Silje

savner jenta mi :( < 3

har ikke vert inne her på bloggen siden alt skjedde. så har ikke sett noen av komentarene før nå. trur ikke det kommer til og komme noen flere inlegg på denne bloggen men kommer ikke til og slette den denn skal være her til alle som har lyst til og lese. 

så nå at vis jeg fortsatt hadde hatt silje her hadde vi vert sammen i 1år og 4 måner nå og jeg er sikker på at hadde ikke dette skjedd hadde det blitt mange år og måner fler. jeg savner silje kjempe kjempe masse. går ikke en dag uten at jeg tenker på hu. vet ikke helt va jeg skal gjøre, silje og jeg hadde planlakt alt sammen for framtiden og da mener jeg alt. og jeg er sikker på at alt vi hadde planlakt hadde skjedd vis ikke.....  sitter igjen her det er tomt helt tomt. savner og våkne opp til værdens nyderligste jente som kjikker på meg og sier at hu elsker meg. savner det og kunne sitte der og bare se på at du dreiv på med pcen med bildene dine, bare sitte der og tenke at jeg må være den mest heldigste personen på jord som har får lov til og kalle deg jenta mi. men nå sitter jeg her alene, det var ikke sån det skulle endet vi skulle sitte der vi gamle og grå begge to og fortsatt være sammen. det skulle være oss to for altid.

nei nå klarer jeg ikke skrive mer så da avslutter jeg det siste inlegge på denne bloggen nå

til minne om silje merete fjellbu  jenta mi elsker deg masse det kommer jeg alti til og gjøre<3.
håper du har det bra der du er nå vor en det er. 

Drømmer.. En verden jeg missliker mer og mer.

Jeg missliker å drømme. Alt er så realistisk frem til jeg åpner øynene. Og noen drømmer gjør vondt der og da, og så er de limt fast i hodet mitt når jeg våkner. Sånn som idag..

Jeg drømte to drømmer i natt..
Først var jeg sammen med eksen min igjen. Jeg hadde visst fortalt han at jeg var gravid, så han klikket på meg. Etterhvert prøvde han å gjøre det godt igjen, men jeg tror jeg hadde gjort det slutt med han da.. Han ga seg ikke, fortsatte å kysse meg og slikt, selv om jeg var veldig avvisende.. Og han fortsatte og fortsatte, og vi kranglet mer og mer. Mye skriking og hyling.. Husker ikke stort mer..

I den andre drømmen ble jeg sammen med en jeg missliker sterkt i virkligheten. Vi ble sammen mens jeg var sammen med Roy.
Jeg husker at jeg ikke likte det selv, og jeg tenkte at hver gang jeg satt i armkroken hans, så var det ikke det samme som å sitte med Roy, for han "nye typen" bare var skinn og bein omtrent, og like høy (les; lav) som meg. Jeg trivdes ikke.
Og plutselig kom det ei jente inn (eller ut) til oss og sa noe sånt som "Ting er ikke alltid som man skulle tro, og det er ikke lett å holde det man lover." Og så kom Roy inn rett etter henne.
Jeg knakk sammen, begynte å gråte, og dro Roy med meg vekk fra de folkene jeg var med.
"Unnskyld! Jeg mente det ikke, og det skal aldri skje igjen!" Jeg stod der foran Roy og gråt så tårene striet nedover ansiktet mitt. Han bare stod der rett opp og ned, og viste egentlig ingen andre følelser enn irritasjon. Han gjorde ingenting, og sa ingenting. Når jeg klemte han gjorde han ingenting, han bare stod der rett opp og ned mens jeg sa unnskyld minst tusen ganger...
Men jeg tror vi ordnet opp, for det neste jeg husker er at vi gikk sammen hånd i hånd og var som de turtelduene vi pleier å være, og han andre "kjæresten" var vekk, og ikke lenger ett tema..

Jeg har ikke lyst til å drømme mer. Det er bare teit, og jeg sitter igjen med så rare følelser etter slikt.. 
Blæh. 

Nå er det offisielt.

Jeg bor på Rødberg. Jeg har endelig flyttet til kjæresten min og familien. Jeg har eget skap på rommet, og egen plass i hylla på badet. Jeg er hjemme. 
Jeg skal ikke si at det ikke er merkelig, for på Rjukan hadde jeg rutiner jeg kommer til å savne. Nattaklemmene til meg og pappa for eksempel. Alle vennene mine på Rjukan får jeg ikke se så ofte som før, og lillesøss..

Men samtidig så blir det nye rutiner her. Jeg begynner snart å jobbe, for eksempel. Det blir nok en vanesak.
Samtidig som ting er rart, er det ikke så rart alikevel. For vi har vært sammen ett år, og jeg er vant til alt her nede fra før. Jeg har jo nesten bodd her fra før av.   

Dette er ett nytt kapittel i den store boken kalt 'Livet', og jeg er veldig klar for å lese resten.

-Silje 

Ta vare på det du har, ingenting varer evig.

Vi tar alt for mye for gitt. Venner, familie, kjæreste. Det er så lett å ikke tenke over det når man først har det, og det er egentlig veldig synd. Når du har en familie som er glad i deg, ta vare på dem, vis at du bryr deg om de og. Når du har venner som bryr seg om deg, vis dem at du bryr deg. Har du en kjæreste som er glad i deg, eller elsker deg, vis han eller henne kjærlighet.

Ikke gå å legg deg rett etter en krangel. Fiks opp med vedkommende, gi hverandre en klem og ikke bær nag. Plutselig en dag så kan du våkne og finne ut at personen ikke er her lenger. Tenk på det siste du sier før dere skiller lag. Du vil ikke at det skal være drittslenging.
Hvis det siste du sa var "Jævla idiot", kommer du ikke til å tilgi deg selv hvis du aldri får se han eller henne igjen. Det er garantert. Uansett hvem det er.

Vis at du bryr deg. Vis at du kan ta vare på de rundt deg. Det vil få deg til å føle deg bedre, og den andre parten vil føle seg ønsket og elsket. Det vil gjøre alt mye bedre.

Å ta ting for gitt er en stygg uvane vi mennesker har. Vi forventer å ha en familie som elsker oss, vi forventer å ha venner som er der for oss når vi trenger dem, og vi forventer at kjæresten skal fortelle oss at vi er nydelige på våre værste dager.
Vi må forstå at det ikke er en selvfølge. Vi må forstå at hvis vi skal ha alt dette, så må vi gjøre noe for det. Vi må vise folk at vi bryr oss. Gjør vi ikke det, kan vi ikke forvente noen ting tilbake, slik alt for mange gjør.

http://luckyforwhat.tumblr.com/page/3

Vi kan rett og slett ikke forvente noen ting. Det er ikke slik verden fungerer. Vil du ha respekt så må du gi respekt. Vil du ha kjærlighet så må du gi kjærlighet. Vil du ha venner så må du være en venn.
Det er ikke værre enn det, og det er ikke vanskelig.

- Silje

Ett år sammen idag!

Idag har Roy og jeg vært sammen i ett år. 365 dager eller  ca. 525600 minutter om du vil.
Dette året har vært helt utrolig fantastisk, og jeg er ubeskrivelig takknemmelig for det.
Roy stjal tankene mine fra første gang jeg så han, og jeg ville ha han. Jeg fikk viljen min, og du forstår kanskje resultatet når du ser overskriften.

Roy er alt annet enn det jeg hadde på lista i hodet mitt over hva slags gutt jeg ville ha. Jeg kunne ikke fordra råning før - Roy er en råner. Jeg hatet (og hater fortsatt) wounderbaum, han hadde en hel skog i bilen. Jeg ville ha bygutt - Roy bor på Rødberg. Du skjønner tegningen? Men den listen eksisterer ikke for meg lenger, for Roy er alt jeg vil ha, jeg kunne ikke hatt det bedre enn slik jeg har det nå, og jeg akter ikke å endre på det!

Jeg har planer om å overraske Roy idag, med den filmen - som han har fått brent ut på DVD og jeg har laget fancy cover. Jeg har formet masse telys som et hjerte på stuebordet, og skal tenne de rett før han kommer ned, og så skal vi bare ha en superkoselig dag med bare meg og han, god mat, musikk og boblebad. ♥

 

Roy - du er alt for meg! Tusen takk for at du holder ut med ei som meg, og tusen takk for at du er min! Jeg elsker deg!

Fritidsproblemer? Videoblogg

Lite å finne på sa du?

Sharlett har en giveaway!

Hvor man kan få løsvipper + sort lim, neglestener og neglelakk! 
Alt man trenger å gjøre er å linke til henne.
Konkurransen finner du her.
Jeg laget et bilde for å vise hva hun gir bort. 


 Fler som blir med? 

17. Mai med flagget på halv stang.


17. Mai i år bestod ikke av softis og pølse i brød. Dagen bestod heller ikke av tog og glade barn som ropte "hurra" av full hals. Det var ikke noe "Ja, vi elsker" heller.

17. Mai i år bestod av tomhet og tårer. Folketomme gater og litt regnvær. Det var en utrolig trist dag for hele Rødberg, Uvdal og Norefjord..

Historien bak denne triste dagen er slik:
16. Mai. Fest på jordet og godt humør! Vi var på fest, en hel haug med ungdommer med smil om munnen - og en god mengde alkohol innabords..
På festen gikk det en fyr rundt med ropert og hadde det moro, smilte og var glad. Snakket med alle og en hver gjerne 4-5 ganger. Han var lykkelig. Alle var lykkelige.
Så ble klokken ett. Jeg og Roy reiste hjem, vi hadde fått nok av å feste og nok av at folk stjal drikka vår.
Vi kom hjem og la oss.
Jeg ble vekt av meldinger. Først fra mamma, så fra Jannicke, så fra Jenny, deretter fra Paulyn.. Så ringte mobilen.
Alle lurte på som hadde skjedd, og hvordan det gikk med meg og Roy, og hvem som hadde kjørt den bilen.
Jeg skjønte ikke mye.
Det hadde vært en dødsulykke på Rødberg.

Jeg fortalte nettopp om en lykkelig fyr med ropert som hadde det moro, smilte og var glad. Snakket med alle og en hver gjerne 4-5 ganger og var lykkelig.
Han er ikke lenger blandt oss. Han har ikke lenger mulighet til å spre glede, eller rope med roperten sin. Han kan ikke lenger kjøre bilcross eller fortelle folk om dagen sin.

Han tok et valg og satt seg bak rattet etter alt for mange glass. Han endte opp livløs i grøfta. Etterlot en bygd i sorg på Norges bursdag.

Kim Ørjan - hvil i fred.
Varme tanker går til venner og familie!

Jeg kjente ikke gutten. Jeg vekslet noen ord med han på fest og så han hoppe rundt hele kvelden. Kjenner dessuten mange pårørende.

Litt om  saken i avisene.
Nore og Uvdal har mistet en av sine unge
Felles 17.maitog på Rødberg avlyst
Dødsulykke i Nore og Uvdal
19-åring omkom i utforkjøring i Numedal


IKKE KJØR I FYLLA! JEG HAR INGEN VENNER Å MISTE.

Jeg har laget profil på lookbook.nu!


 


Det blir nok ikke oppdatert daglig, men ikke alt for sjeldent heller! Er det en liten "fan" i deg? Har du lookbook?
 


Silje

Jeg holdt ungdomsappellen i dag! (Video)

I dag var en veldig stor dag for meg. Jeg fikk æren av å holde ungdomsappellen i dag, foran en god del mennesker og Christian Tynning, som står på første plass på listen for fylkesordførerkandidater i Telemark! En utrolig flott person som jeg virkelig ser opp til. Han er bare 25 år, og utrolig flink til det han driver med! 

I videoen knotet jeg en del med ordene, men jeg var skitnervøs, så det var ikke lett å konse. Hehe.

Det kommer bilder i morgen!

- Silje 

Hva er vitsen med å være i et forhold hvis.....

.. man ikke tør å tenke fremover og satse litt? 

Det er mange som reagerer på at jeg og Roy tenker veldig langt fremover sammen. Vi er jo tross alt bare 17 år, og det kan jo kanskje, muligens hende at det blir slutt en gang..! 
Når folk sier noe slikt svarer jeg som regel alltid det samme:
Hvorfor skal vi i det heletatt være kjærester hvis vi ikke tør å se fremover og planlegge frem i tid? 
Hvorfor skal vi i det heletatt være kjærester hvis vi skal gå å regne med at det blir slutt?
 
Hvorfor skal vi i det heletatt være kjærester hvis vi ikke har tro på at det kommer til å funke? 

Ja, jeg er helt klar over at det kan hende at det blir slutt en eller annen gang i fremtiden. Men jeg vet at det ikke kommer til å skje med det første. Forholdet til meg og Roy går foreløpig bare én vei, og det er fremover. 
Forholdet vårt kunne ikke gått bedre enn det gjør nå, og helt ærlig (advarsel; kljisjé-alarm!) så blir jeg bare mer og mer forelsket hver dag, hver gang jeg ser han og hver gang han holder rundt meg. Du forstår? 

Vi har sagt "Jeg elsker deg" til hverandre fra vi hadde vært sammen i halvannen måned. For tidlig? Kanskje. Men se på oss nå. Alle ser at begge har det bedre med hverandre. Alle har påpekt at jeg har blitt ett nytt menneske etter at jeg ble sammen med Roy. Jeg har blitt lykkelig, og livet mitt har snudd veldig. Hvorfor skal dette liksom endre seg? 

Roy elsker meg, og jeg elsker han.
Vi stoler 110% på hverandre, og jeg kunne tatt en kule for han. Lett.
Hva er da galt med å se fremover?

Jeg flytter til han om 7 uker. Når sommerferien begynner flytter jeg. Jeg skal bo hos han og familien hans i sommer, og så flytter vi to sammen dit han kommer inn på skole. Etter det, flytter vi tilbake til Rødberg for at jeg skal gå på skole, og så flytter vi igjen fordi jeg skal gå på en annen skole. Langt frem i tid? Ja, kanskje. Men hvorfor ikke? Vi satser og tar sjanser. Er det ikke det man skal i ett forhold?  

Jeg hadde reagert hvis to 14åringer hadde gjort det samme som oss, men siden vi faktisk snart er myndige begge to, så blir dette mer riktig. Det er iallefall det jeg føler.  


For alltid - det er lenge det. Men jeg har tro på det. Jeg satser på det. Jeg håper på det. 


- Silje


Just for fun..

1. Siste du drakk? Cola
2. Siste telefonsamtale? Roy
3. Siste mottatte sms? Roy
4. Siste sangen du hørte på: Avenged Sevenfold - Nightmare

DETTE ÅRET:

15. Har du fått nye venner i år? Ja
16. Har du likt noen dette året? Ja
17. Ledd til du har begynt å gråte? Ja 
18. Møtt noen som har forandret deg? Ja
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er? Ja
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg? Ja
21. Kysset noen? Ja

SANNHET:

23. Hvor mange barn vil du ha? 3
24. Har du kjæledyr? Nei

25. Vil du forandre navnet ditt? Ja - fra Silje Merete til Silje Alexandra                                         

26. Hvordan feiret du din siste bursdag? Med familien og kjæresten

27. Når våknet du i dag? 06:40
28. Hva gjorde du midnatt i går? Drakk med Roy og Vegard
29. Nevn noe du IKKE kan vente på? Solfesten
30. Sist gang du så moren din? I dag tidlig
31. Hva ville du forandra i livet ditt? Linjevalg på VGS og bosted
32. Hva hører du på akkurat nå? Klassen
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Kine? Ja
34. Hva går deg på nervene akkurat nå? At folk ikke klarer å holde kjeft når de skal
36. Hva er ditt virkelige navn? Silje Merete Fjellbu 
37. Sivilstatus? Kjæreste
38. Stjernetegn? Skorpion 
39. Er du Gutt eller jente? Jente
40. Barneskole? Rjukan barneskole
41. Ungdomskole?  Rjukan ungdomsskole
42. Videregående: Rjukan videregående - studiespesialisering
 43. Hår farge? Mørk blond i think
44. Langt eller kort? Kort 
45. Høyde? Sånn ca. noe sånt 
46. Er du betatt av noen? Kjæresten min
48. Piercinger? Vil ha
49. Tattovering? Vil ha
50. Høyre eller venstre hendt? Høyre

AKKURAT NÅ:

61. Spiser? Nei
62. Drikker? Nei
63. Nå skal jeg? Svare på denne testen
64. Hører på? Svarte jeg ikke på dette istad?
65. Venter på? Solfesten til helgen

FRAMTIDEN DIN:

66. Lyst på barn? Ja
67. Lyst til å gifte deg? Ja

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne? Øynene
70. Kyss eller klem? Kommer helt ann på
71. Høyere eller lavere? Høyere
72. Eldre eller yngre? Spiller ingen rolle
73. Romantisk eller spontan? Begge
74. Fin mage eller fine armer? Har ingenting å si
75. Tattovering eller piercing? Jatakk begge deler
76. Voldsom eller forsiktig? Det kommer ann på?
77. Forhold eller bare lek? Forhold
78. Bråkmaker eller tilbakeholden? En mellomting

HAR DU NOENSINNE:

79. Kysset en fremmed? Ja
80. Drukket sterk alkohol? Definer sterk?
81. Mista brillene/linsene? Nei
82. Sex på første date? Den eneste "daten" jeg var på var i syvendeklasse.. What do you think?
83. Knust noens hjerte? Ja
84. Fått ditt eget hjerte knust? Nja
85. Blitt arrestert? Nei
86. Takket nei til en invitasjon til date? Tror ikke det
87. Grått når noen har dødd? Ja
88. Likt en venn som er gutt? Ja

TROR DU PÅ: 

89. Deg selv? Ikke alltid
90. Mirakler? Kanskje?
91. Kjærlighet ved første blikk? Ja
92. Himmelen? Den er der, er den ikke?
93. Nissen? Nei. Aldri hatt noen "nisse" på besøk, jeg.
94. Kyssing på første date? Ja
95. Engler? Ja

 SVAR HELT ÆRLIG:

96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå? Ja
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen? Nei
98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid? Ja
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten? Regnes Roy som en.. ting?
100. Hvem er de tre du ikke kan være foruten i hverdagen din? Klarer ikke velge tre.. Kjæresten, venner, familie en og to.

Sånn går det når man kjeder seg i friminuttet...


- Silje

Tidligere ønsket jeg å være perfekt.

Tidligere ønsket jeg å være perfekt, men nå er jeg glad for at jeg er akkurat som jeg er - fordi det er slik du elsker meg.

Tidligere klaget jeg over alt på meg selv. Jeg hatet nesen min, jeg hatet magen min fordi den ikke var helt rett, jeg hatet beina mine og det meste annet.
Men etter at du kom inn i livet mitt er jeg utrolig glad for at jeg ser ut som jeg gjør - det er jo slik du elsker meg.
Du har sagt det selv - "jeg liker magen din sånn som den er nå, den er jo helt perfekt, og jeg er ikke redd for at du knekker når jeg tar i deg". Så sant, så sant. Jeg vil fortsatt endre litt, men ikke i like stor grad som før.
Jeg ville også endre på nesa mi, fordi den så ut som en potet, men etter at du kom inn i livet mitt har jeg blitt fornøyd med den - du liker den jo!
Beina mine var det akkurat det samme med - jeg ville endre! Men ikke nå lenger.

Gutten min, du har gitt meg et helt nytt syn på meg selv. Det er jeg ubeskrivelig glad for! Jeg kan se på meg selv og tenke at jeg ser fantastisk ut. Jeg trives i min egen kropp, og jeg er ikke redd for å vise den frem lenger. Jeg er faktisk stolt av kroppen min nå.
Tusen takk for at du fikk meg til å innse at jeg også faktisk ser bra ut!
Det er viktig å føle seg bra - og takketvære deg gjør jeg det nå!

>
Og forresten - jeg elsker deg, Roy! <


- Silje

"Jeg hater musikken, derfor skal de dø!"

Er det noe som irriterer meg grenseløst er det mennesker med et dødsønske for folk de ikke liker.
Dette er spessielt utbredt i musikkverdnen, og jeg blir sprø.
Hvorfor er det så forbanna vanskelig å la vær å høre på det man ikke liker?
Hvorfor er det så forbanna vanskelig å respektere at andre hører på annen musikk enn DEG?

Jeg kjenner selv folk som ønsker musikere døde bare fordi det ikke er rett musikk for dem. Det har blitt diskusjoner ut av det opp til flere ganger.
Jeg lever i den oppfattningen at istede for å høre på noe man ikke liker, for å så snakke dritt og respektløst om de etterpå er det bedre å bare gi faen. La andre få høre på den musikken de liker, så kan du høre på den musikken du liker.

Jeg legger til noe fra en facebook-diskusjon jeg var med i for å fremheve hva jeg mener:
"Chris Brown prøvde å redde oss fra Rihanna. Vi treng en ny og sterkere Chris Brown.
...Det eneste som kan redde oss fra Lady Gaga e en cruise missil.
Justin Bieber? Foreldran tell den 12 årige fanbasen hans må våkne, for alt som skal tell e ei velplassert kule fra et håndvåpen."

Bare dette sier litt om hvilket nivå personene som uttaler seg slik ligger på. Dette er så barneskoleoppførsel som overhodet mulig, og jeg blir fysisk dårlig av slike mennesker.

Flere kommentarer fra diskusjonen kommer her:
"Forstår ikkje koffer det skal oppfattes som umodent å ønske livet av noen. Ka e egentlig et menneskeliv verdt i sæ sjøl? Nada. Et menneskeliv defineres av relasjona. Det blir litt vel "after school special" for min del.

Disse artistan e for mæ (min relasjon tell dem altså): Rust som spis opp resursan som kunne blitt brukt på menneska som har talent. Så koffer skulle æ ikkje trekke av, om æ først hadde fingern på avtrekkern? (...)"
Hva er det som ikke er umodent med å ønske folk døde pga. musikken lurer jeg på da.  

Etterhvert kom det med en fornuftig person i diskusjonen:

" Vel, jeg respekterer deres meninger. Og syns det er flott dere står for dem. Men å ønske noen døde grunnet at dere ikke liker musikken, det er litt vel drøyt. Hadde særskilt forventa annet fra noen som forsøker å komme seg inn i et bystyre.... Der må man være var med sine uttalelser.
Selv lytter jeg til Lady Gaga og Rihanna, og syns dem har bra musikk. Den er fengende, og jeg liker tekstene.
Og ja, jeg må faktisk innrømme at jeg liker to av sangene til frøken Bieber.....Men jeg innrømmer det, og mener det er null galt at den lille....jenta? tjener penger på å gjøre det h*n liker.
Guttungen har jo rette tankegangen med økonomien trossalt.
Men jeg hører på god musikk og. Dét vet både ***** og *****.
Og faktisk, hadde det ikke vært for Lady Gaga. Så hadde ikke den ene jeg har ansatt vært så innpå moten som hun sier. Og det hadde gjort at jeg hadde hatt en mindre inntekt. Så at folk lytter til Lady Gaga gir faktisk meg penger i lomma.
Dere ser den ? Det går som en økonomisk sirkel rundt.
Så jeg spør derfor igjen.
Mener dere at det ikke er patetisk å ønske noen død for at dere ikke liker musikken ?
Hvis svaret er ja, så mener jeg dere er någet trangsynte, og kan sammenlignes med homofober som ønsker homofile døde.
Så velg svaret med omhu."
Amen! Denne personen hadde litt mellom øra, gitt. Ikke mange i denne sammenhengen som hadde det. Kunne ikke vært mer enig med den kommentaren og den siste delen som ble skrevet.

I denne diskusjonen var det Justin Bieber, Rihanna og Lady GaGa som ble omdiskutert.
Jeg personlig elsker musikken til Rihanna og Lady GaGa, og har ingenting imot Justin Bieber heller. Liker faktisk noe av det han kommer med.
Og hvis disse personene IKKE hadde hatt talent - tror dere virkelig at de ville fått så store kontrakter? Tror dere ikke at de hadde hatt en smule mindre fans?


De fleste argumentene som kommer for at folk ikke skal like Bieber er disse:
- Han ser ut som en jente!
- Han har ikke kommet i stemmeskiftet!
- Han er homo!

Hvor saklige er disse?


Jeg aner ikke hva som er problemet med Rihanna? Hun synger fantastisk, og damn, dama er hot!


Ja, GaGa er sykt spesiell - men jeg ser ikke hva som er galt med henne heller. Har hørt svært få argumenter mot dama. (Bortsett fra den sære klesstilen hennes..)

Hva er din mening om dette?

- Silje


Ny frisyre! [bilder]

Legger ut et bilde av det helt ferdige håret når jeg har fått fikset det som jeg vil. 
Håret ble litt kortere enn planlagt, og håret nedover mot nakken ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg, men jeg er egentlig veldig fornøyd!

Hva synes dere?


- Silje

I morgen blir det ny frisyre igjen!

I morgen skal jeg til frisøren igjen, og atter en gang skal Benny klippe av meg håret.
Denne gangen blir det mohawk. For dere som ikke vet det, så er det en type hanekam, noe alá dette:

Skal ha 3 eller 6 mm på siden, så jeg blir ikke skinnet på siden, samtidig så skal jeg se om det blir bra at jeg fortsatt beholder luggen. Blir ikke det bra, skal jeg fjerne den og. Håret blir desverre ikke så fargerikt - heller helt svart, men jeg håper det blir bra!
Hår er til for å eksprimenteres med! Det vokser ut igjen!

Tror du det blir bra?


- Silje

Klassen min

Jeg sitter på plassen bakerst til høyre i klaserommet og kikker utover på klassen. Lærern står ved tavlen og snakker, mens elevene sitter på plassene sine.
Det er litt interesant å sitte slik som jeg gjør nå. Observerer klassen og prøver å forstå hva de tenker. For det er det som interesserer meg - hva de tenker på.
Følger de med, og tenker på det han snakker om? Eller har de sperret seg inne i sitt eget hode og er i en helt egen verden? Jeg vet ikke, men skulle ønske jeg visste.

Alle sitter ulikt. En er helt rak i ryggen, en annen ligger henslengt over pulten. Jeg lurer på hva de tenker..
En ligger i stolen og sender meldinger. Jeg lurer på om hva.
En annen sitter med beina på bordet og halvsover. Lurer på hva han drømmer.

Det er mange forskjellige personligheter her i 2ST. Noen er rolige, stille og tilbaketrukkne, og andre er bråkete, rappkjefta og rastløse. Men det er vel slik det skal være i en klasse - forskjellige personligheter, forskjellige mennesker og forskjellige synspunkter på alt. Jeg liker det.

Når jeg tenker på klassen, innser jeg at vi har blitt veldig voksne. Voksne i forhold til det vi var tidligere. Det er ikke like mye grangling, bitching og uvennskap som tidligere. Diskusjonene er mer saklige, og vi klarer å holde dem på et intenst stadie uten at vi flyr i tottene på hverandre. Det klarte vi ikke tidligere.


Dette er bare en tekst jeg skrev i timen istad - rotete, men det passer til klassen min.

-Silje


Om fremtid og litt sånt.

Jeg elsker å snakke med Roy om fremtiden. Det er noe vi gjør støtt og stadig, og jeg blir utrolig glad hver gang vi gjør det. Vi har en del planer fremover, og jeg tenkte at jeg vil skrive litt om dette.

Til sommeren så flytter jeg til Rødberg, og da skal jeg bo sammen med Roy og den fantastiske familien hans. Jeg skal jobbe i kafeteriaen de har her, slik at det blir litt penger i lommeboka, og Roy skal jobbe i bakeriet.
Etter sommeren flytter vi forhåpentligvis sammen til kongsberg, fordi han har søkt på skole der. Vi er begge veldig innstilt på Kongsberg, men det er også en mulighet for at det blir Ål eller Lier. Hvis han ikke kommer inn på noen av stedene blir det et friår på han også, fordi han vil gå barne og ungdomsarbeider.
Blir det slik, ender vi nok opp på Rødberg frem til neste skoleår, og så søker han opp igjen neste skoleår.

Vi har planlagt ett til to år frem i tid allerede. Mange tenker sikkert at det er veldig dumt å planlegge så langt frem i tid når vi bare er 17 år fordi det kan jo hende at det blir slutt.
Vi tenker ikke i den banen der. Hva er poenget med et forhold hvis man skal gå å forvente at det blir slutt? Da er det ikke noe vits i å være kjærester, tenker jeg.
Vi har forresten vært sammen i 9 måneder idag! ♥

Vi har ikke bare tenkt at vi skal flytte sammen. Vi har også begynt å tenke på hvordan vi skal gjøre ting når vi bor alene. Budsjett og alt det kjedelige som følger med å bo uten foreldre. Vi er ganske smarte, skjønner dere!

Ellers så har vi en del andre planer fremover også, men jeg tror at vi kan vente med å dele de til den tiden kommer.

Hva synes du om å planlegge slikt?
Har du og kjæresten din fremtidsplaner?- Silje

Syk / Bildevideo / Videoblogg?

Jeg er hos verdens beste i helgen, og skulle aller helst  vært frisk. Men ikke noe å gjøre med det, så da får jeg pleie meg selv mens jeg sitter i armkroken til Roy. Det er jo ikke så værst det heller, liksom.

Ellers så føler jeg at denne bloggen blir mer og mer nedprioritert. Delvis pga. latskap, delvis pga. dårlig design og delvis pga null feedback på det jeg skriver. Jeg forventer virkelig ikke 10 kommentarer på ett innlegg, men når jeg skriver noe jeg blir veldig fornøyd med, så er det litt nedtur..
Jeg skal få ræva i gir og lage nytt design på bloggen, slik at bloggingen blir morsomere. Noen tips til design-inspirasjon?

Ellers har vi ikke gjort mye. Jeg har lekt med kameraet, noe som resulterte i dette:Roy var mest utsatt for kameraet, siden jeg satt bak kameraet og knipset som om jeg skulle sett Britney Spears.

Vi vil også lage videoblogg - bare for moro skyld. Men vi aner ikke hva vi skal snakke om eller gjøre. Kanskje dere har noe dere lurer på?
Hjelp oss! ♥


- Silje

Evakuer Oslo!

For 2ST fra Rjukan skal på tur! 

I dag reiser klassen til Oslo! Vi skal på åpen dag på Universitetet i Oslo, sammen med folk fra andre skoler. 
Bussen reiser fra byen 06:30 sharp, fordi noen av elevene ville reise før 07:15.
Jeg gleder meg til denne turen, ut av Rjukan - gratis, og Oslo med klassen er en gyllen mulighet til å ta bilder med jentene mine! 
Noen shoppingtimer får vi også! Deilig! Har ikke handlet på gud vet hvor lenge!

BIldeopplasteren er morgengretten i dag... - Silje

Jeg føler for å fortelle deg dette!

Grunnen til dette innlegget, er at jeg har vært hjemmeværende i hele dag, og fått tid til å tenke masse på alt og alle som jeg er glad i. Det er ikke sikkert at jeg får med alle jeg tenker på, men tar de jeg føler har den største plassen i hjerte mitt til å begynne med. 
Mamma og pappa.
Jeg er ubeskrivelig glad i dere! Jeg er en tenåring, kanskje ikke den letteste tiden å være rundt meg med et humør som en berg og dalbane, men uansett hva jeg gjør eller sier, så betyr dere ubeskrivelig masse for meg. Jeg er kanskje sur en dag, og da er det veldig lett å la det gå ut over dere siden vi omgås hele tiden, men uansett hva jeg sier, så er dere mammaen og pappaen min, og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er i dere! 

Roy.
Som jeg sier tusen ganger daglig: Jeg elsker deg! Jeg kan ikke beskrive følelsene jeg har for deg uansett hvor hardt jeg prøver. Du er virkelig helt fantastisk, gutten min. Tusen takk for at du vil være min, og tusen takk for den enorme støtten du gir meg hver dag. 
Husker du når vi gikk ute, og du la armen din over skuldrene mine? Jeg gikk perfekt under armen din - vi er som et puslespill hvor alle brikkene er på plass. Du er virkelig verdens beste!

Bente Marit og Tore.
Tusen takk for at dere har tatt meg i mot med så åpne armer. Tusen takk for at dere har vært så fantastiske fra dag én. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor mye dette betyr for meg - hvor mye dere betyr for meg. Jeg kunne ikke drømt om bedre folk å kalle 'svigers'. Jeg er virkelig utrolig glad i dere! Dere er så snille, fantastiske, og alt annet fint. Dere stiller opp når jeg og Roy spør, omtrent uten å nøle, og det setter jeg vanvittig stor pris på. Dere ber aldri om noe tilbake, men bare vent - en dag skal jeg klare å gi tilbake til dere og. Dere fortjener det virkelig! 

Jentene mine.
Jeg skriver om alle jentene mine i en, fordi dette hadde blitt alt for langt om jeg skulle skrevet om hver og en av dere.
Jeg kan ikke få takket dere nok for at dere alltid støtter meg når jeg trenger det. Er jeg deppa og nedfor stiller dere opp med en klem, og dere snakker med meg. Dere får meg alltid i bedre humør. Dere er herlige, hver og en av dere. Jeg er så utrolig glad i dere, og jeg håper dere vet det. Jeg vil skrive så utrolig masse om dere, men jeg vet virkelig ikke om jeg hadde klart å avrunde dette da. Bare vit at jeg alltid vil stille opp for dere, og at jeg er ufattelig glad for at dere alltid stiller opp for meg og!

Kim-André.
Vi har alltid vært typisk lillesøster og storebror - krangling, erting, og plaging. Spesielt i det offentlige. Du elsker å drite meg ut når jeg er ute med vennene mine og du er ute med dine. Jeg er sikker på at jeg kunne dødd, de gangene du gjør det, men fortsatt så er det moro. Jeg er glad i deg, og selv om du nekter for det, så vet jeg at du er glad i meg og. Sånn innerst, innerst inne. hehe. Og uansett hvor mye du plager meg når du er hjemme på perm, og uansett hvor mye du irriterer meg da, så setter jeg pris på det. (Gosh, ikke bruk dette mot meg neste gang du er hjemme!) Du er storebroren min, og du betyr masse for meg uansett hva!

Linn.
Min superplagsomme lillesøster! Jeg er glad i deg, og det vet du. Men som storesøster så er det min oppgave å plage livet av deg, enten du liker det eller ikke. Vi ler, griner og krangler om hverandre, og uansett hva vi gjør, så betyr det masse for meg. Du er verdens beste lillesøster, og det vet du!
Jeg vet ikke hva annet jeg skal skrive. Jeg tror kanskje at " Du er verdens beste lillesøster, og det vet du! " forklarer det meste og litt til. 

Jan Fredrik.
Du betyr også veldig mye for meg. Selv om du er lillebroren til Roy, ser jeg på deg som min egen lillebror. Du har også tatt meg i mot med åpne armer, og det betyr mye for meg. Du har alltid et smil på lur, og det liker jeg veldig godt med deg. Du er utrolig koselig, hyggelig og ubeskrivelig snill! Jan Fredrik, jeg er glad i deg og!
Tusen takk for at du er du!

Vera Elise.
Hun får ikke lest dette, men jeg vil fortsatt skrive om henne fordet. 
Vera Elise er så utrolig, fantastisk søt! Hun har en energi og et smil som smitter over på meg. Jeg er så utrolig glad i henne, og hadde det vært opp til meg, hadde jeg stjålet henne med meg hjem og beholde henne selv. 
Hun er utrolig morsom å være rundt, og utrolig morsom å snakke med. Det kommer så mye rart fra henne, og man kan ikke annet enn å smile rundt henne! 


Jeg runder av her, fordi det begynner å bli veldig langt. Jeg vet at det er noen som ikke er nevnt, men de vet at jeg er utrolig glad i de også. 


Er det noen DU vil gi litt ekstra oppmerksomhet til? 


- Silje

Har du tenkt på det?

Når du møter folk, og de smiler til deg - hva tenker du da? 
Du blir glad, ikke sant?
Men vet du at det smilet er ekte? Vet du om den personen er virkelig glad?
Det er mange som gjemmer seg bak et smil - tar på seg en maske hver morgen før de går ut. De smiler, ler, virker kjempe glade. Men det er ikke nødvendigvis slik realiteten er for vedkommende.

For mange er dette smilet klistret på med superlim. De limer det på før de går ut døren hjemme, slik at andre ikke skal få se hvordan de egentlig føler seg.
Kanskje de ikke egentlig ville ut og være sosial, men gjør det fordi noen spurte dem? Kanskje de egentlig har det så vondt at de helst vil låse seg inne på rommet og være alene?


Selv om noen smiler og ler, er sansynligheten for en annen realitet ganske stor.  
Kanskje noen av dine nærmeste venner limer på et smil hver gang dere møtes? Kanskje de ikke har det så bra som de viser til verden? Har du tenkt på det, før?

Har du noen gang hørt "sammen er en mindre alene"? Det er heller ikke alltid sant.
Når du sitter i klasserommet på skolen og ser rundt deg, hva ser du da?
For i et stort fellesskap er det veldig lett å føle seg helt alene. Det er mange mennesker rundt, mennesker man er glad i, men alikevel kan man føle seg som den eneste personen i universet.

Det trenger ikke alltid være en grunn til denne følelsen heller. Den kan bare plutselig komme smygende, og vips, så sitter du der. Tom, føler ingenting annet enn ensomhet. Tankene er helt tomme, ingen følelser. Tomt. 
Har du tenk på det, før?

Jeg er sikker på at du som leser dette har hatt en slik følelse før. Ikke nødvendigvis av noen spesiell grunn, men jeg er ganske sikker på at du har følt noe lignende. Har du det?

Jeg vet selv at jeg har følt det slik. Masse. Men så fort noen kom bort til meg, kom et smil frem, og jeg latet som ingenting.  Just like that. 
Du og? 

Det er mange som føler for å skrike så fort noen kommer bort og sier hei. Det er mange som helst vil be de som kommer bort om å stikke langt vekk fra dem. Det er mange som ikke vil ut for å være sosiale, men gjør det fordet. Det er mange som egentlig vil finne første og beste bro, for å ta sin siste tur. 
Har du tenkt på det, før? 

Men mange av disse tenker at de negative tankene og tomme følelsene må vekk. 
De lar vær å skrike så fort noen kommer bort å sier hei.De lar vær å be folk som kommer bort om å stikke langt vekk fra dem. De er sosiale til tross for følelsene. De går bare pent forbi broen, og tusler videre på en av sine mange fremtidige turer. 

Jeg tenker på dette veldig ofte når noen smiler til meg. Gjerne hvis jeg smiler først, og de etterpå. Da streifer tanken meg. Hvor ekte er det smilet? 

... you just have to look for it.

HAR DU TENKT PÅ DET FØR?


- Silje

 

Haters make me famous! // IP-adresser. (noen som kan svare meg?)

Jeg er litt nysgjerrig på hvem som skriver enkelte kommentarer her på bloggen, mest fordi jeg vil vite hvem som har så utrolig dårlig selvtillit at de må skrive dritt til meg her, men også for moroskyld.
Ble ekstra nysgjerrig når jeg fikk denne kommentaren her:

Haters make me famous ♥
Kommentaren er anonym (selvfølgelig), med unntak av en mailadresse som lyder slik:
buy@marihuana.com.
(Grunnen til at mailen blir lagt ut, er fordi jeg lurer på om det evt. er no bøgg som er ute og går..?

Sååå, hvis noen kan hjelpe meg, eller evt. finne ut hvor IP-adressen er fra, hadde jeg blitt veldig glad! *smil*


- Silje

EDIT: IP-adressen er registrert i Thailand. (lol) CAT TELECOM Public Company Ltd,CAT, faktisk..

Ikke helt min dag i dag!

Joda, istad skrev jeg at dagen var super, men nå har jeg vondt!

På skolen, klarte jeg å smelle hånda ned i en pult slik at det gjorde sykt vondt, og jeg hadde en brennende følelse i høyre peke og langefinger i flere timer etterpå.
Når hånda mi endelig begynte å bli bra, klarte jeg å vri ankelen min når vi skulle hente Vera Elise i barnehagen, og den gjør fortsatt vondt. Jeg hinker som en dust og klarer ikke å gå. Og da er det jo bare kjempe supert at Roy har rom i andre etg., slik at jeg må hoppe og hinke opp en trapp som går rundt. yay!


Men mye bra har det vært idag! Morsomt på skolen, god mat, og herlige mennesker. ♥

Og din dag, da?

Slenger inn et bilde fra bussturen på fredagen, bare for å ha et bilde med i innlegget. Randomness, yeah?

- Silje

Skole i ferien!

Flink ting, Silje! Flink ting! ...Savner storebror som er i militæret? Oh yeah.
Jeg har egentlig vinterferie nå, men gjett hvem som er med på skolen i dag? Meg? Oi, du er flink! FLINK TING!

Jeg er med Roy på skolen. Har matte nå, ikke så alt for gøy, men straks pause.
De to første timene i dag tenkte jeg at det kom til å være chill. Det skulle jo være film! Digg. Noes. The green mile stod på menyen i dag.. Dislike.
Ikke missforstå, det er en jævlig bra film, men jeg er en av de som lever meg veeeeldig inn i filmer, så denne filmen er ikke noe jeg har veldig lyst til å se mange ganger.. Får rett og slett vondt..Ellers har dagen vært veldig bra!
Jeg har møtt en fantastisk klasse, banka dritten ut av et bord, som forsåvidt tok knekken på pekefingeren og langefingeren min (FU!), vært masse med Roy, møtt Vegard, Lisbeth og Britta igjen, og ja... Bare hatt det koselig!

Har du en bra dag idag?- Silje

FUCK JANTELOVEN.

Fuck janteloven!

Fra jeg gikk på barneskolen har jeg fått beskjed om at jeg ikke ser bra ut. Jeg har trodd på det frem til nå nylig.
Nå klarer jeg faktisk å se meg selv i speilet for å så si: Fy faen, i dag ser jeg jævlig bra ut!

Dette er noe jeg håper at fler og fler vil klare. For tro meg - du er vakker!
Jeg lever i den oppfatningen at uansett hvor "stygg" en person er, vil det alltid være noe vakkert å se på. Enten du har pene øyne, fin nese, fint smil, søte ører eller noe annet fint. Det vil alltid være noe fint der. Kan du prøve å se dette på deg selv neste gang du ser deg i speilet?

Fuck janteloven. Janteloven betyr ikke noen ting. Janteloven har ingen ting å si.
Janteloven er bare laget for å skremme.

> Veier du mer enn gjennomsnittet? Hva så? Du er vakker!
> Veier du mindre enn gjennomsnittet? Hva så? Du er vakker!
> Er du flink i noe? Skryt av det - du fortjener det!
> Har du gjort noe som er bra? Skryt av det - du fortjener det!
> Føler du deg bra? - Si det høyt!
> Er du fornøyd med hvordan du ser ut en dag? - Si det høyt! Mener du det, er garantert flertallet enig med deg!

Jeg håper at alle en dag kan se at janteloven er bullshit. Jeg sverger på at du er minst like bra som alle andre. Du er nydelig selv om du er annerledes. Du er nydelig selv om du kanskje har noen ekstra kilo på kroppen. Du er nydelig selv om du har en eller annen form for funksjonshemning. Du er nydelig selv om du har en annen hudfarge eller religion. Du er nydelig uansett. Aldri la noen fortelle deg noe annet! Da er det de som har et problem. Ikke du.
Kan vi bli enige om dette? Fint, flott, supert!


Jeg er ikke som alle andre, og jeg har klart å snu ryggen til Janteloven. Klarer du det samme?


- Silje

 

"Onanerte i kake til medelever". Lyst på kake?

Du har kanskje fått det med deg? Noen gutter skulle bake kake til klassen. Det klassen ikke viste, var at det var en hemmelig ingrediens i røra.
Sperm, folkens. Sperm.

Rektoren på skolen har valgt å ikke gjøre noe med saken. "Dette er mer snakk om en guttestrek som tok av."

Tenk på de åtte elevene som spiste av den kaken? Tror virkelig ikke de så på denne saken som en guttestrek...
Siden rektoren velger å ikkke gjøre noe med dette i det heletatt, skjønner han ikke alvoret i saken, og har ingenting som rektor å gjøre!
>link til saken<

Jeg publiserte denne på facebook, og det endte opp med dette:
Jeg blir seriøst dårlig av tanken på at noen kan finne på noe slikt!

Hva mener du?

- En kvalm og frustrert Silje.


8 måneder, årsmøte og valentinesday!

I går gikk vi inn i vår 8. måned sammen. Uheldigvis fikk vi ikke vært sammen, siden jeg har tilbrakt helgen min i Skien på årsmøte med Telemark AUF.
Men uansett - åtte måneder! Åtte fantastiske måneder med verdens beste kjæreste!

Roy, jeg elsker deg! I går, i dag, i morgen og for alltid. Til evigheten og forbi! ♥

Årsmøtet var morsomt! Møtte alle de flotte menneskene jeg har savnet, og i tillegg var Jannicke med denne gangen!
Jeg var oppe på talerstolen fire ganger på under femten minutter, noe jeg også er veldig fornøyd med! Jeg er stolt av meg selv! Har aldri tatt ordet på et møte med andre enn Aust-telemark AUF, som består av folk jeg kjenner fra før. Så, ja.. det var selvtillitsboost til tusen! Flink Silje!

Også til valentinesday. Alle har vel fått med seg at det er på en Mandag i år. Fuck det! Jeg fikk ikke vært med Roy på åtte månedersdagen vår, og ikke får jeg vært med han på valentinesday.
Men til gjengjeld får jeg vært med han i nesten to uker fra neste helg! Vinterferie, for faen! Overlykkelig!
Vi er så heldige at vi ikke har ferie samme uke, så da blir det en uke hos Roy, og en uke hos meg!
Kanskje det blir litt mindre tid hos meg siden Roy sikkert må jobbe, men still - over en uke! Lykke!

Skal du feire valentines med noen?

- Silje


Så reiser man, da.

I dag reiser jeg for helgen. Nei, jeg reiser ikke til Roy som jeg pleier. Ikke noe kjærestetid på oss i helgen, selv om vi har vært sammen i 8 fantastiske måneder til helgen. 

Jeg skal på Årsmøte med Telemark AUF, sammen med Jannicke. Det blir sikkert koselig! Alltid koselig med AUF'ere.
Jeg reiser kl. 11 i dag, og så begynner møtet kl. 17. Hmm..
Jeg gruer meg litt til møtet, egentlig. Jeg føler meg alltid som en dust på slike møter, for jeg skjønner som regel ikke stort. Haha. Flink AUF'er, ja?


Denne veien skal jeg kjøre. Fint? ... uheldigvis ikke like fint som bildet viser, siden jeg er veldig glad i Photoshop, men ganske nære. 

Jeg hadde forresten en rar drøm i natt... Noen prøvde å drepe meg. Eller så prøvde de å drepe Roy, men det var meg de fikk tak i. På en bensinstasjon. En guttegjeng. De truet med å drepe meg, men de endte opp med å drepe en annen rett foran meg istede.. Sært. Jeg gråt, og de prøvde å ta kjedet jeg fikk av Roy, men jeg lot dem ikke. 
Og hvor var Roy mens dette skjedde? Jo, han låste seg inne på doen på bensinstasjonen. En romantisk jævel, med andre ord! Haha.

Hmm, kanskje runde av? Stelle seg kunne vært en god idé..- Silje

Jeg er så glad i de fine folkene jeg kjenner!

Jeg er i et kjempe godt humør nå. Det er så fint, og det er så koselig. Jeg er helt avslappet, og jeg har tenkt masse på hvor glad jeg er i de fine folkene mine!

♥ Roy er, som jeg har sagt i snart 8 måneder nå, verdens beste. Jeg er fantastisk glad i han, og jeg elsker han over alt.
Anne Marte er også et veldig fint menneske. Hun er pen, hun er snill, hun er koselig, hun er fantastisk, og hun er så god! Jeg er veldig glad i henne!
Jannicke er også et fint menneske. Hun er perfekt. Slik som jeg og Anne Marte har sagt lenge. Hun er pen, hun er smart, hun er sporty og hun er kjempe fin! Fine menneske!
♥ Jenny er flott. Jenny er pen, Jenny er super, og Jenny er søt. Jenny er også fantastisk. Hun er et fint, fint menneske!
Paulyn er søt. Hun er random, og hun er snill. Jeg er veldig glad i henne og. Hun er tvillingen min.
Heidi er fin. Hun er så søt, og hun er så uskyldig. Hun er ikke som alle andre. Heidi er søt.
Janita er en av vennene jeg har hatt lengst. Vi har vokst opp sammen, og vi har mange fine minner. Janita er et finfint menneske som bryr seg om de rundt seg.
Sigrid er et veldig pent menneske. Jeg sier alltid fine ting til henne, fordi hun alltid er fin. Og hun er så søt, og pen, og fantastisk, og ekte. Jeg er glad i henne.
Lisbeth er en fin jente. Hun er pen, og hun er så nydelig. Også er hun veldig ordentlig. Jeg liker Lisbeth, for hun er søt.
Synnøve er fin. Synnøve er jenta mi, og det vil hun alltid være. Synnøve er fantastisk flott, og fantastisk bra.
Vegard er flott. Vegard har stil, og Vegard er kjempe bra. Vegard er også et fint menneske.
Øyvind er også flott. Han er morsom og han er rar. En fin blanding. Han tuller masse, og han er serriøs. Øyvind er et bra menneske som også betyr masse for meg.
Linda er forloveden til Øyvind, og hun er også et veldig fint menneske. Hun bryr seg om andre, og er veldig flott. Linda er super.
Kathrine er også herlig. Jeg får ikke møtt henne så ofte som jeg vil. Hun er pen. Også er hun veldig kilen. Hun er søt.
Mamma og pappa er også fine folk. De har snart vært gift i 20 år, og er fortsatt som et nyforelsket fjortispar. Jeg liker det. De er de beste i verden.
Tante Kirsten er også flott. Hun smiler og er glad, og hun er så god. Dessuten lager hun veldig gode kaker og brød. Tante er super.
Bente Marit og Tore er foreldrene til Roy, og de er to utrolig flotte mennesker. De er rett og slett fantastiske. Kunne ikke hatt bedre folk å kalle "svigers". De er alle tiders.
Jan Fredrik er også en flott person. Han er hyggelig, han har et fint smil, og han er koselig. Han ligner også ganske på Roy. Jan Fredrik er en man blir glad i.
Vera Elise, prinsessa mi. Hun er rett og slett fantastisk. Hun er herlig, gal, fantastisk, søt og alt fint i hele verden. Jeg er veldig glad i henne.   

Jeg vet også om mange andre fine personer. Men hadde jeg skullet skrive opp en liste med alle, så hadde det fylt ut hele forsiden her, pluss litt til. Er jeg ikke heldig som kjenner så mange fine mennesker?


- Silje

 

Her Nina!


Ja, rotete rom og tennis-sokker til kjolen. Very nice! (... og det er mitt annsikt, altså! Jeg lover!)

Mamma kjøpte en kjole av Nina for en stund siden, så hun lurte på hvordan den ble på meg. 
Jeg liker den veldig godt! Men vi har sett at jeg ser noe gravid ut med den på grunn av pyntegreiene under puppene.

Jeg skulle egentlig legge ut et bilde fra siden og, slik at dere skjønner hva jeg mener med gravid, men vil blogg.no samarbeide med meg? Neeeeeida!


- Silje

Hmm..

Det meste jeg har lyst til å blogge om for tiden, er bilder. Enkle bilder uten masse skriblerier over og under.. Og det har jeg en fotoblogg til. 
Jeg har veldig lyst til å blogge her og, men finner ingenting å skrive om. Jeg kan jo såklart skrive om dagene mine som består av skole, hjem, slaske på sofaen og sove, men det er ikke så veldig spennende. Jeg kan også skrive om hvor mye jeg elsker kjæresten min og hvor masse han betyr for meg, men det har jeg gjort mange ganger fra før, så det blir også litt kjedelig i lengden.

Jeg har tatt en del bilder av Vera Elise i helgen, (som har blitt hele 6 år nå!) så kanskje jeg legger ut noen her.

Foreslå noe å skrive om?

-Silje


Nytt design til Marita!


http://maritafossliii.blogg.no/

Jeg fikk spørsmål på facebook om jeg ville lage design for Marita. Jeg sa såklart ja, fordi bloggdesign er virkelig noe jeg elsker å holde med på! Jeg har desverre ikke noe bilde av bloggen tidligere. 

Marita ble fornøyd selv, så da er jeg fornøyd óg. 

Hva synes dere?

Også lurer jeg på om jeg skal lage noen headere som jeg legger ut under "Gratisheadere" som jeg kan legge til under headeren vår. Er dette noe jeg burde prøve meg på?`


- Silje

En liten bildeoppdatering + spørsmål..


Tok litt bilder ut av bussruta når jeg var ved Tinnsjøen. Ble masse fine bilder!

Og spørsmålet: Hvilken signatur liker dere best av de jeg har brukt? Jeg er veldig usikker, for er det ikke det ene, så er det det andre som er galt.. Jeg vet heller ikke hvem jeg liker best. Hvis dere blar litt nedover forsiden her, så kan dere jo se?

Og forresten, så er Roy på vei hit nå! Gleder meg masse!


- Silje

Jeg har laget design til Jonas og design til oss!

Du finner bloggen til super awesome Jonas her! Jeg ble dritfornøyd med designet til Jonas, så jeg måtte lage nytt til meg og Roy også. 

Hva synes dere?


- Silje

Jeg føler for å oppdatere, men jeg er uten inspirasjon.

Og nå er jeg uten godt humør i tillegg. Jeg går på den verste skolen som finnes, jeg savner alt for mange, har masse dumme lærere og en kjæreste som er alt for langt unna. I tillegg så er jeg velsignet med tidenes øresus som jeg fikk fra gymlæreren min som fant ut at hun ville kommunisere med mannen på månen, når hun stod 20 cm unna meg. Great!

Jeg føler for å skulke atm, men jeg er flink jente. Fliiiiiink jente.
Jeg trenger musikken min, men har glemt handsfree-en til mobilen, så godmusikken min får vente til fire.Men fortsetter jeg nå, blir dette et veldig whine innlegg, så slutter med dette NUH.


Istede går jeg over til dette: Hva synes dere at vi skal skrive om? Trenger inspirasjon, men vinteren er så mørk og dyster, og da blir hodet mitt det og. Bortsett fra de helgene jeg er med Roy. Da er jeg glad!
Gi meg temaer dere vil lese om! Alt mulig!

- Silje


Nyttårsaften - bedre sent enn aldri!

Legger ut fler på fotobloggen!


- Silje

Header til Anne Marte (kun for moroskyld)

Jeg hadde lite å gjøre, så jeg laget en header til Anne Marte, fordi hun nevnte tidligere at hun ikke var så fornøyd med den hun har nå. Så bare for moroskyld prøvde jeg å mekke en til henne. 
Si hva du synes?


Og Anne Marte, hvis du liker den, så kan jeg sende den til deg på msn eller noe, så du får rett størrelse. 


- Silje

Flink jente, Silje!

Jeg er oppe, og har vært det i tre timer alt! Litt deilig, egentlig.
Jeg ble med Roy på jobb i bakeriet i dag, for å se litt, og for å se på Bente Marit pynte kaker. Jeg endte opp med å jobbe litt, jeg! Hadde ikke trodd at det skulle være moro, men der tok jeg feil gitt! Haha.

Tommel opp for å stå tidlig opp i ferien for å jobbe! Og tommel opp for at det faktisk var moro!

Kakepyntingen ble det ikke så mye av, siden jeg er hjemme hos Roy nå. Jeg er kvalm og har vondt i korsryggen - moro å være jente, gitt! ... well, no. Jeg er for våken til å sove, i tillegg så ligger jeg ikke godt i noen stillinger med de smertene i korsryggen, og jeg er for trøtt til å gjøre noe som helst..

Tommel ned for å måtte dra hjem fra bakeriet uten å ha sett på kakepynting, og tommel ned for å være jente noen ganger...

Fine bilder, hæ? Sånn går det når man er... mellom-trøtt! (Jeg fant nettopp på ett nytt ord! Creds til meg!). Jeg er hyper, men for trøtt til å gjøre noe med det.


-Silje

Hadde alle en fin jul?


Jeg hadde en fantastisk går i allefall! Selv om julestemningen ikke var til stede, var alt helt toppers! Fikk masse flotte og fine gaver som jeg legger ut bilder av litt senere. Stress med det nå. 

I dag har jeg bare slasket på sofaen i pysjen og de fantastiske tøfflene jeg fikk av svigers, mens jeg og familien har sett på masse julefilmer på tv. Koselig! Straks er det restemiddag fra i går, og så går vel resten av dagen til å sitte i sofaen og gjøre absolut null, nada, niks, ingenting. Er ikke livet herlig, dere?

Og nå er det bare tre dager til Roy kommer til meg, for å feire nyttårsaften sammen med meg og familien min. Gleder meg masse! 

Hva fikk dere til jul? 
Hadde dere en fin dag? 


- Silje

Don't stand by. Stand up! Mobbing, homofili, følelser.

Jeg satt nettopp og så på Dr. Phil. Det handlet om mobbing som fører til selvmord.. Et veldig sterkt og viktig tema som virkelig burde opp i lyset mye mer.

Mobbing er et veldig viktig tema, og det er alt for mange som går igjennom dette..
Når jeg satt og så på dette på TV nå, så stakk det. Det var mange ungdommer som var med i dag, som var homofile, lesbiske og pansexuelle. De fortalte historier om det de hadde gått igjennom på skolen, på facebook, twitter og myspace. En av de som var der, hadde prøvd å ta selvmort tre ganger. Tre ganger, folkens! På grunn av mobbing! Det er sykt! 

Jeg kjenner meg igjen når folk snakker om mobbing, for jeg har blitt mobbet selv. Masse. Så derfor kjenner jeg meg mye igjen, og derfor stikker det så hardt når folk forteller om det..

På programmet var det også om fem ungdommer som har tatt selvmord i år. I 2010.. Det var folk fra 13 til 19 år. Det gjorde vondt å se på!  De ble alle mobbet på grunn av legningen sin. Han ene ble faktisk filmet med webcam når han hadde en annen på besøk. En annen gutt/mann. De klina og hadde det gøy. Senere ble denne videoen lagt ut på nettet, og dette var før han i det heletatt hadde kommet ut av skapet for noen! Og han var ikke klar over at de ble filmet. Hva faen er galt med folk?! Hva gjør at noen føler at de kan gjøre noe slikt? At de har rett til sånt? Skulle ønske jeg kunne få svar på det..


Og hvorfor er homofili et så stort problem for noen folk? Kjærlighet er vakkert uavhengi av kjønn. Det er vakkert hvis to gutter elsker hverandre. Det er vakkert hvis to jenter elsker hverandre. Det er vakkert hvis en gutt og en jente elsker hverandre. Kjærlighet er vakkert uansett! 

Hvis noen er homofile er det for faen ikke noen andres sak! Og man kan ikke velge legningen sin! Man blir født slik! Argh, jeg blir provosert.
Homo har blitt et helt vanlig skjelsord. Hvorfor? Hvorfor er homofili feil? Hvorfor er det galt at to av samme kjønn elsker hverandre? Og hvorfor i alle dager skal alle andre blande seg inn i det? 
Det er ingen andres sak! 

"Homofile er anderledes!" Feil! Jeg kjenner flere homofile og lesbiske. De er ikke noe anderledes enn hetrofile. De er helt vanlige mennesker. De har følelser, tanker og meninger - akkurat som alle andre. Kan noen fortelle meg hva som er så "anderledes" med homofile? 

Jeg kjenner jeg blir sint når jeg skriver dette. Jeg blir sint når folk bruker homo som noe negativt. Jeg blir sint når folk ikke kan godta andre for den de er. - Silje

Nå har jeg endelig laget en header!

Den ble ikke kjempebra, så nestegang skal jeg prøve å legge skriften vannrett. 
Hva synes dere?

Jeg får ikke bestemt meg for om jeg er søt, eller om jeg ser ut som en deformert hund.. Haha!


- Silje

Prøvemuntlig; Engelsk!

Idag var det uttrekk til prøvemuntlig på skolen, og jeg må si at jeg føler meg heldigere enn mange av de andre i klassen. Jeg kom opp i engelsk, og hadde det ikke vært for at jeg var en frossen isbit når jeg fant det ut, hadde jeg hoppet i taket og vært overlykkelig! 
Mange av de andre i klassen kom opp i for eksempel fransk og matte. Fransk hadde ikke vært et alternativ for meg siden jeg har tysk, men dere skjønner poenget. Right?

Temaet er hvordan medier påvirker globaliseringen i verden. Veldig enkelt tema, men samtidig veldig vanskelig. Det er utrolig omfattende!

Sååå.. Wish me luck!

Grrrr! Lekkert!


- Silje

6 måneder i dag.

I dag har vi vært sammen i ett halvt år ♥
Tiden flyr så fantastisk fort, og denne tiden har vært helt fantastisk!

The red jumpsuit apparatus - My guardian angel ♥ Vår sang!

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle finne en som er så perfekt som deg, Roy! Du er perfekt på alle måter - du kan ikke beskrives med ord! Du er rett og slett fantastisk!
Jeg håper det blir mange fler måneder og år sammen med deg, gutten min! Jeg elsker deg virkelig, og ville ikke byttet deg ut med noen andre i hele verden!

På dette bildet hadde vi vært sammen i nesten to måneder. 3. August. Den dagen var utrolig koselig!

Vi har gjort masse koselig, morsomt og rart sammen. Vi har ledd sammen, grått sammen og hatt det utrolig koselig sammen. Minnene med deg er uforglemmelige, kjæresten min! Håper det blir mange, mange, mange, mange fler!

Ett av de nyeste bildene av oss. Du er så vakker, gutten min! Du er virkelig den beste i hele verden!

Jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive og noen handling kan vise! Jeg får rett og slett ikke sagt det nok!


- Silje

Gratulerer med dagen, Roy!

Gratulerer kjempe masse med dagen, gutten min!
I dag var det din tur til å bli 17 år. Bare ett år igjen så kan du kruse rundt i Hondaen din!

Jeg håper du vet at jeg elsker deg kjempe masse, og at du er alt for meg ♥
Legger ved en tekst jeg har skrevet på bloggen tidligere.

Avstanden fra jordens overflate til enden av universet er ikke stor nok til å forklare hvor høyt jeg elsker deg.
Samme strekningen ganger en million er også for kort.
Men jeg håper du vet at jeg elsker deg ubeskrivelig masse, gutten min. Selv om jeg aldri får vist det nok!
Du er det mest fantastiske mennesket jeg noen gang har vært borti, gutten min! <33
Jeg elsker deg av hele mitt hjerte! <3Gratuler han med dagen da! =)


- Silje

Jeg tror jeg var litt for optimistisk i dag.

Når jeg stod opp i dag, var hodepinen helt borte. Det første jeg tenkte var "faen, den kommer tilbake når jeg hoster.." Men guess what! Jeg har hosta som en 80 år gammel mann med kols i dag, og det har ikke vært anntydning til skallebank!

Så med optimisten i baklomma reiste jeg på skolen. Jeg skulle jo ha tentamen i samfunnsøkonomi, så jeg måtte prøve. I'm one lucky bastard! Yes? .... No! 
Så jeg kastet meg på skolebussen og ante fred og ingen fare. Kjøpte meg litt frokost i kantina og løp skolen rundt for å finne en bok, siden min lå igjen på kjøkkenbordet. Etter å ha lånt en på biblioteket, var jeg klar! .... Så klar man overhodet kan bli for en samfunnsøkonomitentamen iallefall.. 

Prøva var i gang, folkens! Den var vanskelig! Nei, vent - nå underdriver jeg.. Den var sick vanskelig! Underdrivelse igjen, men dere skjønner poenget..  
Jeg gjorde den første oppgaven. Oppgave 1 av 11, så klarte jeg ikke mer. Siden jeg nesten ikke har spist på to dager, ble jeg kvalm av tebriksen fra kantina. I tillegg ble jeg svimmel, og klarte ikke å jobbe mer. Jeg leverte den ene oppgaven med en liten beskjed under om at jeg er syk, og at jeg vil prøve å ta den igjen når jeg har blitt frisk. Og så gikk jeg.. Halv ti, på en heldagsprøve, og jeg leverer! Jeg er flink! 

Jeg måtte reise til legen så jeg kunne få en legeerklæring på at jeg måtte reise pga. sykdom. Etter halvannen - to timer slap jeg inn.. Jeg kom inn til halve eldresenteret og noen andre i alle aldre, og endte opp med å sitte igjen alene.
Jeg tror det er første gangen jeg har smilt når legen har kommet for å rope meg inn.. O_o 

En legeerklæring rikere, og mamma noen penger fattigere, endte jeg opp her nå. Skal egentlig brette klær, men Kongen av Queens går jo på TV! Halloooo, jeg bretter ikke klær da! *fjortisfaktor ftw!*

Dette innlegget ble langt og kjedelig, så jeg skal gi meg her. Vi snakkaaaaas!


- Silje

 

Jul på månetoppen!


Det er ikke jul uten barnetv! ♥ Og Jul på månetoppen er herlig å se på! Elsker det! Tihi. 
Jeg husker før, når vi gikk på barne og ungdomsskolen. Hvis man fortalte andre at man så på barnetv i jula, ble man ledd av og hakka på i lang tid fremover. Nå på videregående er nesten alle helt "Yay! Månetoppeeeeeeeeeen! *hjertespam*. Det er litt artig å tenke på, egentlig. Hehe.

Men nå skal jeg sitte å hoste ferdig, og se på barnetv.

Fler enn meg som elsker barnetv i jula?


- Silje

Sick.

ADVARSEL - Meningsløst innlegg!

Jeg er syk, og siden jeg er alene hjemme, går det ut over bloggen. Husk at det ikke er for sent å trykke seg vekk fra dette innlegget. 

Atm har jeg på meg min lilla kosedress. Den er praktisk til to ting - sove i, og slenge på seg på dager som dette. Ellers, så er den ikke noe man viser seg ute i. 

Jeg har vondt i hodet, og kan nesten ikke prate. Når jeg hoster, eksploderer det i hodet mitt, når jeg svelger så rives halsen min i stykker. Når jeg går presser det i ørene mine, og når jeg sitter så verker hele kroppen. Det gjør den forsåvidt hele tiden.
Når jeg er syk, så prater jeg med meg selv. Masse! Jeg kranglet med meg selv i stad.. Jeg hater å være syk!

Jeg vil ha kjæresten min her nå. Jeg vil at han skal holde rundt meg, stryke meg på armen og si at alt går bra. Jeg vil at han skal prate med meg om alt og ingenting, og jeg vil høre han si at han elsker meg. Jeg vil holde rundt han, jeg vil stryke han over håret, jeg vil fortelle han hvor høyt jeg elsker han, og jeg vil kysse han på kinnet, og så på munnen. (Klissklass, ftw!)

Kan ikke noen av dere (hvis det er noen som har lest helt hit), gi meg noen råd om hva jeg kan finne på? Hvis ikke så tror jeg at jeg kommer til å spamme denne bloggen og fotobloggen min med masse bullshit.. 


- Silje

Jeg har laget fotoblogg!

Så hvis dere er interesserte i å se bildene mine og sånt, så er dere veldig velkommen til å legge meg til som venn! 
Dere finner bloggen min her!Da sees vi der? Hehe. 


- Silje

Jeg vil vinne rosa hårfarge!

Jeg har hatt rosa hår før, og jeg savner det veldig! Jeg kom nettopp over en konkurranse hvor man kan vinne nettopp rosa hårfarge fra Manic Panic serien! Digg!
Kan jo legge ved bilder hvor jeg har rosa hår, så skjønner dere kanskje hvorfor jeg har så lyst!

Jeg savner håret mitt *snufs*


Trykk på bildet for å komme til konkurransen!

Krysser dere fingrene for meg, eller?
Og kledde jeg rosa hår?

 - Silje


Mitt dags og ukeshoroskop!

Jeg tror på horoskop, og synes det er veldig spennende. Så klart kommer det ann på hvor jeg leser det da.
Jeg er skorpion.

Her er dags og ukeshoroskopet mitt.

Dagen i dag:
Forholdet til barn eller kreative oppgaver får deg i godt humør. Tingene lykkes for deg i dag uten altfor stort besvær.

Denne uken:
Greie dager:
30. 2. 4.
Utfordrende dager: 29. 6.

Ikke gjør noe dumdristig. Dette kan gå på mange områder av livet ditt. Fra penger, til hell og lykke. Vær realistisk. Se ting an før du gjøre noe. Spesielt om du skal gjøre noe som er utfordrende. I helga får du mange fantastiske ideer. Diskusjonene går livlig med både familie og naboer.

Dagen i dag stemmer veldig bra! Kan ikke si noe sikkert på månedshoroskopet enda, men det finner vi fort nok ut.

Tror du på horoskop?

- Silje


Jeg ønsker meg virkelig en ny lærer!

Når lærere på skolen ikke har lunte eller tolmodighet what so fuckings ever, så mener jeg at vedkommende ikke har noe innenfor læreryrket å gjøre.
Når personen i tillegg går ut av klasserommet og er borte i 5 - 30 minutter hver gang, så er det også helt på trynet..
Nesten ingen av elevene i klassen liker denne læreren.. Da er det kanskje på tide at denne læreren endrer litt holdning snart

Jeg kan ikke si for mye mer, for da blir det veldig tydelig hvem denne personen er.. Men det frustrerer meg virkelig at en lærer kan være slik!!


- Silje

Jeg elsker deg


Du er fantastisk ♥


- Silje

Bilder fra helgen del 3 : Pynt og pene ting.

Her kommer (foreløpig) den siste delen av bilder fra helgen. Jeg vet at bloggen har blitt spammet ned med bilder, og dere er sikkert lei av det, men hey, jeg liker det! Hehe.

Hva synes dere om bildene?


- Silje

Bilder fra helgen del 2 : Familie idyll (5)

Siste delen med familie idyll.Moro med druer! Haha!


- Silje

Bilder fra helgen del 2 : Familie idyll (4)


- Silje 

Bilder fra helgen del 2 : Familie idyll (3)

Og vi fortsetter! Er ikke mange bilder igjen fra familie idyll! Mangler bare 4 og 5!


Bilder fra helgen del 2 : Familie idyll (2)

Del 2 av familie idyll!
Jeg må bare si at denne familien er noe av det beste som har hendt meg! Virkelig!
Vera Elise er bare litt glad i å tulle forran kameraet! Hahaha!

Og du synes?


- Silje

Bilder fra helgen - del 2 : Familie idyll (1)

Familie idyll kommer til å komme ut i forskjellige innlegg. Ble tatt veldig mange bilder, og av de jeg har valgt ut, så ble det 5 mapper med 6 bilder i hver. Med andre ord - spam fra denne bloggen i kveld!

Deres meninger?


- Silje

Bilder fra helgen - del 1 : Natur og diverse.

Har tatt masse bilder allerede, tenkte jeg skulle dele det opp litt, så det ikke blir hundre bilder i ett innlegg.

Alle bildene er tatt ut av bilvinduet i fart, så det er ikke de beste bildene, akkuratt.. Men jeg ble fornøyd!

Hva synes dere?

- Silje


Blue eyes.

Tante Kirsten, eller Tante Grusom, som hun er kjent som i kommentarfeltet mitt, ville at jeg skulle prøve å redigere det ene bildet jeg la ut her om dagen. Resultatet ble slik:

Bildet ble slurvete redigert, men jeg brukte bare photoscape, og da er det ikke bare bare med sånn redigering. Hehe.

Hva synes du?


- Silje

Da reiser jeg!


Sminket meg fort for fem minutter siden, stress sminke blir aldri så bra som jeg håper på! Hehe. 

Jeg reiser til Rødberg nå. Øyvind og Linda er så koselige at de kjører hit for å hente meg, så jeg kan være med Roy i helgen! YAY!

Hadetbraaaa!


- Silje

If slaughterhouses had glass walls, everyone would bee vegetarian.

Vel, jeg er glad det ikke er glassvegger der, for jeg er så alt for glad i kjøtt. Men denne videoen her, fikk meg til å tenke litt..Filmen er helt forjævlig, og det er sykt at det er slik det foregår. Jeg så hele (faktisk første gang jeg ser ferdig en sånn video), og jeg kjente at jeg ble kvalm.. Det er jo helt sykt! Usj..

Hva synes du?
Spiser du kjøtt, eller er du vegetarianer?


- Silje

Alle er litt selvdigger en gang i blandt..

Iallefall om man har et kamera for hånden. Da er det veldig lett å ta bilde av det som er i nærheten, og det er jo som oftest.... en selv. Sant?
Jeg vet iallefall at så fort jeg får et kamera i hånden, så er jeg over gjennomsnittet rask til å ha en liten wannabe photoshoot med meg selv. Det resulterer i at jeg spammer ned faacebook og bloggen med nye bilder av meg. Sånn som jeg skal gjøre her nå!


"Lengsel"


"Daydream believer"


"Can you see me now?"

Har egentlig mange fler bilder, men det får være grenser for hvor mye jeg skal spamme dere med me, my self and I..

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?- Silje

God natt!

Først vil jeg bare si at jeg er så forelsket at det er helt villt! Gosh, jeg trodde ikke det var mulig å sveve så høyt oppe på en rosa sky som jeg gjør om dagene, men det går visst.. Sånn går det når man har verdens beste kjæreste! ♥ 

Og nå vil jeg egentlig bare si natta! + At i løpet av uken vil det komme noe nytt på bloggen! Forklarer mer i morgen, men håper det blir noe interesse for det!Og så klart ville den funke nå, og ikke i stad.. Hurra for bildeopplasteren til blogg.no! .. eller no.
Tok bildet ute istad, btw!


- Silje

Jeg elsker...

Jeg elsker måten du prater på.
Jeg elsker måten du går på.
Jeg elsker måten du smiler og ler på.
Og jeg elsker at du alltid skriver for fort på tastaturet og skriver "jent ami" og ikke "jenta mi".
Jeg elsker at du ringer meg hver eneste dag.
Jeg elsker at du elsker meg.
Og jeg elsker at jeg elsker deg.
Jeg elsker at du er deg.
... og at jeg er meg.
Jeg elsker at vi passer så jævla bra sammen,
og jeg elsker at alle andre ser det.
I bunn og grunn, gutten min, så elsker jeg deg! 

Og igjen - bildeopplasteren vil ikke funke. Ikke noen andre bildeopplastningssider heller.. Jeg har prøvd ALT!


- Silje

 

Dagens bilder - The snow has arrived.

Har ikke signatur på bildene enda, for jeg har ikke min pc. Det kommer senere, siden jeg vet at det er mange som stjeler bilder her på blogg.no og lagrer dem som sine egne.

Skulle vært iallefall ett til, men det vil ikke vises.. Wtf?

Hva synes du?


- Silje

Litt oppdateringer på bloggen!

Som dere kanskje ser, så har det kommet opp en søkeboks her på bloggen - jeg tror den skal fungere ordentlig, men si i fra om det er noe feil med den!
I tillegg så har jeg informasjon i kommentarfeltet. Husk å fjerne den før dere kommenterer!
Grunnen til teksten i kommentarfeltet, er at vi er drit lei av folk som kommenterer med egenreklame.
Virkelig - vi bryr oss ikke om "Dagens outfit" eller om du ikke vet hva du skal ha til middag. Og folk som slenger kommentarer om sin blogg uten å i det hele tatt kommentere noe til temaet som er skrivet om, er bare patetiske.
Get it? Ok, takk!


Hva synes dere?


- Silje

Kan vel ikke kalle det en photoshoot akkurat, men. (Masse bilder)

Jeg og lillesøss fikk lyst til å ut å ta bilder i stad. Blei egentlig en del kule, og vi hadde det moro. Så her kommer en del bilder av oss! Liker'e!

Skulle vært fem bilder til, men de får komme seinere.. Blogg.no er klikk, som vanlig! 

Hva synes du?


- Silje

Jeg fikk speilrefleks til bursdagen min!

Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte! Herregud, jeg ble så glad! 
Jeg fikk også noen nydelige gaver av svigers! Hjerteformet lysestake og samme som jeg kan henge i vinduet. Nydelig!
Nå kan jeg trygt si at det kommer bilder etterhvert! FOR NÅ HAR JEG KAMERAAAAAAA!

Jeg fikk Canon EOS 1000D - kameraet jeg har ønsket meg lenge! Tahaaaaaaaaa! *Overlykkelig* ♥

Gratulerer med dagen til meg! *glise*


- Silje

5 måneder i dag!

I dag har vi vært sammen i 5 måneder. Hvor har tiden blitt av?
For hver dag som går, blir jeg mer og mer forelsket, og jeg elsker Roy mer og mer. Det er så fantastisk. Alt sammen!
Forholdet kunne ikke gått bedre, og vi kunne ikke vært bedre for hverandre. Jeg føler meg så heldig!
Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ende opp med en så fantastisk og perfekt person som Roy. Aldri! Jeg skjønner fortsatt ikke at jeg klarte det, men jeg klager virkelig ikke på det heller!

Jeg elsker deg, Roy! Mer enn du aner! ♥ Takk for at du holder ut med meg!


- Silje

Snart sove, så fredagen kommer fortere!

I morgen er det fredag, og da kommer gutten min hit! ♥ Gleder meg villt masse, akkurat nå! Denne uken har gått vanvittig fort, men samtidig så føles det som at jeg ikke har sett Roy på evigheter!
Det hjelper ikke akkurat at jeg hører på "Roy Joachim" spillelisten jeg har på spotify heller. Der har jeg bare sanger som minner meg om han, eller får meg til å tenke på han!
Gosh, jeg gleder meg til i morgen!
I morgen har vi også vært sammen i 5 måneder! Hvor i alle dager har tiden blitt av? Tiden flyr i godt lag! ♥

Også gleder jeg meg veldig til bursdagen hans, for jeg har funnet en kjempe kul gave! Det blir så braaaaa! Bare synd at jeg må vente helt til 10. Desember med å gi den til han.. Hehe.


Også må jeg bare dele vanvittig unyttig og random info med dere!
Tidligere så spilte jeg INGEN facebook spill, fordi jeg synes de så så hjernedøde ut. Gjett hvem som har blitt hekta på CarTown nå?! Silje. Ja, du gjetta riktig. Jeg sitter her som en hjernedød tomat og spiller. Jeg må omtrent legge livet mitt opp etter spillet, siden man tjener penger på bilreprasjoner, og det tar så og så lang tid.
Somebody help me!

Ellers så trur jeg ikke at jeg har noe annet nytt å dele med dere.

- Spiller du CarTown?
- ... eller andre Facebook spill?

 


- Silje

 

Noen ganger må man gi litt etter.

I dag har vi hatt møte med AUF. Selv om oppmøtet ikke var det beste, så var møtet veldig lærerikt.
Hovedtemaet for møtet var solspeilet på Rjukan. Jeg lærte veldig mye nytt. Jeg ble også litt mer optimistisk til idéen i helheten, selv om jeg fortsatt er i mot selve solspeilet, med tanke på videre utgifter osv.
Men alle dominobrikkene som faller på plass (som Jenny så flott kalte det), etter at solspeilet er i boks er egentlig ganske fantastisk.
For solspeilet gjør at torget oppgraderes til det bedre (noe som virkelig trengs her i dalen), og når torget blir nytt og flott, vil Rjukan litt etter litt også følge etter og bli bedre. Jeg blir mer og mer sikker på at dette vil bli kjempe bra! Det går en del penger på dette, men tro meg; denne spøkelsesbyen trenger det. Det ser dødt og trist ut her nå.

Vi snakket også litt mer om hva vi i AUF vil gjøre for at Rjukan skal bli mer attraktivt for ungdommen. Klubben var et av hovedtemaene, og jeg har stor tro på dette! Jeg må innrømme at det er veldig digg å kunne være med på å avgjøre hva 618 000 000,- skal gå til!


Møtet varte fra 1500 - 1800, så det ble veldig langt. Men jeg tror vi trengte det. Vi har lært masse nytt, og hatt noen flotte diskusjoner med partiet! Jeg er i bunn og grunn veldig, veldig fornøyd! Selv om jeg håper på litt bedre oppmøte neste gang.

Også må jeg bare si at jeg er veldig stolt over at Tinn AUF endelig har blitt et ordentlig lokal-lag! Etter lang tid, så fikk vi det endelig til! Neste punkt på lista nå, er å få litt mer kontroll over Aust-Telemark AUF, som jeg også er leder for. Da blir dette toppers! Ser virkelig frem til det!

- Er du med i et politisk ungdomsparti?
- Isåfall - hvilket?
- Har du hørt om solspeilet? Hva mener du om det?


- Silje

Min ønskeliste til bursdag og jul.

Tenkte jeg skulle sette opp ønskeliste med det jeg ønsker meg til bursdag og jul. I år ønsker jeg meg ikke så mye, men det er dyrt.


Canon EOS 1000D. Jeg elsker å ta bilder, men det er begrenset hvor bra kvaliteten blir, når man låner mammas digitalkamera som lever sitt eget liv..Ny laptop. Siden min ikke vil funke lenger (Hvil i fred, Acer!), så trenger jeg ny. Jeg vil ha en med innebygd webcam og bra skjerm. I want, I want, I want!iPhone 4. Jeg trenger ny mobil, siden min lever sitt eget liv. Og jeg har veldig lyst på iPhone, siden jeg liker iPhone veldig godt. (Har stjålet Roy sin vanlige iPhone et par ganger, hehe.) Jeg kan såklart nøye meg med vanlig iPhone også, da!


Og såklart; penger. Jeg regner med at jeg ikke kommer til å få noen av delene over, så da er det veldig praktisk hvis jeg får penger, så jeg heller kan kjøpe iallefall én av tingene jeg ønsker meg.

Så, folkens; (Hei, mamma!) Her har dere min ønskeliste, begynn å spar! Hehe.

Hva ønsker du deg til jul?


- Silje

Ingenting er lett når man ikke har motivasjon.

Jeg kjenner at det tærer på. Jeg vil vekk fra skolen. Jeg har hatt null motivasjon siden begynnelsen av året, og det merkes på oppgavene jeg leverer (eller ikke leverer..), holdningen min i timene, og lekselesingen. Det er frustrerende.
For meg så har det ingen hensikt å være på skolen. Jeg vil komme meg litt vekk, jobbe, og rydde litt opp i hodet mitt. Jeg trenger det.
Alle lærerne tror at jeg ikke skal slutte, siden jeg ikke ha sluttet enda. Men hallo - hvor lett er det for en 17 åring å få jobb? Iallefall på dette lille stedet jeg bor på. Leter litt rundt på Rødberg også, men det er enda mindre.
Men jeg gir ikke opp. Jeg orker ikke et helt skoleår. Ikke enda.
Jeg har veldig lyst til å jobbe i barnehage, men foreløpig så ser det mørkt ut. Skal høre i en til i Nore og Uvdal, men kan ikke regne med det heller.

Det er ikke lett å være 17 år og skolelei. Jobbmarkedet er ikke enkelt for oss.- Silje

Snart helg!

Jeg gleder meg masse! Jeg har bursdag på Lørdagen, og Roy kommer på Fredagen! Dette blir toppers! 
Denne uken har gått behagelig fort, men samtidig evig sakte. Føles som at det er evigheter siden jeg var hos Roy, selv om jeg reiste fra han på Søndagen. Å savne en person så mye som jeg savner Roy når vi ikke er med hverandre, er grusomt. Jeg vil være med han hele tiden. Hver eneste dag, hver eneste time, hele året.
Hadde bare det gått..

Gleder meg sick masse til å se han igjen! Gleder meg mer til det enn bursdagen min, faktisk.Jeg elsker deg, kjæresten min ♥


- Silje

Kjære gutten min!

Jeg er veldig glad i å sende god morgen meldinger til Roy når jeg står opp. I dag skrev jeg en jeg egentlig ble veldig fornøyd med, og vil vise det til alle andre også, for å fortelle resten av bloggnorge (eller iallefall de som bruker tid på å lese den crappen jeg skriver) hvor mye han betyr for meg. Selv om jeg forteller det over hele nettet tusen ganger hele tiden.

Avstanden fra jordens overflate til enden av universet er ikke stor nok til å forklare hvor høyt jeg elsker deg.
Samme strekningen ganger en million er også for kort.
Men jeg håper du vet at jeg elsker deg ubeskrivelig masse, gutten min. Selv om jeg aldri får vist det nok!
Du er det mest fantastiske mennesket jeg noen gang har vært borti, gutten min! <33
Jeg elsker deg av hele mitt hjerte! <3

Jeg vet at det er litt fjortis å dele slikt med hele verden, men jeg vil. Jeg vil fortelle hele verden, og ikke minst Roy, hvor masse han betyr for meg. Jeg får aldri sagt eller vist det nok, selv om jeg prøver. 

Herregud, jeg er så jævla forelska! ♥

Synes du at slike innlegg er fjortis?- Silje

 

Tips til hvordan du kan få et avstandsforhold til å funke.

Tenkte jeg kunne skrive litt om dette, for jeg har vel strengt talt masse erfaringer med avstandsforhold. Jeg ble inspirert til dette, fordi jeg har lest en del blogger med folk som har gjort det slutt fordi avstanden ikke funket.

1. Kommunikasjon
I et avstandsforhold så er kommunikasjon veldig viktig. Bruk mobilen / hustelefonen flittig, snakk på facebook, msn og meldinger så ofte dere kan. Prat om enkle småting som hva som har skjedd i løpet av dagen, fortell hverandre hvor mye dere betyr for hverandre, og le sammen. Gråt om det trengs.
Send også koselige natta og god morgen meldinger. Det er alltid kjempe koselig å få!
Uten kommunikasjon vil ikke forholdet funke i lengden.

2. Besøk hverandre
Ikke utsett besøk til hverandre hvis avstanden er stor. Ta buss, bli kjørt, bli hentet. Utnytt helger og ferier godt. Hvis dere besøker hverandre ofte, vil ikke avstanden virke så stor, og ukene går fortere hvis dere besøker hverandre jevnlig i helgene.
Finn på noe morsomt når dere er hos hverandre. Vær gjerne med andre venner samtidig, så folk blir kjent med hverandre.

3. Fysisk kontakt
Når dere er sammen med hverandre er fysisk kontakt viktig. Ikke nødvendigvis i form av sex, men klemmer, kosing, kyssing og holde hverandre i hendene vil gjøre at dere føler dere nærmere hverandre. Så klart er ikke kyssing og klemming og alt det der superviktig, men det spiller en stor rolle i forholdet deres. La kjæresten din vite hvor mye han/hun betyr for deg.

4. Vær ærlige og trofaste.
Hvis dere ikke er ærlige med hverandre, er ikke forholdet noe å satse på. Ærlighet og trofasthet er utrolig viktig. Snakk sammen om det er noe som plager en av dere. Si i fra til kjæresten din hvis han / hun gjør noe som plager deg. Hvis vedkommende virkelig bryr seg om deg, så vil ikke dette ha noen stor betydning for forholdet, og personen kan prøve å endre på det.
Trofasthet burde jeg ikke trenge å understreke viktigheten av. Ikke gå bak ryggen på kjæresten din, ikke hold på med andre, og ikke gjør noe du vet at kjæresten din missliker. Er du ikke trofast mot kjæresten din, er ikke forholdet verdt å holde fast ved.

Ellers så har jeg ikke flere tips i ermet. Har dere ?

- Silje

 


Du vet den følelsen du får når alt bare stemmer?

Som for eksempel når du er i et forhold? Vel.. Jeg fikk den følelsen veldig, veldig tidlig i forholdet til meg og Roy. Men sånn er det jo alltid når du er i et nytt forhold! Tenkte du sikkert nå. Ja, selvsagt føler alle det sånn da. Men når du har vært i et forhold i en god stund (nesten 5 måneder for vår del), og den følelsen bare blir bedre og bedre, sterkere og sterkere - tror du ikke at den følelsen er veldig riktig da? 

Hver gang jeg er med Roy, blir jeg mer og mer forelsket. Jeg føler at vi er mer og mer riktige for hverandre. Jeg merker at Roy er mer og mer perfekt, og at vi er et fantastisk par. Klisjé, jeg vet. Men det er nå slik jeg føler det. 
I tillegg til at forholdet vårt er fantastisk, så er svigers (haha, litt artig å kalle dem det!) også virkelig de beste. Jeg har blitt tatt i mot med åpne armer, og jeg føler meg virkelig som hjemme der. De er litt smågale alle sammen, men det er sånn jeg liker det! De er perfekte! Alle sammen!
Og det er ikke bare foreldrene og søsknene til Roy som har tatt meg i mot med åpne armer, men besteforeldrene hans også - herlighet så koselige! De hilser, prater med meg, smiler og ler. Idag fikk jeg til og med bursdagsgave av dem! Ikke helt forventet, kan du si. Men så utrolig koselig det var! Og gaven var nydelig! Skal prøve å få lagt ut bilde etterhvert!

Familien min har også tatt i mot Roy med åpne armer. Han liker dem (iallefall det jeg vet) og de liker han. Kunne ikke hatt det bedre enn slik det er nå! Han er velkommen hit så ofte vi ønsker, og jeg er det samme hos han.

Jeg og Roy kan sitte i timesvis og bare prate. Vi snakker om alt fra fortid til fremtid, småsnakk til viktigere temaer. Vi tuller og ler, er glade og triste. Vi snakker om alt mulig, og skjuler ikke noe for hverandre. Vi er åpne om alt. Vi har mange planer for fremtiden, som vi håper at vi får til. Vi har det rett og slett fantastisk sammen! Perfect!

Du leser sikkert dette innlegget og tenker "nyt det så lenge det varer, det kommer ikke til å være dere for alltid". Vel, jeg tror heller ikke at det varer for alltid, men jeg håper. Og jeg vet at det kommer til å vare lenge. Alt lyser fremover, og viser vei. Det er ingenting som tyder på at forholdet vårt går til helvette enda. Ikke i nærmeste fremtid heller. 
Jeg vil våge å tro at så lenge familien min har tro på forholdet, så kommer dette til å gå bra. For de fleste var vel egentlig ganske skeptiske til dette i begynnelsen. "Statistikken viser...." Blabla, fuck statistikken! Glem tidligere forhold, og glem dritten som har skjedd tidligere. Dette er nåtid og forhåpentligvis fremtid.


Jeg vet at dette bildet har blitt brukt mange ganger, men jeg liker det veldig godt, og siden jeg ikke har egen pc lenger, så må jeg bruke det jeg har.

Til slutt så vil jeg bare si dette: Hvis du er i et forhold der du og partneren din trives, så sats på det. Gi faen i hva alle andre mener (til en viss grad, såklart. Ikke ditch alle som er uenige). Snakk masse sammen om løst og fast, lær hverandre å kjenne, og vær ærlige med hverandre.
Ikke gi opp etter en liten diskusjon eller krangel, men vis at dere takler det. Dere må ikke være enige hele tiden.

Roy Joachim Svensson; Jeg elsker deg ubeskrivelig høyt. Du er lyspunktet i livet mitt, og du er virkelig verdens beste.

♥ Har du kjæreste?
Hvordan går dere overens med familiene til hverandre? 
Er dere 110% ærlige med hverandre?
Stoler du helt på partneren din?


- Silje

Jeg missliker buss-sjåfører sterkt!

Nå sitter jeg hos Roy. Endelig!
Tok bussen rett etter skolen i dag, så jeg kom frem så tidlig som mulig. Skulle egentlig være hos Roy ca. 16:05, men det ble visst til at jeg ankom rødberg rundt 16:50.. Med andre ord, nesten en time forsinket.. Eneste jeg kan trøste meg med, er at det ikke var min feil.
Jeg legger all skylda på den idiotiske buss-sjåføren!
Jeg hadde kommet meg til skolen Roy går på, og der skulle vi visstnok bytte buss. Ga han beskjed om det? Nei, selvfølgelig ikke. Så jeg og to andre gutter ble kjørt til City of no-where. Jeg havnet ute i skogen en plass, fordi han ikke stoppet når jeg sa at jeg burde gå av siden vi var på vei i motsatt rettning. Han fant ut at han bare kunne kjøre videre når Roy ringte for å høre om hvor jeg blei av, siden jeg ikke kom på den rette bussen. Så da ble jeg satt av en eller to kilometer lengre vekk, så Bente Marit, Roy og Vera Elise måtte komme å hente meg.
Er det da jeg også skal nevne at jeg hadde på meg tynne tights, skjørt, t-skjorte og tynn skinnjakke? Ikke? Vel, jeg hadde ikke mer på meg gitt. Det var kaldt!

Men jeg kom meg nå iallefall frem, så nå sitter jeg her godt dopet på smertestillende med Roy på min venstre side. Digg! Er så deilig å være her igjen!

Har du hatt negative opplevelser med buss-sjåfører?


- Silje

Vi tok klassebilder i går, og vi fikk bildene med en gang!

Jeg ble egentlig veldig førnøyd med bildet mitt for en gangs skyld. Likte det ikke i begynnelsen, men etterhvert som jeg så på det, ble det bedre og bedre. Liker det ikke sånn kjempe godt enda, fordi jeg føler at jeg ser vanvittig skremt ut eller noe sånt, men care.

Satt i en vanvittig ubehagelig stilling, egentlig.. "Haka opp, Silje Merete. Rett opp ryggen, Silje Merete. Se på meg Silje Merete. Haka mer opp, Silje Merete." 

Tok vennebilde også. Veldig fornøyd med det, egentlig. Men jeg synes det kunne vært litt mer "venne-aktig". Det ser egentlig ut som et klassebilde for en veldig liten klasse.. Men pene jenter ♥ (as always)

Verdens beste klasse! Jeg synes bildet ble litt rotete siden vi skulle ha med noe som viser en del av oss, eller noe sånt noe. Hobbygreier, eller noe. 
Men jeg forsvant veldig inn i alt det svarte.. Finner du meg?


- SiljeIkke helt min dag i dag..

Mildt sagt.. Dagen har stort sett blitt brukt på sykehuset..
Hadde gym i dag, og skulle spille fotball. Det gikk ganske åpenbart ikke så bra. På banen er "tribunen" ganske nærme, og der er det et metallskap som ble brukt til ballska tidligere. Der klarte jeg å smelle hånda mi, så hardt at jeg ikke kunne bevege noen av fingrene mine. Lillefingeren og ringefingeren hadde og har jeg enorme smerter i. Var heller ikke snakk om å kunne bevege å håndleddet eller underarmen. Hadde pent sagt jævlig vondt. Så jeg ble sendt på legevakta for å sjekke om det eventuelt var noen brudd-skader. 
Alle legene som så hånda mi trodde noe var brukket. Mye pga de enorme smertene jeg hadde. Og siden de trodde det var brudd, fikk jeg smertestillende sprøyte. Jeg hater sprøyter. Først da begynte jeg å gråte. 
Etter at den begynte å virke bittelitt, ble såret på hånda renset - AU! Det var også veldig lite digg..

Etterhvert var det tid for røntgen. Det var vel egentlig det værste av alt. Siden hele armen fra albuen og ned var umulig å bevege på fra min side måtte legen gjøre det for meg. Fy faen så vondt det gjorde! Jeg gråt og gråt.
Etter 100 år med tortur (les: 15 minutter) skulle en annan lege se på bildene. Hun kom ut til meg i gangen og så nesten sjokkert og overrasket ut. "Det er faktisk ingen brudd eller noen skader å se..!" Hånda var heldigvis bare veldig forslått. 
Jeg ble veldig overrasket og vanvittig lettet på samme tid. Alle trodde jo at det var brudd.. 
Så etter tre-fire timer på sykehuset kunne jeg dra hjem. Fikk med en resept på noen tabletter  jeg ikke husker navnet på nå, som skal deme smertene.. Foreløpig har ikke den ene jeg fikk med fra sykehuset hatt noen effekt, og det er en stund siden jeg tok den..

Men siden jeg må skrive med én hånd, runder jeg av nuh. Tenkte jeg bare skulle oppdatere litt om hva som skjedde i dag - er en del som har spurt meg.


- Silje

Halloween.


Temaet på 3/4 av alle blogger i dag er sikkert halloween. Denne bloggen blir visst intet unntak. Det blir vel ikke noen særlig halloween feiring fra vår side. Nærmeste halloween vi har kommet i dag, er vel at jeg har sminket Vera Elise. Hun er en heks! Veldig skummel.
Greit, sminka mi er vel litt inspirert av annledningen, så da var det plutselig litt mer. Dere skal få se bilde, hvis pcen vil jobbe litt fortere.

LOADING . . . . .

Ehe, nei. Jeg så ikke bra ut på cam i dag..

Ellers så har vi bare hatt en kosedag her igjen. Akkurat nå, spiller Roy, og jeg skriver dette. Vi spiser forresten popcorn også.
Når jeg tenker litt etter, så er det litt kjipt å ikke gå knask eller knep. Jeg kan med hånden på hjertet si at i alle år (siden skolealder) har jeg gått knask eller knep. Det er moro, og på det lille stedet jeg bor på, så får man godteri (eller penger faktisk) uansett alder.
Å gå knask eller knep med venner, er fantastisk moro. Kan ikke nekte for det, gitt..

Liker du å gå knask eller knep?
Hva skal du i dag?


- Silje

Skikkelig kosedag!

Dagen i dag har vært max chill! Vi har for det meste bare ligget i sofaen og kost. Roy har liggi på fanget mitt mens jeg har strøket han over håret lenge, han har fått masasje og masse sånt. Ellers har vi nesten bare ligget og snakket sammen. Det er så deilig!

Senere i dag, skal vi en tur i butikken for å kjøpe godteri for å ha en skikkelig kjærestekveld med film og snop. Gleder meg!

Ellers så vil jeg bare si at livet mitt er tipp topp for tiden! Hvis man ser bort i fra at jeg ikke har slutta på skolen enda. Verdens beste familie, verdens beste kjæreste, verdens beste venner og verdens beste alt mulig! Gosh.

Hvordan har DU det i dag?


- Silje

Jeg reiser til Rødberg i dag!

Jeg gleder meg masse! 
Eneste fordelen med avstandsforhold, er gleden ved å se hverandre igjen. Greit, fem dager er ikke så alt for lenge, men det er lenge nok..
Jeg ser virkelig frem til å møte Roy igjen. Møte familien hans, vennene hans og mine nå, forsåvidt, og se stedet igjen. Jeg trives så godt der! 
Rødberg har blitt som et fristed for meg. Jeg kommer vekk fra Rjukan, og enkelte mennesker her oppe. Jeg pakker tingene mine, og legger igjen dumme tanker. Jeg tar med meg klær, sminke, tannbørste, smilet og glade tanker. Jeg skal jo se Roy igjen! Da har jeg ingen grunn til å ikke være glad.

Nå sitter jeg her og venter på pappa, fordi han skal kjøre meg. Han kommer snart, så jeg må egentlig gå igjennom en sekk med tingene til meg og Roy.

Men da må jeg pakke, og kommandere Roy til å gi dere et lite livstegn her på bloggen! Haha.

Hva skal du i helgen?


- Silje

Her er grunnen til dårlig blogging.

Null internett. Pga. tull med Telenor (som vanlig....) så har ikke jeg hatt muligheten til å blogge. Roy blogger nesten ikke fra før av, fordi han ikke har noe å skrive om, eller noe.. Hehe.
Men nettet er tilbake i dag en gang, så da blir det sikkert bedre. Så sant pcen min slutter å få fjortissanfall....


- Silje

Jeg endrer designet!

Så det vil se litt rotete ut frem til jeg er ferdig. Tenkte jeg skulle informere, i tillefelle det faktisk er noen som leser bloggen.. Hehe.


- Silje

JEG HAR KLIPT MEG!

Dere får bilde når jeg kommer hjem! Jeg er tilbake til den gamle meg, og jeg liker det veldig godt. Bare litt uvant enda.
Paulyn har klipt meg, siden hun trengte noen å øve på. Det var litt skummelt siden hun aldri har klipt noen andre enn seg selv tidligere.
Men nå kom Torsten, så jeg må stikke.


-Silje


 

Gratulerer med dagen, Janita!

Du er ei vanvittig god venninne, og jeg er utrolig glad i deg! Jeg har masse jeg kunne ha skrevet om deg, og om oss gjennom tidene, men jeg tror jeg bare tar et utdrag av det jeg skrev på bloggen din!

"Janita og jeg har vært bestevenner så lenge jeg kan huske. Jeg gikk ikke i barnehage, men jeg bodde i huset rett ved siden av barnehagen hun gikk i. Vi ble som Knoll og Tott med en gang.
Selv om vi var bestevenner, så kranglet vi. Vi kranglet mye, og ofte. Jeg mistet tellingen når det passerte krangel nummer tjue millioner. Hehe.
Etterhvert så skulle vi begynne på skolen. Vi var 5 år begge to, og vi gledet oss. Til vår lykke, så havnet vi i samme klasse! 1A.
Vi var sammen hele tiden. Vi lekte alt mulig rart sammen, prøvde ut masse rart sammen, og var virkelig bestevenner. Vi kom oss gjennom krangel etter krangel etter krangel. Litt langsinte begge to, men det ordnet seg når vi fikk sitte i hagen hennes å leke med gjørmen. Gjørmekaker, gjørmesuppe, gjørmebrød. Ja, you name it. Vi laget det meste!"
Hentet herfra.

Jeg vet ikke hva jeg skal si mer, jeg. Du er en faktastisk person som betyr utrolig masse for meg! ♥

GRATULER HENNE MED DAGEN!


- Silje

Jeg legger utfordringen på hylla frem til jeg har lader.

Det blir litt lettere enn å måtte blogge fra skolepcene når jeg ikke har bilder eller noe sånt.. Så jeg håper du kan tillgi meg, Marte.

Ellers så kommer det et innlegg om ikke så lenge om noe jeg har tenkt på en liten stund. Det blir et litt personlig innlegg, men jeg vil skrive det. Så vet dere det.


- Silje


Det blir lite blogging fra min side denne uken..

Jeg har nemmelig klart å glemme laderen min hos Roy...
Så vet dere det.
Derfor gir jeg annsvaret for bloggen denne uken til Roy! Mas på han hvis han ikke blogger. Hehe.


- Silje


Utfordring - Dag 3 // Ti ting jeg hater.

Jeg er lei av denne utfordringen allerede...

1   | Edderkopper.

2   |
Folk som tror at de er bedre enn alle andre.

3   |
Å sove alene.

4   |
Å si hadet til folk jeg er glad i.

5   |
Kaviar. Æsj.

6   |
Vinteren.

7   | Kulde.

8   | Å bli solbrendt.

9   | At ting ikke går som jeg vil.

10 | Folk som hele tiden skal ha vilja si, uansett hva.

Randooooom!


- Silje


Vil du se noe grusomt?

Se her..

Jeg hadde et mareritt om at jeg var blond i natt... Ja, jeg kaller det mareritt! Huff.. Dette er vel tre år siden eller noe, om det ikke er mer.. Når jeg tenker meg om, trur jeg kanskje det var i 7. klasse. Da var det.... mange år siden. Grusomt!
Jeg fatter fortsatt ikke hvordan jeg turte å gå rundt sånn, jeg.. *grøss*

Ettervekst sa du? Eller fjortis? Ehehe, finnes ikke...

Hvilken hårfarge har du?


- SiljeJeg ble inspirert! Tar du utfordringen?

Paulyn skrev et innlegg om brudekjoler.Jeg ble ganske inspirert, og søkte opp litt alternative brudekjoler på google. Siden jeg gikk i 7. klasse, har jeg hatt lyst på en anderledes brudekjole. Ikke den klassiske hvite prinsessekjolen som de fleste jenter drømmer om. Her kommer noen bilder av de kjolene jeg har siklet over de siste minuttene.


Denne ble jeg sick forelsket i! Elsker den!

Denne er også utrolig nydelig.

Vakkert! Jeg har en greie for korte brudekjoler.. Men den kunne godt ha vært svart.

I am in love!

Jeg kunne dødd for den!

I like!

Selv om jeg bare er 17 år, kan jeg si med hånda på hjertet at jeg gleder meg til jeg gifter meg. Jeg gleder meg sykt, egentlig.
Men jeg vil ikke gifte meg i kirken.. Jeg er ikke kristen, og jeg har ingen tro på det, så jeg vil ikke ha "Guds velsignelse" over det. Hvis du skjønner hva jeg mener..

Jeg vil gifte meg ute, eller på et sted som betyr noe for meg. Det hadde vært så bra!

Hvis du hadde fått hele bryllupet ditt sponset, hva slags kjole ville du hatt, og hvor ville du giftet deg? Jeg utfordrer deg til å skrive et innlegg på bloggen din om dette, og legg igjen linken i dette innlegget!
Tar du utfordringen?


- Silje

UTFORDRING - DAG 2 // TI TING JEG ELSKER.

Og vi fortsatte..

1   | Roy Joachim Svensson.

2   |
Sjokoladekake.

3   |
Familien min.

4   |
Familien til Roy.

5   |
Vennene mine.

6   |
Filmer.

7   | Cola.

8   | Snakke.

9   | Å diskutere

10 |Hunder og katter.

... jeg får ikke sagt hvor mye jeg hater slike lister!


- Silje

Utfordring - Dag 1 // Ti ting om meg selv.

Ja, da var det bare å begynne, da. Hehe. 

Ti ting om deg selv:
1  |
Jeg elsker å ta bilder, selv om jeg ikke har kamera. 
2  | Jeg har vært støttekontakt tidligere, og skal kanskje bli det igjen.
3  |
Jeg røyker.
4  |
Jeg er grusom til å krangle, og skal alltid ha rett, uansett hvor feil jeg tar.
5  |
Jeg er fortsatt avhengi av nettby. (xCookiex)
6  |
Jeg har hatt 7 forskjellige blogger. To av dem var dårlige førstegangsblogger, tre psykiske blogger, en vanlig, og denne. 
7  |
Jeg er leder i Aust-Telemark AUF og Tinn AUF.
8  |
Jeg elsker å hjelpe folk som har litt problemer. Er veldig flink til å lytte når folk trenger noen å snakke med.
9  |
Jeg blir fort glad i mennesker, og jeg tilgir alt for lett. 
10|
Jeg har lyst til å bli makeup artist.

Herregud, dette ble ti veldig random punkter, men jeg er sick dårlig til dette. 


- Silje


 

Jeg har fått en sick utfordring av Marte!

Utfordringen går over tretti dager.. Jeg kan ikke tør ikke garantere at jeg tar ett punkt hver dag, men jeg skal fullføre den! Jeg begynner i morgen.
BESØK BLOGGEN TIL MARTE HER! DEN ER SUPERAWEZUM! ♥ Hehehe, neei, jeg prøver ikke å smiske så jeg kan spørre om hun vil lage design til denne bloggen for meg. Jeg loooover (a)

Her er utfordringene:
Day 1 - 10 ting om deg selv. 
Day 2 - 10 ting du elsker. 
Day 3 - 10 ting du hater. 
Day 4 - 10 ting du vil si til en person. 
Day 5 - 10 ønsker. 
Day 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
Day 7 - 10 viktige personer. 
Day 8 - 10 av dine favorittsanger. 
Day 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.
Day 10 - Hva er i vesken din?
Day 11 - En dag i livet, fotografier tatt i løpet av dagen.
Day 12 - Et fotografi av deg selv tatt for 2 år siden.
Day 13 - Et bilde av deg selv, ikke tatt av deg.
Day 14 - Et bilde av noen/noe du har lyst på i øyeblikket.
Day 15 - Ta bilder av skolen din
Day 16 - Et bilde av den varen du kjøpte sist.
Day 17 - Hva ønsker du mer enn noe akkurat nå?
Day 18 - Din nåværende ønskeliste.
Day 19 - Hva finner vi i din make-up bag?
Day 20 - Det vakreste bilde av din bestevenn.
Day 21 - En TV-show er du avhengig av.
Day 22 - Bilder av huset/leiligheten/hybelen din.
Day 23 - Et bilde av din håndskrift.
Day 24 - Ett bilde av deg og foreldrene dine.
Day 25 - Bakgrunnsbilde ditt på telefonen din og datamaskinen.
Day 26 - Profilbilde ditt på facebook.
Day 27 - En sang som passer til humøret.
Day 28 - Et bilde av byen/bygda du bor i.
Day 29 - Et bilde av rommet ditt.
Day 30 - Et fotografi av deg selv tatt i dag og skriv tre gode ting som har skjedd de siste 30 dagene.

Jeg utfordrer ingen, for jeg tror ikke at noen av de jeg utfordrer kommer til å ta den. Haha.
Og Marte, takk for at du ga meg en utfordring som kommer til å ta over livet mitt! Jeg er dypt takknemmelig! Høhø.

Fire måneder i dag! (skrevet i går..)

I dag er det fire måneder siden vi ble sammen. Tiden har gått så fort. Samtidig så virker det som om vi har vært sammen i evigheter. Jeg klarer ikke beskrive det. Alt jeg kan si om disse fire månedene, er at det har vært fire helt fantastiske, ubeskrivelige måneder. De beste fire månedene av mitt liv.
Jeg håper såklart på fire til, og fire til etter det, og fire til etter det igjen, ut i det uendelige.
"Det kommer ikke til å vare for alltid" tenker du sikkert nå. Nei, jeg tror ikke det jeg heller, men det er lov å håpe, er det ikke det? Jeg håper virkelig. Og jeg tror virkelig at det jeg og Roy har sammen, er noe spessielt. Noe veldig spessielt.Roy Joachim Svensson, jeg elsker deg! Jeg elsker deg masse, masse, masse, masse.

Mange har reagert på at vi sier "Jeg elsker deg" alt for tidlig. Kanskje det var tidlig, men ikke for tidlig. Følelser er følelser, og det kan ikke noen gjøre noe med. Jeg følte at "Glad i deg" ikke var nok. Det var liksom for lite, for jeg er ikke bare glad i han.. Jeg elsker han! Jeg er sikker på at hvis det hadde vært et sterkere ord enn elsker, så hadde jeg brukt det. Garantert. Det er bare slik det er.

Silje Merete Fjellbu elsker Roy Joachim Svensson. Over alt på jord! Bare sånn hvis dere ikke har fått det med dere enda, liksom. ♥

Gratulerer med dagen, gutten min


- Silje


Header til lillesøss!

Jeg ble egentlig veldig fornøyd!Du finner bloggen hennes her.

HVA SYNES DU? =D


- Silje

Tidlig klesvask, snart skolen, så avgårde.

Jeg hadde alarmen på litt over 5 i dag. Jeg klarte ikke stå opp før noe før 6, men jeg synes det var tidlig nok, jeg. Hehe.
Jeg måtte sette over en klesvask som egentlig skulle vært ferdig før jeg reiste på skolen i dag, men det rekker den nok ikke å bli, siden den bruker to og en halv time, så jeg må nok smiske litt med mamma.

Grunnen til at jeg måtte vaske klær så tidlig idag, er fordi jeg skal reise med 11:25 bussen. Jeg skal til Skien i dag, for å komme meg på et møte med AUF kl. 17. Møtet skal vare i fire fuckings timer, så jeg kommer til å bli utkjørt i dag.. Jeg skal forhåpentligvis møte Synnøve i dag og! Krysser fingre og tær på at det går bra, for vi har ikke sett hverandre på alt for lenge! (Vi snakker måneder, her..)

Jeg reiser videre i morgen, da jeg skal til Rødberg. Gleder meg masse! ♥ Skal være hos Roy og familien hans i hele ferien! Det blir utrolig koselig!

Ellers er det ikke annet å meddele dere nå.

Ikke annet enn at jeg ser ut som en dust i dag, og har en dårlig sminkedag. Høhø.

♥ Hva skal du i dag?
♥ Begynner ferien din nå, eller har du hatt ferie denne uken?


- Silje

hits