desember 2010

Header til Anne Marte (kun for moroskyld)

Jeg hadde lite å gjøre, så jeg laget en header til Anne Marte, fordi hun nevnte tidligere at hun ikke var så fornøyd med den hun har nå. Så bare for moroskyld prøvde jeg å mekke en til henne. 
Si hva du synes?


Og Anne Marte, hvis du liker den, så kan jeg sende den til deg på msn eller noe, så du får rett størrelse. 


- Silje

Flink jente, Silje!

Jeg er oppe, og har vært det i tre timer alt! Litt deilig, egentlig.
Jeg ble med Roy på jobb i bakeriet i dag, for å se litt, og for å se på Bente Marit pynte kaker. Jeg endte opp med å jobbe litt, jeg! Hadde ikke trodd at det skulle være moro, men der tok jeg feil gitt! Haha.

Tommel opp for å stå tidlig opp i ferien for å jobbe! Og tommel opp for at det faktisk var moro!

Kakepyntingen ble det ikke så mye av, siden jeg er hjemme hos Roy nå. Jeg er kvalm og har vondt i korsryggen - moro å være jente, gitt! ... well, no. Jeg er for våken til å sove, i tillegg så ligger jeg ikke godt i noen stillinger med de smertene i korsryggen, og jeg er for trøtt til å gjøre noe som helst..

Tommel ned for å måtte dra hjem fra bakeriet uten å ha sett på kakepynting, og tommel ned for å være jente noen ganger...

Fine bilder, hæ? Sånn går det når man er... mellom-trøtt! (Jeg fant nettopp på ett nytt ord! Creds til meg!). Jeg er hyper, men for trøtt til å gjøre noe med det.


-Silje

Hadde alle en fin jul?


Jeg hadde en fantastisk går i allefall! Selv om julestemningen ikke var til stede, var alt helt toppers! Fikk masse flotte og fine gaver som jeg legger ut bilder av litt senere. Stress med det nå. 

I dag har jeg bare slasket på sofaen i pysjen og de fantastiske tøfflene jeg fikk av svigers, mens jeg og familien har sett på masse julefilmer på tv. Koselig! Straks er det restemiddag fra i går, og så går vel resten av dagen til å sitte i sofaen og gjøre absolut null, nada, niks, ingenting. Er ikke livet herlig, dere?

Og nå er det bare tre dager til Roy kommer til meg, for å feire nyttårsaften sammen med meg og familien min. Gleder meg masse! 

Hva fikk dere til jul? 
Hadde dere en fin dag? 


- Silje

God jul!

Don't stand by. Stand up! Mobbing, homofili, følelser.

Jeg satt nettopp og så på Dr. Phil. Det handlet om mobbing som fører til selvmord.. Et veldig sterkt og viktig tema som virkelig burde opp i lyset mye mer.

Mobbing er et veldig viktig tema, og det er alt for mange som går igjennom dette..
Når jeg satt og så på dette på TV nå, så stakk det. Det var mange ungdommer som var med i dag, som var homofile, lesbiske og pansexuelle. De fortalte historier om det de hadde gått igjennom på skolen, på facebook, twitter og myspace. En av de som var der, hadde prøvd å ta selvmort tre ganger. Tre ganger, folkens! På grunn av mobbing! Det er sykt! 

Jeg kjenner meg igjen når folk snakker om mobbing, for jeg har blitt mobbet selv. Masse. Så derfor kjenner jeg meg mye igjen, og derfor stikker det så hardt når folk forteller om det..

På programmet var det også om fem ungdommer som har tatt selvmord i år. I 2010.. Det var folk fra 13 til 19 år. Det gjorde vondt å se på!  De ble alle mobbet på grunn av legningen sin. Han ene ble faktisk filmet med webcam når han hadde en annen på besøk. En annen gutt/mann. De klina og hadde det gøy. Senere ble denne videoen lagt ut på nettet, og dette var før han i det heletatt hadde kommet ut av skapet for noen! Og han var ikke klar over at de ble filmet. Hva faen er galt med folk?! Hva gjør at noen føler at de kan gjøre noe slikt? At de har rett til sånt? Skulle ønske jeg kunne få svar på det..


Og hvorfor er homofili et så stort problem for noen folk? Kjærlighet er vakkert uavhengi av kjønn. Det er vakkert hvis to gutter elsker hverandre. Det er vakkert hvis to jenter elsker hverandre. Det er vakkert hvis en gutt og en jente elsker hverandre. Kjærlighet er vakkert uansett! 

Hvis noen er homofile er det for faen ikke noen andres sak! Og man kan ikke velge legningen sin! Man blir født slik! Argh, jeg blir provosert.
Homo har blitt et helt vanlig skjelsord. Hvorfor? Hvorfor er homofili feil? Hvorfor er det galt at to av samme kjønn elsker hverandre? Og hvorfor i alle dager skal alle andre blande seg inn i det? 
Det er ingen andres sak! 

"Homofile er anderledes!" Feil! Jeg kjenner flere homofile og lesbiske. De er ikke noe anderledes enn hetrofile. De er helt vanlige mennesker. De har følelser, tanker og meninger - akkurat som alle andre. Kan noen fortelle meg hva som er så "anderledes" med homofile? 

Jeg kjenner jeg blir sint når jeg skriver dette. Jeg blir sint når folk bruker homo som noe negativt. Jeg blir sint når folk ikke kan godta andre for den de er. - Silje

Nå har jeg endelig laget en header!

Den ble ikke kjempebra, så nestegang skal jeg prøve å legge skriften vannrett. 
Hva synes dere?

Jeg får ikke bestemt meg for om jeg er søt, eller om jeg ser ut som en deformert hund.. Haha!


- Silje

Become a member!

ligger her og tenker på værdens beste jente <3

ligger her føler meg dårlig vokna i sta og måtte bare løpe på do off kjipt og bli syk rett før jul håper det bare er no som gårover fort. men men ville  egentlig bare skrive litt og jenta mi <3 silje fjellbu <3 du er absolutt det beste som har hent meg og det beste som kommer til og henne meg, det er jeg sikker på. <3 du lyser opp vær dag for meg du får kjempe søte morgen meldinger som gjør meg gla og klar for en ny dag du gjør det veldig mye lettere for meg og gjennomdøre skole dagen. uka gårmye fortere en den gjore før jeg fik deg for det om det var masse surring og unnasluntring før så går dagen fortere nå for de tom jeg er i vær time og føller med. for håpentlig vis så kommer dagene til og bli enda mye bedre snart, siden du prøver og få deg jobb her det hadde bare vært helt utrolig hærlig og vokne opp vær dag og det første som jeg ser nor jeg åpner øynene er deg. <3 det hadde vær ja bare helt ja fins ikke or. <3 elsker deg så utrolig høyt jenta mi <3 fins ikke or for vor høyt jeg elsker deg <3 for det om jeg hadde bruky hele live på og prøve og bevise det så hadde det fortsat ikke vert mulig uan sett vor gammel jeg hadde blitt <3 håper du silje er alti min <33
elsker deg lille engelen min <33


- Roy Joachim n. svensson.

Prøvemuntlig; Engelsk!

Idag var det uttrekk til prøvemuntlig på skolen, og jeg må si at jeg føler meg heldigere enn mange av de andre i klassen. Jeg kom opp i engelsk, og hadde det ikke vært for at jeg var en frossen isbit når jeg fant det ut, hadde jeg hoppet i taket og vært overlykkelig! 
Mange av de andre i klassen kom opp i for eksempel fransk og matte. Fransk hadde ikke vært et alternativ for meg siden jeg har tysk, men dere skjønner poenget. Right?

Temaet er hvordan medier påvirker globaliseringen i verden. Veldig enkelt tema, men samtidig veldig vanskelig. Det er utrolig omfattende!

Sååå.. Wish me luck!

Grrrr! Lekkert!


- Silje

6 måneder i dag.

I dag har vi vært sammen i ett halvt år ♥
Tiden flyr så fantastisk fort, og denne tiden har vært helt fantastisk!

The red jumpsuit apparatus - My guardian angel ♥ Vår sang!

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle finne en som er så perfekt som deg, Roy! Du er perfekt på alle måter - du kan ikke beskrives med ord! Du er rett og slett fantastisk!
Jeg håper det blir mange fler måneder og år sammen med deg, gutten min! Jeg elsker deg virkelig, og ville ikke byttet deg ut med noen andre i hele verden!

På dette bildet hadde vi vært sammen i nesten to måneder. 3. August. Den dagen var utrolig koselig!

Vi har gjort masse koselig, morsomt og rart sammen. Vi har ledd sammen, grått sammen og hatt det utrolig koselig sammen. Minnene med deg er uforglemmelige, kjæresten min! Håper det blir mange, mange, mange, mange fler!

Ett av de nyeste bildene av oss. Du er så vakker, gutten min! Du er virkelig den beste i hele verden!

Jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive og noen handling kan vise! Jeg får rett og slett ikke sagt det nok!


- Silje

Gratulerer med dagen, Roy!

Gratulerer kjempe masse med dagen, gutten min!
I dag var det din tur til å bli 17 år. Bare ett år igjen så kan du kruse rundt i Hondaen din!

Jeg håper du vet at jeg elsker deg kjempe masse, og at du er alt for meg ♥
Legger ved en tekst jeg har skrevet på bloggen tidligere.

Avstanden fra jordens overflate til enden av universet er ikke stor nok til å forklare hvor høyt jeg elsker deg.
Samme strekningen ganger en million er også for kort.
Men jeg håper du vet at jeg elsker deg ubeskrivelig masse, gutten min. Selv om jeg aldri får vist det nok!
Du er det mest fantastiske mennesket jeg noen gang har vært borti, gutten min! <33
Jeg elsker deg av hele mitt hjerte! <3Gratuler han med dagen da! =)


- Silje

Jeg tror jeg var litt for optimistisk i dag.

Når jeg stod opp i dag, var hodepinen helt borte. Det første jeg tenkte var "faen, den kommer tilbake når jeg hoster.." Men guess what! Jeg har hosta som en 80 år gammel mann med kols i dag, og det har ikke vært anntydning til skallebank!

Så med optimisten i baklomma reiste jeg på skolen. Jeg skulle jo ha tentamen i samfunnsøkonomi, så jeg måtte prøve. I'm one lucky bastard! Yes? .... No! 
Så jeg kastet meg på skolebussen og ante fred og ingen fare. Kjøpte meg litt frokost i kantina og løp skolen rundt for å finne en bok, siden min lå igjen på kjøkkenbordet. Etter å ha lånt en på biblioteket, var jeg klar! .... Så klar man overhodet kan bli for en samfunnsøkonomitentamen iallefall.. 

Prøva var i gang, folkens! Den var vanskelig! Nei, vent - nå underdriver jeg.. Den var sick vanskelig! Underdrivelse igjen, men dere skjønner poenget..  
Jeg gjorde den første oppgaven. Oppgave 1 av 11, så klarte jeg ikke mer. Siden jeg nesten ikke har spist på to dager, ble jeg kvalm av tebriksen fra kantina. I tillegg ble jeg svimmel, og klarte ikke å jobbe mer. Jeg leverte den ene oppgaven med en liten beskjed under om at jeg er syk, og at jeg vil prøve å ta den igjen når jeg har blitt frisk. Og så gikk jeg.. Halv ti, på en heldagsprøve, og jeg leverer! Jeg er flink! 

Jeg måtte reise til legen så jeg kunne få en legeerklæring på at jeg måtte reise pga. sykdom. Etter halvannen - to timer slap jeg inn.. Jeg kom inn til halve eldresenteret og noen andre i alle aldre, og endte opp med å sitte igjen alene.
Jeg tror det er første gangen jeg har smilt når legen har kommet for å rope meg inn.. O_o 

En legeerklæring rikere, og mamma noen penger fattigere, endte jeg opp her nå. Skal egentlig brette klær, men Kongen av Queens går jo på TV! Halloooo, jeg bretter ikke klær da! *fjortisfaktor ftw!*

Dette innlegget ble langt og kjedelig, så jeg skal gi meg her. Vi snakkaaaaas!


- Silje

 

Og mellom alle bloggvurderingene så endrer jeg designet!

Så nå kommer designet til å se rotete ut fremover. Så vet dere dét. 

Bloggvurdering - Paulyn!

Før jeg begynner på bloggvurderingen, så vil jeg bare si dette: Jeg virker sikkert veldig "streng" i vurderingene mine, og det virker som at jeg ikke er fornøyd med noen ting. Men det som er, er at jeg vil heller være ærlig, enn å si at alt er supert og kjempe bra, når jeg faktisk mener det motsatte. Hvis man ikke tåler kritikk til bloggen, burde man heller ikke melde seg på bloggvurderinger.
Jeg påstår heller ikke at denne bloggen ser helt fantastisk ut, for det gjør den ikke - jeg er ikke verdensmester i bloggdesign jeg heller. 

Førsteintrykk:
Førsteintrykket av bloggen til Paulyn er at hun har en veldig fin og ryddig blogg. Designet er veldig enkelt, men veldig fint! Det er bare såvidt man ikke legger merke til at hun ikke har noen header. Og header-mangelen er ikke et problem, for designet ser superfint ut uten den som som den er nå. 

Header: 
Vel, siden det ikke er noen header her, så er det ikke stort å si. Men bloggen ser super ut uten header!

Innlegg:
Paulyn har veldig variert innlegg i innleggene sine. Hun skriver veldig lite, men hun bruker bilder og musikkvideoer som veier opp for det. Samtidig så synes jeg at det er litt moro når hun skriver, for hun gir beng i hva som er riktig gramatikk, istede så skriver hun akkurat som hun snakker. Jeg kjenner henne veldig godt, for hun er en av mine beste venner. Skrivemåten hennes er prikk lik pratemåten hennes, så jeg synes at det blir litt mer personlig. 
Eneste negative jeg har å si om innleggene hennes, er at når hun bare har tekst, så skriver hun veldig kjedelig. Hun kan fort skrive at "Jeg gidder ikke blogge i dag, så vi blogges senere." eller noe lignende. Hvis man blar gjennom arkivet hennes ser man dette veldig fort. 

Helhet:
Jeg synes at bloggen til Paulyn ser over gjennomsnittet bra ut. (Jeg sier ikke dette fordi jeg kjenner henne, for jeg kjenner de to siste jeg har vurdert også). Variasjonen i innleggene hennes er veldig bra, musikk, bilder, hverdag. Det gjør at bloggen ikke blir kjedelig å lese i lengden.


Enig eller uenig?


- Silje

Bloggvurdering - Ann Iren!Førsteinntrykk:
Førsteinntrykket av bloggen til Ann Iren er rotete design. Det er helt hvitt, headeren er større enn bredden av resten av bloggen, og kantene på headeren ødelegger veldig. Men samtidig så tenker jeg at det kan jo hende at hun vil legge mer vekt på innleggene enn på designet. 
Jeg synes heller ikke at stripete ramme rundt innleggene er veldig fint. 

Header: 
Som jeg sa over, så synes jeg at det er forstyrrende med en header som er større enn bredden av resten av bloggen. Og når headeren og resten av designet går i hvitt, så ødelegger kantene av bildene på headeren.
Jeg får et inntrykk av at headeren er slengt sammen i all hast.

Innlegg: 
Innleggene til Ann Iren er ganske ryddige og oversiktlige. Men jeg finner de ikke veldig spennende. Dette er ganske tydelig kun en hverdagsblogg, og det er ikke mye variasjon i innleggene.  Hun bruker bilder veldig ofte, noe jeg synes er bra. 
Eneste jeg ikke liker med bildene, er at en del av bildene av henne er tatt i speilet med blits. Da forsvinner halve bildet inn i et hvitt lys, så man ikke får sett hele bildet, hvis dere skjønner hva jeg mener.

Helhet: 
Når jeg ser helheten av bloggen, så tenker jeg litt på en dagbok - den er personlig, og utseendet er ikke så viktig.
Jeg synes ikke at bloggen til Ann Iren er kjempe bra, siden den er veldig ensformig.
Hun skriver uten skrivefeil, som er et pluss, men jeg finner rett og slett ikke bloggen veldig interesant.


 

Enig eller uenig?

 


- Silje

 

Bloggvurdering - Nina!

Nina var den første (og foreløpig eneste) som ville ha en bloggvurdering, så here we go!

Førsteinntrykk:
Det første jeg så og la merke til på bloggen til Nina var rosa. Jeg er ikke helt sikker på om det er hodepinen min som gjør det, eller om det er det faktum at jeg ikke liker rosa-blogger som gjør det, men hodet mitt eksploderte. Jeg fikk ærlig talt mest lyst til å trykke på Tilbake-knappen, for å komme meg vekk.. 

Header: 
Headeren er enkel, men veldig fin og personlig. Jeg liker den veldig godt. Er ikke så veldig mye mer å si om den. Very nice!

Innlegg: 
Jeg liker innleggene veldig godt. Dette er ikke en fjortisblogg, ikke en outfit blogg, og ikke en wannabe moteblogg. I like! 
Innleggene er veldig ryddige og oversiktlige. De er veldig bra skrevet, og de er personlige. Ikke dagbok-personlige, men likevel personlige. Nina har mange kategorier på bloggen sin, og jeg har lest meg gjennom en del av dem nå. Finner virkelig ingen ting å klage på her!
Bildebruken er også helt OK, men kanskje ikke verdens beste bildekvalitet. Hehe. 

Helhet:
Hvis man ser bort i fra rosa-sjokket, så synes jeg at Nina har en veldig bra blogg! Den er ikke som alle andre blogger rundt om på nettet, noe jeg liker veldig godt. Jeg får heller ikke inntrykket av at hun prøver å skrive en super blogg, noe som gjør at jeg synes den blir veldig super. Hun prøver rett og slett ikke for hardt.

edit: rosafargen ble fjernet og redusert til noe litt mildere. med andre ord: nå finnes det ikke lenger noen ting å klage på. hehe.


Hva synes du om vurderingen? Enig eller uenig? 


- Silje

 

Vil du ha en bloggvurdering?

Siden jeg er syk, så har jeg ikke så alt for mye å gjøre. Jeg har omtrent ikke ork til å skifte kanal på tven. Lucky me!
Så for å ha noe å fylle dagen med, kan jeg ta en bloggvurdering eller to. Kanskje fler, hvis jeg orker. 

Så hvis du vil ha en bloggvurdering, er det bare å si i fra!


- Silje

Jul på månetoppen!


Det er ikke jul uten barnetv! ♥ Og Jul på månetoppen er herlig å se på! Elsker det! Tihi. 
Jeg husker før, når vi gikk på barne og ungdomsskolen. Hvis man fortalte andre at man så på barnetv i jula, ble man ledd av og hakka på i lang tid fremover. Nå på videregående er nesten alle helt "Yay! Månetoppeeeeeeeeeen! *hjertespam*. Det er litt artig å tenke på, egentlig. Hehe.

Men nå skal jeg sitte å hoste ferdig, og se på barnetv.

Fler enn meg som elsker barnetv i jula?


- Silje

Sick.

ADVARSEL - Meningsløst innlegg!

Jeg er syk, og siden jeg er alene hjemme, går det ut over bloggen. Husk at det ikke er for sent å trykke seg vekk fra dette innlegget. 

Atm har jeg på meg min lilla kosedress. Den er praktisk til to ting - sove i, og slenge på seg på dager som dette. Ellers, så er den ikke noe man viser seg ute i. 

Jeg har vondt i hodet, og kan nesten ikke prate. Når jeg hoster, eksploderer det i hodet mitt, når jeg svelger så rives halsen min i stykker. Når jeg går presser det i ørene mine, og når jeg sitter så verker hele kroppen. Det gjør den forsåvidt hele tiden.
Når jeg er syk, så prater jeg med meg selv. Masse! Jeg kranglet med meg selv i stad.. Jeg hater å være syk!

Jeg vil ha kjæresten min her nå. Jeg vil at han skal holde rundt meg, stryke meg på armen og si at alt går bra. Jeg vil at han skal prate med meg om alt og ingenting, og jeg vil høre han si at han elsker meg. Jeg vil holde rundt han, jeg vil stryke han over håret, jeg vil fortelle han hvor høyt jeg elsker han, og jeg vil kysse han på kinnet, og så på munnen. (Klissklass, ftw!)

Kan ikke noen av dere (hvis det er noen som har lest helt hit), gi meg noen råd om hva jeg kan finne på? Hvis ikke så tror jeg at jeg kommer til å spamme denne bloggen og fotobloggen min med masse bullshit.. 


- Silje

Jeg har laget fotoblogg!

Så hvis dere er interesserte i å se bildene mine og sånt, så er dere veldig velkommen til å legge meg til som venn! 
Dere finner bloggen min her!Da sees vi der? Hehe. 


- Silje

Jeg vil vinne rosa hårfarge!

Jeg har hatt rosa hår før, og jeg savner det veldig! Jeg kom nettopp over en konkurranse hvor man kan vinne nettopp rosa hårfarge fra Manic Panic serien! Digg!
Kan jo legge ved bilder hvor jeg har rosa hår, så skjønner dere kanskje hvorfor jeg har så lyst!

Jeg savner håret mitt *snufs*


Trykk på bildet for å komme til konkurransen!

Krysser dere fingrene for meg, eller?
Og kledde jeg rosa hår?

 - Silje


hits