det ble en veldig heftig diskusjon med mange meninger og uenigheter.

Jeg personlig, er i mot dødsstraff. Jeg synes at å straffe med døden er feil måte å gjøre det på, pluss at det er en alt for lett straff.
Greit, med tanke på norsk fengselsstandar i disse tider er det jo luxus å havne i fengsel.
Men jeg mener at dødsstraff er feil på så mange måter. Helt ærlig, så mener jeg at ingen forjener dødsstraff. Jeg vet at det er veldig mange som er uenig i dette, men jeg mener at det er feil å straffe med døden.
Hva med livstid? Jeg synes heller at livstid med strenge forhold og hardt og utmattende arbeid så og si hele tiden er nok.

Jeg er også så gammeldags i tankegangen at jeg mener at folk kunne blitt fredløse. Tenk så tøft? Hehe.

Men jeg suger til å skrive slike seriøse innlegg, så jeg avslutter med dette:
ER DU FOR ELLER I MOT? OG HVORFOR?


- Silje

Jeg er en alv!

HELT SANT! Bare se selv!

Nei, er kanskje ikke det, men hadde dere sett det fra siden hadde jeg lignet =D


- Silje


Ang. skolen osv.

Bare så det er sagt: Jeg har fortsatt ikke endret oppfattning ang. skolen. Jeg skriver dette innlegget for å oppdatere, fordi jeg vet at det er en del som lurer. Så hvis du fortsatt mener at jeg bare snakker bullshit, så er et hint til deg å trykke CTRL + W.
Takk.

Jeg har snakket med noen lærere ang. situasjonen min på skolen nå. Jeg har også snakket med rådgiveren på skolen + ei anna dame som er en slags rådgiver-type-ting hun også.
Jeg har forklart dem om at jeg har begynt å få en del problemer med å lese, at jeg sliter med å klare å følge med på tavleundervisning og at jeg mangler konsentrasjon + motivasjon.

De lærerne jeg har snakket med, har sagt at jeg skulle snakke med Tom (rådgiveren) og/eller Marte (rådgiver-type-tingen) om dette, så jeg gjorde det. Tom snakket jeg med i fem minutter eller noe, før han sendte meg videre til Marte.
Jeg og Marte snakket sammen i 10 minutter eller noe, og jeg forklarte alt sammen, og vi snakket litt rundt det.
Vi kom frem til (les; Marte kom frem til) at jeg skulle snakke med en eller annen Tor/Tore fra PPT om dette, så jeg skal på møte med han neste Tirsdag klokken 10.

Det som er problemet mitt på skolen har jeg forklart i et tidligere innlegg som du kan lese [her]. Men for dere latsekker som ikke orker å bruke to sekunder på å trykke på en link som åpner seg i et nytt vindu, kan jeg skrive litt om dette igjen.

Jeg har egentlig vært dønn lei av skolen siden 9. klasse. Slet med null motivasjon, mobbing og null forståelse for over halvparten av fagene.
Til tross for dette, søkte jeg på videregående skole, selv om jeg sterkt vurderte å ikke gjøre det.
Så jeg gikk første klasse, slet med fag og enda mindre motivasjon enn jeg hadde på ungdomsskolen. Etter dette var jeg egentlig sykt lei av skolen, fordi det gikk veldig ofte ut på det psykiske. Men etter mye om og men, søkte jeg på Studiespesialisering - Språk, samfunsfag og økonomi.
Det viser seg at dette var en av de største feilene jeg har gjort. Jeg har mye, mye, mye mindre motivasjon til å gå på skolen nå, jeg skjønner enda mindre, og konsentrasjons og leseproblemene hemmer meg veldig. Jeg vet at det beste for meg hadde vært å slutte på skolen, og heller prøve å finne meg en jobb eller noe slik, siden tiden jeg bruker på skolen nå egentlig er waste of time..
HVIS DU FORTSATT MENER AT JEG SKRIVER BULLSHIT, SÅ HUSK CTRL + W!
Jeg går heller ikke på skolen for min egen skyld. Såklart kommer alle til å si at "Jo, selvfølgelig er det for din egen skyld! Det er din fremtid det handler om!"
Slenger du dette i trynet på meg, så kommer jeg til å misslike deg sterkt. Jeg er dønn lei av å høre det nå.
Saken er det at når jeg skrev det forrige innlegget om dette ble det krangling. Jeg fikk beskjed om at jeg ikke selv vet mitt eget beste, og at det var en som hadde måttet slutte på skolen, og har nå ingen bra jobb.
JO, jeg vet mitt eget beste. Og kan ikke jeg lære av MINE feil, og ikke alle andres?

Jeg forstår at dere ikke vil at jeg skal "kaste bort fremtiden min", men kan ikke dere forstå at jeg kaster bort tid på skolen nå? Når jeg bruker 30 timer i uka på skolen, som jeg har null, nada, nix, zero, du skjønner poenget, utbytte av, så er det virkelig å kaste bort tid.

Det som holder meg på skolen nå, er at jeg har takket ja til stipend, som jeg ikke har råd til å nedbetale i lån.
Så jeg har satt meg ett eneste mål. Å holde ut frem til jul. Etter det, tar jeg det som det kommer. Klarer jeg ikke skolen så slutter jeg. Det er et valg JEG skal ta, og ingen andre.
Jeg er lei av å bli fortalt hva jeg skal gjøre hele tiden! Jeg er lei av at jeg ikke kan ta egne valg, og jeg er lei av å høre at jeg ikke vet hva som er best for meg selv.

LA MEG VELGE DETTE SELV!

Og nei, jeg er ikke sint når jeg skriver dette. Jeg er faktisk ganske glad, men dette er et viktig tema for meg, så jeg orker ikke masse smilefjes og masse bilder og kosesnakk. Håper dere forstår!


- Silje

Utfordret av Marte! BLE DU UTFORDRET AV MEG?

Det begynner å bli lenge siden hun utfordret meg, men jeg har ikke hatt ork til å ta den før nå. Tillgi meg, Martesøta! :] Bedre sent en aldri, eh?

 Legg ut et bilde av deg selv.


Vet at det bildet begynner å bli oppbrukt nå, men er stort sett det eneste bildet jeg liker av meg selv for tiden.

 Skriv 7 ting om deg selv.
1. Jeg er veldig ustabil.
2. Jeg elsker og hater dramatikk på samme tid.
3. Jeg bor i et hull som kalles Rjukan, folk sier visst at det er et fantastisk sted.. Jeg leter fortsatt etter det fantastiske.
4. Jeg er er halvt Skiensk. (Ja, jeg sier Skiensk. Det er så fancy! ..eller noe)
5. Jeg elsker å synge, men synger som en kråke med strupekatarr.
6. Jeg er livredd edderkopper.
7. Jeg har det mest fantastiske livet som finnes, for tiden!

Utfordre 7 blogger.
1. Paulyn @ http://paulyn.blogg.no/
2. Anne Marte @ http://annehvalen.blogg.no/
3. Charlotte @ http://Charlottesdager.blogg.no/
4. Stine og Magnus @ http://bestandig.blogg.no/
5. Trine Camilla @ http://trinecam.blogg.no/
6. Jonas Nikolai @ http://jng.blogg.no/
7. Janita @ http://xloppelurax.blogg.no/


Og jeg vet at det var jeg som ble utfordret, siden Marte sa i fra på msn og tagget meg på facebook. =) Men Roy, ta den du og! =D


- Silje

Jeg har kull svarte øyne!

Som Roy skrev under her, hadde han fargelinser når han kom hit. Vel, de har jeg nå. Haha!

Jeg vet at streken ser loket ut, men den får frem sminken og øynene! Og jeg ser jo nå at jeg har glemt brynene..
Men i allefall; Hva synes du om linsene? =D


- Silje

Kjempe korslig helg <3

Var hos silje i helgen :D <3 kom meg over på fredag til slutt etter masse surr med skjåfør som sa han skulle kjøre så får jeg plutserlig vite at han hadde reist nedover men men så har jeg en kjempe snill mamma som trådde opp med en gang så jeg kom meg over ^^, silje hadde vist sitti og venta lenge nor jeg kom fram var alle helt hypre untat onklen til silje men fiksa det jeg :p hadde med kake til hann :p så pakka jeg litt ut så satte jeg på meg linsene jeg hadde kjøpt for og se om noen så det ^^ hadde på meg sol briller men kjikka opp på silje hu så det ikke :P så kjikka hu igjen og da så hu det :P "fert og svarte øya dine var nå"  "ja dem er det" svarte jeg da måttu hu kjikke litt nøyere :P hadde de på litte grand så tokk jeg de av igjen. silje ville prøve de så jeg har ikke linser lenger foresten :p hu fikk dem hu ^^ <33  og så har jeg kjøpt kjede til silje og så kjøpte hu kjede til meg <33333 skal prøve og få lakt ut bilder ^^

så skulle jeg hjem i går hadde problemer med samme fyr som skulle hente meg men han greide ikke det heller han så mamma trådde opp igjen hu masse gla i deg mamma ^^

så sitter jeg her på skola da og savner jenta mi <33 elsker deg over alt på i mitt liv vet ikke va jeg skulle gjort uten deg elsker deg masse <3333333333333333333<3333333333333333<33333333333333<333333333333333<3333333


-Roy

Designet er under oppussing!

Så det kan se litt rotete ut underveis. Blir enten ferdig i kveld eller i morgen kveld, så vet dere det.


- Silje

hits